Supersnelle levering.

Maandag besteld, dinsdag geleverd. Dank !!!

Fijne service

Er werd toen wij kwamen kijken erg goed meegedacht en tips gegeven. Ik had voor mijn gevoel al zoveel wensen. Dus dat was erg prettig. De levering was mega snel waren wij zo verbaasd over. En kan een hoop, is veel mogelijk en er word goed meegedacht met wat je wensen zijn en wat het beste dan kan. Wij hebben het als erg prettig ervaren!

Buitengewoon goed

Product van prima qualiteit ! Aftershave sales service deskundig ! Chauffeur een prima kerel !

Prima, voldoet aan alle verwachtingen. Flexibel in aanpassing van levering. Top

Prima, voldoet aan alle verwachtingen. Flexibel in aanpassing van levering. Top

komen afspraken goed na

Jammer genoeg was er een mankement aan 1 van de stoelen. Dit werd binnen een week netjes opgelost.

Uitmuntend

Van digitale aankoop, tot fysieke levering en uitstekende ervaring. Bevestiging van aankoop, communicatie over de levering en de achteraf betaling zijn allemaal uitstekend geregeld. Het aangeschafte product is van en hoge kwaliteit.

Goede aftersales

We hebben de fantastische set Fortaleza dining aangeschaft. Goede after sales

Prettig geholpen in de winkel. Snel en goed geleverd. Zeer tevreden

Uitstekende service

Kussen was kapot , gebeld en binnen 2 dagen was een nieuw kussen binnen .

Service

Geweldige service en goed geholpen

De service van AVH was geweldig. De zoektocht naar de stoelen verliep voorspoedig en de levering was snel. Na het in elkaar zetten van de stoelen, bleek echter dat één zitting niet goed was. Dit hebben we gemeld bij jullie en het werd heel goed opgepakt. We zijn blij met de hulp en we zouden zeker nog eens een aankoop bij jullie doen. Top service!

Perfecte service en snelle afhandeling

Duidelijke website, heldere communicatie, correcte en snelle levering.

Goede service en uitleg

Vlotte communicatie

Heel vlotte communicatie en levering van de tuinmeubels

Top geregeld

Mooie aanbieding, goede kwaliteit en snel in huis geleverd

Snel en in topconditie

Vrijdag gekocht, woensdag in overleg afgeleverd. Alles in 1 grote doos, makkelijk in elkaar te zetten; superblij mee

SUPER EN BUITENGEWOON GOEDE SERVICE!

Eerste order besteld, maar zeker niet het laatste!!

Een leuk en betrouwbaar bedrijf

levering, aftersales etc uitstekend uitgevoerd

Prima prijs/kwaliteit en goede leveringsservice

Goede kwaliteit parasol aangeschaft tegen een scherpe aanbiedingsprijs. Aflevering precies op tijd. Tip voor 5 sterren: overweeg de inname van oud tuinmeubilair, eventueel op basis van een kleine verwijderingsbijdrage, net zoals dit gebeurt bij wit- en bruingoed. Niet alleen extra service maar ook beter voor het milieu als er bijvoorbeeld afspraken gemaakt kunnen worden met een recycling bedrijf of 2de hands spullen.

super in het belang van de tuinset !!

mijn tuinset glimt weer vol trots, want hij ziet er weer uit als nieuw

Super!!! Op dinsdag zijn mijn kussens gehaald omdat er een paar knopen af waren. Donderdag werden de kussens weer afgeleverd!! Wat een snelle service!

Snelle levering en goede service

Ben tevreden met mijn aankoop

Wij hadden een mooie tafel en 6 stoelen besteld. Super blij met de snelle levering. 1,5 dag met zijn tweeen onder die tafel gelegen maar we kregen het niet passend in elkaar. Ze hebben de tafel opgehaald en binnen een paar dagen werd hij, passend en wel in elkaar, weer terug gebracht en op de juiste plek gezet.

hele goede service

Mijn boomstam tafel werd zo maar voor verzenden in de lak gezet/ Geheel gratis ! Klasse service.

Top. Goede service.

De eerste keer dat wij hier kwamen en het is zeer goed bevallen