Op de website staat alle informatie beschreven over onze zweefparasol Challenger premium T1. Toen we zagen dat AVH outdoor in Numansdorp zat gaf ons dit gelijk een vertrouwd gevoel omdat het zo gezegd om de hoek is. Dit gevoel hebben zij ook waar gemaakt door het snel te leveren, zelfs gewoon op Hemelvaartsdag!! Wij zijn zeer tevreden en hopen snel op een heerlijk zonnetje!
Fijn dat u zo tevreden bent over de service.
Wij zijn prima geholpen en de levering was super geregeld.
Dankuwel voor de review.
Prachtige zware tafel , is nog mooier dan op foto, de vriendelijke man die het kwam leveren heeft meegeholpen de tafel achteraan in de tuin te brengen , van service gesproken; echt een aanrader voor mij TOP
Veel plezier met de Krista dining tuintafel.
Was precies wat we graag wilden en verwacht hadden! Snel geleverd door keurige bezorger. Zeer tevreden!
Mooi en snel geleverd!
Veel plezier met de Riccione dining tuintafel toegewenst.
snelle en correcte levering mooie tuinlounge volledig zoals op de foto en in het filmpje omschreven
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Een fijne verkoopster die van elk tuinset op de hoogte is en een goede informatie afgeeft met een vriendelijke stem en gezicht en dus ook biet ongeduldig is als je vragen hebt of nog wat anders wil zien Kort maar krachtig een fijne zaak en personeel
zie boven.
Als prettig waarde vol
Goed geholpen en fijne levering . Toppie
Hartelijk dank voor de beoordeling!
Verbaasd over zoveel service: Er werd precies aangegeven hoe laat de bezorger kwam. De naam van de bezorger werd aangegeven. De bezorger was vriendelijk. Het pakket was makkelijk te openen en er verscheen een kant en klare stoel die al helemaal in elkaar zat. Dus geen stress over hoe ik de stoel nou goed in elkaar moet zetten.
Fijn dat u zo tevreden bent over de bezorging.
De medewerker heeft het meubel netjes naar de tuin gereden en heeft zelf voorgesteld om een ander meubel voor mij te verzetten. Daarnaast goede uitleg gegeven over mogelijkheden voor onderhoud
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Op een eenvoudige wijze via PC besteld en betaald, snel reactie gekregen, dat alles zal geleverd worden met de juiste datum en tijdstip. We zijn zeer tevreden met hetgeen we ontvangen hebben, het ziet er mooi en verzorgd uit.
Veel plezier van de Bilbao hoek dining loungeset!
We waren in de winkel en daar zijn we snel en correct geholpen. We hebben een tuintafel besteld en die werd snel bij ons afgeleverd op het afgesproken uur.
Fijn dat u zo tevreden bent over de service.
Mooie loungeset gekocht voor een redelijke prijs! Goed op de hoogte gehouden over levering...levering snel en netjes!
Veel zonnige uren toegewenst met de Otava hoek loungeset.
Voor herhaling vatbaar Fijne bezorgers ik ben dik tevrefen
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Wat ik besteld had,heb ik ook gekregen dus geen verassingen. En wat belangrijk was,is natuurlijk de prijs! Nergens goedkoper!!!
Veel plezier met de Malibu parasol.
Men laat je eerst op je gemak de winkel verkennen, wanneer je je artikel gevonden heb, word zeer professioneel je order klaargezet en kan er afgerekend worden. Ik ben zeer tevreden.
Fijn dat u de showroom zo fijn heeft ervaren.
Nadat een aantal vragen zeer snel werden beantwoord maakte ik de keuze voor AVH Outdoor. In het besteldproces werd ik adequaat geholpen. Ook de bezorger verstond zijn vak en maakte de positieve ervaring compleet!
Dankuwel voor de beoordeling.
Alles snel en precies op tijd geleverd. De chauffeur was zo vriendelijk de zware vloerplaat tot in de tuin te leveren. Bovendien gaf hij nog wat tips voor de montage. Dus kortom uitstekende service.
Super dat u zo tevreden bent over de bezorging.
top en heel behulpzaam, mochten alles verschuiven hoe we het set zelf willen neerzetten.
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Doordat ik de afspraak een tweetal keer had moeten verzetten , omdat de tuinman nog niet klaar was met de tuin, was er wat er een miscommunicatie ontstaan over de de nieuwe bezorgdatum. Op de dag dat wij verwachten dat het tuinset zou komen, bleek 's ochtends dat zij een week later gepland hadden. Echter is er toen door een zeer aardige dame van de klantenservice er alles aan gedaan, het tuinset toch die dag te laten bezorgen. Super service dus!!
Dankuwel voor de beoordeling.
Wij hebben bij jullie onze tuinmeubelen gekocht en het ging lekker makkelijk en het werd al snel geleverd. Dus wij zijn ook dan super tevreden.
Veel plezier met de Valencia loungeset!
De stoelen zijn door AVH netjes voor de deur gebracht.
Veel plezier met uw stoelen!
Van begin tot einde is de service optimaal. Van bestelling tot een afspraak maken voor levering tot het effectief leveren van dit top product. Bijkomende informatie gekregen van de leverancier om de parasol zonder verrassingen te assembleren. Eens geïnstalleerd heb je meteen het gevoel dat je op vakantie bent. Aanrader voor iedereen! Groetjes uit het zuiden (België) ;-)
Veel plezier met uw parasol!