Mijn pakketje is 2 x verdwaald geraakt door DHL en de 3 x is het gelukt via Bpost . Het was geen enkel probleem voor AVH via de klantendienst om dit te melden . Zonder veel moeite hebben ze het item 3 x verstuurd tot ik het had . Er zou meer bewijs moeten zijn bij de levering zodat men kan achterhalen waar het pakket geleverd zodat de klant als het bedrijf geen achterloop heeft . Kwaliteit is uitstekend
Dank voor de waardering, heel vervelend dit soort dingen!
De bestelling en betaling ging erg gemakkelijk op de uitgebreide keuze op de site. De parasol die we besteld hebben kan ik nog niet beoordelen vanwege de tijd van het jaar. Afspraak over de levering van de parasol was zo gemaakt en we werden zeer goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van leveren. Een zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur ( Leon ) kwam de parasol afgeven in de garage, het is ook eens een keer verrassend dat er een bezorger zo vriendelijk een product komt leveren, dit is een visitekaartje voor het bedrijf. Op deze manier wil je zeker nog daar iets bestellen, dus een aanrader.
Heel erg bedankt voor het melden en we zullen het Leon ook doorgeven. Waardering is altijd fijn, een lach is een kleine moeite en je ziet wat het doet
Ontvangst in de showroom hartelijk. Advies duidelijk. Dikkere kussens en steviger set. Aflevering netjes. Kortom alles compleet. Wij zijn tevreden
Super, geniet ervan!
Prima ontvangst én begeleiding bij de keuze van onze tuinmeubelen met nadien een uiterst korrekte en behulpzame levering aan huis!
Dank voor uw feedback, geniet van de aankoop!
Na jaren gebruik waren de kussens van mijn tuinset versleten, contact opgenomen en ze hadden de set nog op voorraad. En binnen 2 dagen werden de kussens netjes thuisbezorgd. Super service !!
Fijn dat we u direct konden helpen!
Bij de aankoop van tuinmeubilair werden we al erg vriendelijk en gastvrij ontvangen. Als na anderhalf jaar toch een probleempje zich voor doet met de aankoop wordt dit, zonder slag of stoot, direct opgelost. Super service!
Dank, niet meer dan normaal vinden wij!
Zeer snelle levering van de lounge dining set en ook een zeer vriendelijke chauffeur die hem kwam brengen. Zal bij deze firma zeer zeker nog wel bestellen.
Super, wij zien u weer graag terug, tot de volgende
Netjes geadviseerd , en personeel heeft alle tijd voor je. Aflevering soepel en op tijd. Aanrader om even in de showroom rond te kijken ,wij waren in Nijkerk wezen kijken.
Dank voor uw vermelding! Nijkerk is een mooie overzichtelijke showroom inderdaad! Onze megastore in Numansdorp is zeker ook de moeite waard en 3 maal zo groot.
Een betrouwbare leverancier die snel en klantvriendelijk levert. Mooie producten tegen een gunstige prijs. Aanbevelenswaardig
Fijn om te horen geniet van uw aankoop!
Hoe je de verzwaringszakjes moest vastmaken aan de hoes was lange tijd een mysterie. De instructies op tekst waren onbegrijpelijk en er was nergens een plaatje te vinden. Na lang puzzelen kwam ik er toch uit.
Fijn om te horen. Als u iets niet weet kunt u altijd bellen, mailen of chatten, dan sturen we u een filmpje hoe het werkt!
Mooi, goed afgewerkt houten krukje voor een concurrerende prijs.
Zijn superleuk inderdaad, een hardloper
Aangezien onze vorige tuinset (ook van AVH) toch te groot bleek voor onze tuin, hebben we deze weggedaan. Een nieuwe, kleinere set gekocht doch nog niet buiten gezet. En dus ook nog niet in gebruik genomen. Over de kwaliteit valt dus nog niks te zeggen, maar als die zo goed is als onze vorige, niets dan lof. Trouwens AVH kunnen we zeker aanbevelen. Enorm veel keus en soepel met leveren.
Dank voor het meedelen! Geniet van de nieuwe set
Zeer tevreden met onze aankoop bij AVH. Communicatie / snelheid via email zeer goed. Levering op afgesproken dag en tijdstip. Wat wil je nog meer ...... aanrader !!!
Wij zouden het ook niet weten, lekker genieten!
Fijn geholpen en op tijd bezorgd zodat we kunnen genieten van onze tuinset met een goede ervaring als aankoop Zeker aan te bevelen om langs te gaan .
Super om te horen, daar zijn wij blij mee!
De hoezen van onze tuinstoelen waren versleten - 4 jaar - oud. Toen ik wilde bestellen waren ze uitverkocht maar er werd wel netjes vermeld dat ze er na de kerst weer zouden zijn. Na de kerst direct besteld en vlot geleverd. Fijn.
Heel fijn dat we dit konden regelen voor u.
Snelle en correcte levering. Klantcontacten mail/chat erg prettig.
Goed om te horen, wij doen ons uiterste best de klant voorop te zetten
De communicatie en de levering door een vriendelijke heer maakte ons blij.En het belangrijkste we hebben mooie tuinstoelen!
Dat laatste is het mooiste, maar wij zijn ook blij dat u onze medewerkers kunt waarderen, tot de volgende keer
Onze loungeset was precies zoals ik me hem had voorgesteld, heel mooi en stevig materiaal, werd binnen een aantal dagen al bezorgd door een erg vriendelijke en behulpzame chauffeur.
Nu lekker genieten, wij zien u graag terug
Mooie tuinset gekocht, daarover tevreden. Levertijd is langer dan 3 a 4 dagen (3 weken). Verder is de tuinset mooi.
Jammer om te horen. In de winters is het een stuk rustiger, helaas vinden wij het dan milieutechnisch niet netjes om voor 1 set naar hoge noorden te rijden en willen we het combineren. 3 weken is wel erg lang, meestal lukt dat binnen anderhalve week. Wij zullen deze case nog eens nalopen. Ondanks dit veel plezier met uw meubelen.
Fijne stoelen en ook een flinke korting in de Black Friday week! Snelle en keurige bezorging. Helaas zat bij uitpakken een lichte beschadiging, maar de stoel werd gelijk omgeruild voor een nieuwe. We waren onder de indruk van het grote assortiment in de winkel. Een echte aanrader!
Heel erg bedankt voor de feedback. Veel mensen verbazen zich en hebben niet door dat er zo'n grote showroom verstopt zit in Numansdorp!
De tuinmeubelen waren perfect verpakt en geleverd .
Super om te horen, geniet ervan
Perfecte uitleg in de winkel en stipte en nette levering. Met de beste wensen en feesten voor het eindejaar
Uiteraard voor u ook en graag tot ziens!
Supersnel geleverd. Steviger en mooier dan verwacht.
Fijn om te horen, geniet ervan!
Online uitgezocht. Zeer snel geleverd. Zit goed. En staat prachtig in de serre.
Super om te horen, geniet ervan!
Aardige chauffeur (Natan) is een goede reclame voor jullie bedrijf. Ook met chatten makkelijk bereikbaar. GA ZO DOOR!
Gaan we doen, enjoy!