Een hele goede service

De tafel werd snel geleverd. Echter was er een fabrikage fout. De tafel werd binnen 2 dagen omgeruild. Top

2x foute levering, 1x onvolledige levering en laattijdig.

Besteld in Juli, geleverd in November. Eerst kwamen ze 2x met een goedkopere tafel langs om dan uiteindelijk de juiste tafel te leveren. Maar toen waren ze het metalen frame vergeten af te leveren en heb ik weer 2 weken mogen wachten. Van het product absoluut geen klachten, de klantenservice was ook ok en ik werd steeds snel geholpen. Er werd ook compensatie beloofd, hopelijk kan deze wel zonder problemen worden geleverd… Als het al zo moeilijk was om 1 tafel te leveren, hoe zijn jullie dan nog niet failliet? In ieder geval veel succes nog, hopelijk was dit een eenmalig voorval en groetjes aan de klantendienst !

AVH is een betrouwbaar bedrijf

De bestelling was niet kompleet en tot 2-maal toe moest er nagestuurd worden! Dit gebeurde in alle vertrouwen en met de grootste zorg werd alles binnen de kortste keren opgelost! Het is als er problemen zijn dat een bedrijf kan tonen hoe sterk, efficient en alert zij optreden! Ben heel tevreden van AVH … zal ze zeker aanbevelen bij iederern

Goede en snelle service bank was kapot en binnen een week alles geteld echt super

Dit bedrijf doen wat ze zeggen!

Keurige afspraken gemaakt en goede en snelle levering.

Goede service en snelle levering

Goede informatie versterkt tijdens een plezierige koop. Snelle service, vriendelijke chauffeur. Wij zijn uiterst tevreden.

Fijn product en goede communicatie

Parasolvoet van 60 kg op wielen besteld. Levering met pinbetaling: goed verlopen.

Mazzel met een prachtig, zware teak showroommodel tafel!

Mazzel met een prachtig, zware teak showroommodel tafel! 240x120cm, erg zwaar en alvast opgebouwd. Nette chauffeur.

Levering mooi snel in huis

Goed contact gehad en goede service. Snelle levering!

Prima winkel

Prima winkel

Top en professioneel

Hier merk je dat de klant voorop staat. Goede en duidelijke service zelfs als er dingen niet gaan zoals je zou verwachten, komen direct met een correcte oplossing

Perfect afgeleverd en een prima service.

Klacht binnen een week afgehandeld

Goede en persoonlijke benadering!

Afspraak voor levering kan beter (niet alleen email maar ook eentelefoontje)

Snelle service, goede communicatie en nette afhandeling.

Kleine beschadiging aan een tuinstoel bij levering, geen discussie, direct opgepakt en opgelost. Binnen hele korte termijn hadden we de nieuwe stoel in ons bezit!!! Prima service dus.

Alles perfect afgeleverd

Prima geholpen met de bestelling. per telefoon en netjes afgeleverd

Fijne kennismaking!

Goede bezorgdiensten

Was op tijd en bracht de zomer meubel bij mij achter huis mooi.

Goede service!

Snelle reactie mbt bezorging, netjes afgeleverd en een prachtige tafel ontvangen waar we erg tevreden over zijn. Een aanrader bij kleine ruimtes omdat je een salontafel en eettafel in één hebt.

Top product en levering

Heel gave dik rotan tuinset besteld. Een hele mooie prijs voor betaald (ivm aanbieding) en de set is super gaaf. Hele snelle levering want in tegenstelling tot veel andere bedrijven hebben zij veel op voorraad. Kan dit bedrijf en hun producten iedereen aanbevelen!!!!

Heel tevreden

Snelle levering,mooie tafel!

mooie set tuinstoelen

Mooie set tuinstoelen! Goed verpakt!

Wij hebben een mooie set aangeschaft, voor een perfecte prijs. De set is degelijk, stevig en voorzien van mooie dikke kussens. De handleiding om de set aan elkaar te bevestigen en de tafel gebruiksklaar te maken is eenvoudig in gebruik en de schroevenset compleet. De set is snel geleverd en dit is in overleg gegaan, wat ook erg fijn was. Wij zijn blij met onze aankoop!

Op tijd en duidelijk

Duidelijk wanneer de meubelen kwamen en netjes geleverd.

Goed bedrijf en zeer behulpzaam

Tuintafel verkeerde kleur besteld door ons! Werd direct zonder problemen omgeruild. Volgende keer kopen we weer bij AVH Outddor!!!

Snelle service , redelijke prijs , goed en netjes vervoerd

Snelle bezorging door vriendelijke bezorger , Bank staat goed , ben er blij mee