Ik heb een prachtige rotanbank met zwarte kussen, echt mooi. En de levering tot in mijn achtertuin, topppp.
Wat superleuk om te horen. Veel plezier nog met uw rotanbank.
Mooie producten en de aftersales service is prima.
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling.
Heel mooie tuinset,netjes geleverd .Vriendelijke leverdienst!!
Wat fijn om te horen en veel plezier nog met uw tuinset.
Van begin tot einde een goede ervaring gehad. Na weken stad en land af te zijn gereden, overal de levering pas ná de zomer (we zouden graag deze zomer al lekker buiten zitten nu de kans groot is dat we nog een jaartje in Nederland moeten blijven), kwam ik via google uit bij AVH outdoor. Levertijd: 3 tot 5 werkdagen! Ik vierde al een klein feestje! We moesten er wel ruim een uur voor rijden, maar dat was het waard. Ook fijn dat je er lekker zelf rond kunt lopen (ipv de opdringerige verkopers bij andere zaken). Super fijn geholpen en snelle levering. Loungeset werd zelfs achterin de tuin gezet! Buitengewoon! ;) Bedankt voor jullie top service en fijne hulp! Nu nog wachten op het mooie weer!
Wat leuk om te horen dat u zo enthousiast bent. Hopelijk wordt het snel lekker weer zodat u lekker kan genieten van uw nieuwe loungeset.
Na een belletje werd er direct aktie ondernomen en mocht ik het de volgende ochtend op komen halen. TOP.
Wat fijn om te horen en heel erg bedankt voor de positieve beoordeling.
Top Ware. Gerne wieder
Wie schön zuzuhören. Vielen Dank.
Mooie meubels voor een schappelijke prijs. Binnen week geleverd. Prima service!
Snelle levering! Denken mee!
Fijn om te horen!
Nadat ik een fantastische loungeset gekocht heb was hij super snel geleverd. Hij staat echt super gaaf! Super service!!!
Superleuk om te horen dat u zo enthousiast bent. Veel plezier nog met uw loungeset.
Wat een leuke winkel en hartelijk personeel! Hier wordt nog moeite voor de klant gedaan! Prachtige tuinmeubels bezorgd volgens afspraak!! Extra genieten nu in het zonnetje!
Wat superfijn om te horen. Veel plezier nog met uw tuinmeubelen.
Fijne website om iets te bestellen. Levering kwam snel en was goed over gecommuniceerd. Vriendelijke bezorger! Product zoals omschreven, erg mooi dus! Heel erg blij met onze aankoop
Wat goed om te horen en heel erg bedankt voor de positieve beoordeling.
Via Google bij AVH terecht gekomen en daar waren we meteen geslaagd voor een lounge set. Wat keuze! Bovendien een bedrijf met nette (geen opdringerige) en goed adviserende verkopers. Alles is (al in april) keurig afgeleverd, maar is tot 2 weken geleden ingepakt blijven staan omdat er nog een en ander aan de tuin moest gebeuren. Bij het uitpakken bleken er 2 kussens verkeerd geleverd te zijn. Meteen de contact opgenomen met de klantenservice en dat is SERVICE met hoofdletters! Géén gedoe omdat wij pas weken na levering dit melden en vooral (en dat is een verademing in deze tijd) géén oeverloos lange telefoonmenu's, of ingewikkeld gedoe, maar direct contact met een vriendelijke dame die direct actie onderneemt. Ook bij het sturen van een e-mail kreeg ik direct antwoord! Eigenlijk heel normaal, maar bijna uniek in deze tijd! Omdat wij toch nog e.e.a. aan wilde schaffen stelde ik voor naar de showroom te komen, en daar stonden de juiste kussens keurig klaar en de verkoper wist meteen (bij naam) waar wij voor kwamen. Chapeau!! Over het loungeset kunnen we kort zijn: het is geweldig! Ziet er top uit en heeft een hoog comfort. Over AVH kunnen we maar één ding zeggen: top! Er staat nog meer op onze verlanglijst om de tuin in te richten en hiervoor hoeven wij niet verder te zoeken! Twijfel niet en rij even naar Numansdorp (nog een mooie omgeving ook trouwens) wij kunnen AVH-Outdoor van harte aanbevelen!
Wat superleuk om te horen dat u zo enthousiast bent. Heel veel plezier nog met u loungeset.
