De service was erg goed en de loungeset bevalt enorm goed .

Vriendelijk personeel, goede spullen en snelle levering

Hele fijne zal om je tuinmeubelen te kopen. Het vriendelijke personeel helpt goed, ze hebben mooie en goede spullen en leveren snel (conform afspraak)

Goede service bij het uitzoeken qua levering netjes op tijd.. ook nadat 1 zitting niet goed was is na een bericht snel hersteld en een nieuwe gebracht..

Mooie kwaliteit en goede service voor een passende prijs.

Zondag besteld, donderdag geleverd inclusief juiste en duidelijke voor communicatie. Belletje vooraf hoe laat ze er zijn, netjes geleverd in de achtertuin en makkelijk betalen. Zo zou het altijd moeten zijn. De meubelen zijn van een goed merk, dus daar was al geen twijfel over. Helemaal blij.

Geweldige tuinmeubelen en super service

Ik ben heel blij met de Ibiza XXL lounge diningset. Ben goed geholpen in de winkel en telefonisch zijn jullie altijd bereikbaar. Dat komt niet vaak meer voor. Ik raad jullie bij iedereen aan.

klantgerichte service

Ik had een onderdeel van een parasol nodig. Door mijn eigen fout had ik iets kapot gemaakt en zonder problemen werd dit onderdeel aangeboden tegen een prijs die ook super meeviel.

Prima product en uitstekende levering

Snel, volledig traceerbaar en volledige communicatie. Handige combinaties van producten zodat jezelf niet hoeft te zoeken.

Positieve ervaring

Product en prijs verhouding redelijk tot goed. Verkoper had goede adviezen, bezorger mag wel wat vriendelijker overkomen/zijn.

Geweldige service

Mooie grote winkel waar volop keuze is voor de aanschaf van tuinmeubels. We hebben eerst wat rond gekeken en toen wat info gevraagd aan het heel vriendelijk personeel. De meubels uitgezocht die we wilde hebben en kregen te horen dat er contact werd opgenomen als ze zouden leveren. Op de dag van de levering zouden we de middag niet thuis zijn en zouden dan een andere datum afspreken. Toch hebben ze het voor elkaar gekregen om in de voormiddag te leveren, een dikke duim. We zouden iedereen aanraden even te gaan kijken als je tuinmeubels wilt kopen.

Top Service

Wij hebben een hele goede ervaring, tuinset was niet volledig compleet, na een telefoontje met een hele vrolijke en begripvolle dame werd alsnog snel het ontbrekende kussen opgestuurd. Al met al een top service en zeer snel. Wij hebben niks te klagen en kunnen nu al bijna een week genieten van onze nieuwe set!

Ruime keuze, goede service en super snel geleverd!

Ruime keuze, goede service en super snel geleverd!

Wat een geweldige service en dat in deze tijd. Toppers!!!!

Wat een geweldige service en dat in deze tijd. Echte Toppers!!!

Veel voorraad én goede prijzen

Ruim assortiment en goede prijzen... daar houden we van!

Hele nette service en zijn super blij met onze nieuwe meubels!

We hebben een helemaal nieuwe tuin welke nog mooier is geworden door de mooie nieuwe eettafel, loungeset, barset en gashaard van AVH Outdoor. We genieten hier echt elke dag van! Van aankopen tot leveren zijn we heel goed en netjes geholpen. Een klein mankement aan één van de meubels werd ook direct super goed opgelost!

Kwaliteit en snelle vriendelijke serice

Mooie kwalitatieve tuinmeubelen besteld, wat heel eenvoudig was via de website. De levering was, goed en snel geregeld zoals beloofd.

uitstekend

had eerst de verkerde besteld maar zonder probleem geruild voor de juiste goed geholpen met het kiezen van de juiste.

Keurig alles vlg afspraak.keurige en correcte chauffeur. Ik kan er niks anders van maken.

We misten bij een van de stoelen een ring. Bijeen stoel kwamen de gaten en de poten van de stoel niet helemaal overeen! We hebben dit zelf zo goed mogelijk opgelost.

Donderdag onze nieuwe tuinmeubels besteld via internet en maandag erop al geleverd. De tuinmeubels voldoen helemaal aan de beschrijving en we zijn er zeer blij mee.

Service is in 1 woord Fantastisch

Vorige week zaterdag onze nieuwe tuinset gekocht en maandag stond hij al in onze tuin. Super fijn geholpen en goede uitleg gehad. We zijn vanmiddag nog even geweest om 2 loungestoelen voor mijn schoonouders te halen die waren er ook helemaal weg van.

Fijne service en mooie set!

Heel blij met onze nieuwe buitenset na eerst advies te hebben ingewonnen!

Goed en snel bezorgd

Netjes geholpen niet opdringerig, goed geregeld en 2 jaar garantie.

Erg goede sfeer!

Bedankt Jari, voor het verkopen van een geweldige loungeset! Snel geleverd, duidelijke communicatie en een mooie prijs. Wij zijn er erg blij mee!

van aankoop tot levering alles perfect geregeld!!

zeer positieve ervaring bij avh outdoor. ruime keuze aan meubelen en zeer tevreden met de diningset die we aangeschaft hebben.

100%. Tevreden

Keurig op tijd En prima hulp gehad van de chaufeur