Goede mondelinge en uitgebreide gebruiksvoorbeeld gegeven in de showroom. Helaas nog maar 1 dag met zon kunnen gebruiken. 2,50 x 2,50 m valt toch iets te klein terwijl deze afmeting in de showroom zo groot leek. Jammer maar gelukkig kan de voet met wieltjes verplaatst worden wat eigelijk niet de bedoeling was. Daarom gaat 1 ster eraf, maar was onze inschattingsfout. De parasol is verder van goede qualiteit.

Zeer tevreden met de parasol, blijkbaar de zon niet.

Tevreden met de geleverde goederen. Spijtig dat de parasolovertrekken vergeten waren. Gelukkig is alles vlug in orde gekomen.

goede kwaliteit, prima service

Diverse sets aangeschaft en het viel ons op dat de service uitstekend is. De materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Snelle levering.

Prachtig product

De tuinbank is prachtig en het klantcontact is prima

Goede website, snelle levering, vriendelijke service

Erg tevreden met het produkt en het bedrijf. Zoals het hoort!

Topper!!!!

Levering goede communicatie + op tijd Zoals het beschreven is op de website zo is het.

fantastisch qua uitvoering.

De bezorger kwam wat vroeg, 07.00 uur Bracht de spullen naar de tuin, waarvoor mijn dank. De montage was gemakkelijk De salontafel stond er in een wip. groeten, Johannes

Super service

Eerst contact gehad met de klantenservice of een bepaalde parasol op voorraad was. Meteen goed geholpen en bestelling geplaatst. Bestelde de parasol zonder een voet, werd zelfs nog even gebeld om na te vragen! Wat een service. Woensdag besteld en op vrijdag geleverd. Maken gebruik van eigen bezorgservice met een super track-trace systeem, je kan zien waar de bezorger is. Kon gerust van huis weg zonder me zorgen te maken dat ik de bezorger zou missen.

Geweldige service.

Als liep volgens planning. De jongeman die ons geholpen heeft verdiend een pluimpje...top service.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Helaas was er een onderdeel niet goed waardoor ik nu moet wachten op een vervangend stuk. De service die is verleend was prima. Niks op aan te merken

Zeeeeerr goed

We zijn heel vriendelijk geholpen door de medewerkers en hebben ook en mooi prijs gemaakt…. Top

Prima. Bestelling in de winkel en snelle levering.

In de showroom eerst rustig kunnen rondkijken. Genoeg verkopers aanwezig om vragen te beantwoorden zonder dat ze opdringerig zijn en aansturen op een snelle verkoop. Bestelling in de winkel gedaan en een paar dagen later aan huis geleverd. Helaas bleek dat de verkeerde set bouten was meegeleverd voor de tafel, maar na een mailtje werden deze nagestuurd. Kortom verkoop, levering en aftersales service zoals het hoort.

Prima. Bestelling in de winkel en snelle levering.

Uitstekend, snelle en nette sevice

Een .snelle en nette service

Mooie tuinset ! Prima met leveren!

Tuinset zijn mooi en degelijk. Levering goed en aardige chauffeur!

Ben hardstikke blij met mn stoel mt lekkere kussens in mn rug- ook met n stortbui no problem!

Deze zomer niet op vakantie en heb nu n extra mooi romantisch hoekje voor mezelf gekreerd,met deze heerlijke stoel.Vind dat ik het erg verdiend heb!

Eindelijk de nieuwe stoelen gekregen en ze staan prachtig

De bestelling liet wat langer op zich wachten dan aangegeven was in de advertentie. Ik heb een maand langer moeten wachten maar toen ik contact op nam bleken de stoelen net binnen en daarna ging de bezorging erg vlot. Tevreden met de kwalititeit en de service.

Het hele proces is transparant en is makkelijk te volgen door de klant.

Van het kiezen tussen een duidelijk aanbod, tot het bestellen en betalen is een intuïtief proces. Het staat dicht bij de klant. In mijn geval stelde ik een kleine transportschade vast. Geen discussie, het mankement werd zonder moeite geaccepteerd en de vervanging van de onderdelen werd op dezelfde transparante manier afgehandeld. Ik ben pro.

Dit is zalig

Lekker genieten in mijn hangstoel ei, helemaal ontspannen, zalig genieten , wat moet je nog meer hebben !!!

Klasse!

4 heerlijke tuinstoelen uitgezocht in de winkel met een mooi en groot assortiment. Snel en keurig geleverd!

Goede kwaliteit en goed advies. Aardige, deskundige mensen.

TOP

Wij hebben een schitterend loungeset en eettafelset gekocht bij AVH. Werden deskundig en eerlijk geholpen! Helemaal top!

Service is prima.

Alleen de email correspondentie verloopt nog weleens chaotisch. Zou dus wel wat beter kunnen

Toelevering!

Alles correct geleverd, niks beschadigd en binnen de tijd die je doorkrijgt!