Altijd Vriendelijke Houding met een prima kwaliteit en snelle service

Overzichtelijke website, vriendelijke chauffeur en ondanks een kussen wat er miste van de lounge set (wat snel word opgelost) een goede keus.

Super blij met mijn bengel-ei

Vlot bezorgd en makkelijk in elkaar te zetten. Zit heerlijk! Het enige probleem is dat meer mensen dat vinden

Vlotte afhandeling, snelle service ,vriendelijke en hulpvaardige bezorger. Toppie dus

mooie praktische tuintafel

We zijn zeer tevreden over jullie tuinmeubelen, we blijven in de toekomst zeker klant

Gewoon helemaal niets mis mee!

Prima verkoop. Prima levering van een goed product.

Ben zowel in de showroom als door de bezorger geweldig en heel vriendelijk geholpen Raad het zeker aan om bij avh tuinmeubel of terras meubels te kopen Tot de volgende keer

Vanaf de showroom tot in de tuin: plezierig efficiënt en professioneel.

Slechts een verbeterpunt: onze boomstamtafel was te zwaar voor de chauffeur alleen. Begrijpbaar. Volgende keer beter afstemmen.

gezocht naar dit merk....gegaan....gekocht!! wat een keus!

bij higold hoef je het niet te verkopen....die verkopen zichzelf!

Goede service en snelle levering

Drie weken geleden hebben wij een zweefparasol (met voet) besteld, nadat wij ook onze tuinset bij AVH hebben besteld. Gelukkig kon de parasol snel voor het weekend geleverd worden waardoor wij hier meteen gebruik van hebben kunnen maken. De parasol bevalt heel goed; is mooi en stevig en was eenvoudig in elkaar te zetten. De bijpassende hoes is ook heel makkelijk te gebruiken.

Prachtige boomstamtafel!

Naar AVH gereden en door mijn oude buurjongen een boomstamtafel aangesmeerd gekregen! Geen spijt van gekregen! Super tafel! Bedankt Yoeran!!

These are the benches of my dreams!

Bought 2 garden benches to use as dining seating. They are beautiful, very sturdy- yet easy to move around by myself, and most importantly, they are comfortable. I am a very happy customer ☺️

Goed hoor

Snelle levering Alleen de knopen van de kussens gaan er nu al af

Super!!

Goede klantenservice en een mooi product geleverd waar we erg blij mee zijn.

Top aankoop en top service

Zeer tevreden van zowel als onze lounge als de hoeszakken voor de kussens in te steken. Zeer snelle levering

Snelle levering en alles goed verpakt.

voldoed an de verwachting

Zoals afgesproken keurig op tijd geleverd Stoelen goed verpakt

super product, perfecte en vriendelijke levering

mooi en prima product, de levering was heel correct en snel en verliep volledig volgens afspraak. prima service, aanrader!!!

Blij verrast

-Gebruiksvriendelijke website -De artikelen beantwoorden volledig aan de gegeven beschrijving -Zeer snelle levering

Snelle reactie en snel geregeld. Bestelling zou maandag geleverd worden, maar wij hadden deze zaterdag ‘nodig’. Na contact opgenomen te hebben lukte het alsnog de bestelling vrijdag te leveren. Superblij mee!!

Een parasol met een zonnetje

Nadat bleek dat onze 14 jaar oude niet meer te repareren was hebben we bij AVH een nieuwe gekocht. De dag nadat hij geleverd was ging de zon schijnen. Dus: koop uw parasol bij AVH en u krijgt de zon erbij. Het is trouwens een mooie parasol.

Als ik weer iets nodig heb doe ik het weer zo want het is goed.

Geweldige service

2 Malaga 3 zitsbank met bijpassende tafel besteld. Netjes geleverd op de afgesproken tijd.

Hele mooie stoelen en top service 1 stoel vertoonde een minder goede afwerking maar werd onmiddelijk geruild voor een nieuwe. Zeer goede service

Enorm snelle levering en top kwaliteit.

Top!!

Zeer netjes en goed geholpen

Een heel prettig ontvangst en zeer behulpzaam, goed en netjes geholpen. Ook na telefonisch contact dat er wat miste zijn wij zeer vriendelijk geholpen en werd het gelijk geregeld.