prima kwaliteit voor een acceptabele prijs

de tuinmeubelen van AVH zijn van prima kwaliteit voor een acceptabele prijs. aanbetaling bij aankoop niet per se nodig. diverse statusberichtjes rondom verzending. netjes afgeleverd. kortom... top!

Super vriendelijke man .

De levering verliep heel vlot. Na 1 week geleverd ik kon alles goed volgen via de app . Super vriendelijke man . Heel erg tevreden van mijn aankoop .

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website, voldoende keuze en goede kwaliteit. Bovendien snel geleverd middels goede communicatie. Heel tevreden met de parasol

Komt afspraken na

Tuintafel gekocht. Onderstel zet montagefout in. Binnen een week omgeruild geheel omgeruild. Geen gezeur, goede service

Alles prima in orde!

Heb onlangs eerst een wicker dining tuinset aangekocht. Eerste klas! Goeie aankoop. Ben er heel tevreden mee! Ook wil ik zeggen dat ik heel tevreden ben met de service. Vlotte bediening en heel sympathieke en vriendelijke chauffeur. Nu nog bijpassend voetbankje bij gekocht en we kunnen lekker genieten!

Klein probleem bij eerste levering. Na contact alles zeer goed en snel verholpen !

Alles supersnel opgelost

Gedoe met het invulformulier op telefoon, maakte dat mijn pakket op foute plek arriveerde. Persoonlijk contact zorgde ervoor dat ik meteen het gevoel kreeg dat het weer goed zou komen. En dat was ook zo. Twee dagen later arriveerde mijn rotan mand. Heel mooi ding! :)

We werden prima geholpen

Hoe druk het ook was. alle tijd werd genomen ons te helpen

Altijd top

Ik ben er 2x geweest en iedere x goed en vriendelijk geholpen. En de spullen zijn goed en netjes verpakt en bezorgt.

Op advies van familie bij jullie de mooie loungeset hoes besteld! Super snelle levering en zeer mooie kwaliteit hoes en verdomd geen vochtige tuinkussens na een nacht onder de hoes. Eindelijk een kwaliteit hoes gevonden zodat ik de kussens op de loungeset kan laten en niet iedere dag kussens erop en eraf :) dus meer tijd om te genieten van het weer

Prachtige solide lougestoelen

We moesten er wel op wachten,maar hebben nu ook wat mooi! 2 heerlijke loungestoelen Marina met voetenbankjes erbij.

Voor herhaling vatbaar!

Top service, duur, maar je krijgt wel wat moois voor je geld, en wordt uitstekend behandeld. Ondanks negatieve prognose voor leverdatum, hebben ze flink wat eerder geleverd.

We hadden een stoel besteld met hokker, op tijd geleverd, er ontbrak een knoop van het kussen, hier een vergoeding voor gekregen! Top geregeld!

Top service!

Keurig geleverd, ik kon de levering tot aan m’n deur volgen. Helaas zag ik pas een paar dagen later dat er een knikje in 1 van de poten van het tuinbankje zat. Zonder problemen of discussie is het bankje meteen omgeruild voor een andere. Top!

prima kwaliteit en perfecte service

wij kochten de loungeset Bilbao, een hele kwalitatieve loungeset. degelijkheid & kwaliteit was bijzonder belangrijk aangezien wij een hotel hebben wat aan zee ligt. dus het moet tegen een stootje kunnen.. het frame is 100% degelijk en de kussens lekker dik. over het algemeen is online bestellen zonder je de meubelen live gezien hebt soms wat moeilijk, dus was het even afwachten wat we zouden krijgen. gelukkig was er een uitgebreide uitleg, foto's én video (!), dit heeft ons over de streep getrokken om er voor te gaan. de service nadien is ook helemaal top, ze helpen je meteen verder bij een vraag. AVH is zeker een aanrader!

Top bedrijf!

Goede producten, fijne en deskundige medewerkers.

Super behulpzaam en vriendelijke man die de producten heeft geleverd. Prachtige en super goede kwaliteit en heel veel keuze

Ahum, maar toch goed gekomen.

In maart 2021 een balkonset online besteld. Daags voor 10 mei krijg ik een bericht of ik akkoord kon gaan met de levering van de set. Direct akkoord gegaan. 's Morgens ontving ik een planner waarop de bestelbus te zien zodat je een inschatting kon maken hoe laat het geleverd zou worden. De bestelbus was nog niet geweest en ik kreeg de melding dat het was afgeleverd. Dan maar even bellen. Antwoord: "Het is een foutje in dat programma" maar het wordt geleverd. Uiteindelijk bleek dat onze set gewoon niet op voorraad was. Jammer, want je ruimt tijd in het te ontvangen en gaat nergens heen. De 17e juli wordt het geleverd was het laatste bericht. De 17e geen planner ontvangen en het gevoel bekroop mij dat het niet geleverd zou worden. Weer even gebeld. "Met 5 minuten wordt het geleverd." En dat klopte. Netjes afgeleverd. En..... het staat netjes op onze vlonder en het zit uitstekend.

Ik geniet iedere dag van de tuinmeubelen, mooie uitstraling en een genot om in de stoelen te relaxen. Een aanrader voor iedereen ,waar voor je geld.

In de toekomst voor herhaling van bestelling vatbaar

Correcte levering vriendelijk persoon ondanks het slechte weer,de geleverde stoelen overtreffen onze verwachting beter kan niet bedankt doe zo verder.

conortabele en ligt hanteerbare tuinstoel

Beetje problemen met betalingswijze gehad.

De keuze is reuze!

Vakkundig vriendelijk personeel.

Goed geregeld!

Makkelijk bestellen via de website en daarna prima xontact over het leveren. Mooi op tijd geleverd ook door een een vrolijke chauffeur

Goed geregeld!

Correcte afhandeling bestellin

Mooie stoelen voetbankjes. Correcte afhandeling bestelling. Levering binnen de afgesproken tijd. Vriendelijke chauffeur/installateur.