Na levering was 1 van onze lounge kussens beschadigd , zonder problemen een nieuwe opgestuurd. Wat ons betreft een top service
Superfijn om te horen.
Prachtige lichtgewicht set , mooie stevige kussens, Prachtige afwerking! Alles keurig verpakt, bevestigingsmaterialen apart verpakt incl handleiding.
Wat goed om te horen en nog heel veel plezier met uw tuinset.
Wij werden ontzettend aardig geholpen door Wilma. Vakkundig en hulpvaardig. We komen zeker nog eens terug als we weer iets nodig hebben voor onze tuin.
Wat fijn om te horen.
Ha Roos, Via Instagram kwamen we bij jullie terecht. Dit hadden beter gelijk kunnen doen in plaats van tientallen website te bekijken en steeds net niet de juiste tuinset te vinden. Op zaterdagmiddag de moeite genomen om van Amerongen naar Numansdorp te rijden. Toch meer dan 60 mt rijden. Maar achteraf zeker de moeite waard. Na een rondje te hebben gelopen konden we vrij snel een keuze maken en met jullie adviseur hebben we de koop kunnen afronden. Zelfs ook nog een parasol gekocht. Wij zijn erg tevreden met jullie service en gaan jullie zeker aanbevelen binnen ons netwerk. Gr. Myra en Theo Deur
Wat goed om te horen en nog veel plezier met uw tuinset en parasol.
We zijn heel blij met onze Krista tuintafel, gevonden via het internet. Gewoon op basis van een foto kopen, wilden we niet doen, dus reden we naar de handelszaak.Gelukkig werd de tafel verkocht in een winkel niet te ver van onze woonplaats in Antwerpen. Daar stond dit type tafel, naast vele andere, in verschillende afmetingen opgesteld, zodat we goed konden kijken en vergelijken. De verkoper die onze bestelling noteerde, was heel vriendelijk en precies zoals hij had gezegd, werd onze tafel geleverd na de vooropgestelde leveringstermijn.
Wat super fijn om te horen.
only good things to say about AVH outdoor tuinmeubelen. fast delivery (to belgium!!), great customer support when I have called with questions & seriously wonderful garden chairs (which i am using in my dining room) that will last for a very long time. thanks for helping make my house a home!!
Thankyou very much!
Zeer snel geleverd! Tuinset was ook goed verpakt. Levering door 1 persoon blijft vreemd. Als klant kan je niet altijd een handje helpen tenslotte. Met de set zijn we zeer tevreden. Mooi en van goede kwaliteit! Staat erg netjes op ons terras!
Goede sevice voor een goedproduct
Graag gedaan en heel erg bedankt voor de positieve beoordeling.
Vlotte levering. En er was een beschadigde tafel. Zeer snel omgeruild
Wat goed om te horen en veel plezier nog met uw tafel.
Na de levering ontdekten we enkele beschadigingen, gemeld met foto's. de volgende week werden ze omgeruild. Top geregeld.
Wat fijn om te horen en heel erg bedankt voor de positieve beoordeling.
We werden snel en vakkundig geholpen in de winkel, de verkoper wist waar hij het over had en had goede adviezen. Enkele dagen later werd alles thuis bezorgd, keurig op de afgesproken dag en tijd. We zijn heel blij met de tuinmeubels die we gekocht hebben, precies de goede keuze gemaakt, nu moet alleen de zon nog gaan schijnen ;-)
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en nog veel plezier met uw tuinmeubels.
Meer dan keuze genoeg in de winkel ik heb er 180 km moeten voor rijden en heb gevonden wat ik wilde . Het is fijn om te winkelen bij AVH vriendelijk personeel en mijn bestelling werd geleverd zoals afgesproken . Wij zijn heel tevreden over de tuin meubelen ( heel goede kwaliteit )
Wat superleuk om te horen dat u zo enthousiast bent. Veel plezier nog met uw tuinmeubelen.
Een aantal keer bij AVH binnen gelopen omdat we twijfelden tussen een aantal tuinsets. Elke keer weer wordt je zeer vriendelijk te woord gestaan, en geen vraag is teveel. Ook krijg je altijd koffie aangeboden!! Ik vind het een geweldige winkel met veel assortiment en goede service!
Wat goed om te horen en hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling.