Vlotte afhandeling en levering!

Topkwaliteit geleverd!

Outdoor en je voelt je Indoor

Indoor ? Oftewel thuis ook al zit je buiten op je AVH tuinmeubelen ! Dat is nog 's Outdoor !

Goede service, prachtig product.

Goede service, prachtig product en voor een scherpe prijs!

Mooie kwaliteit, heel snel geleverd

Supermooie loungetafel.

Snelle levering, super gecommuniceerd en netjes afgeleverd op tijd. Mijn complimenten.

In één woord geweldig!

Wij zijn heel prettig geholpen in de winkel. Men neemt ruim de tijd voor je en geeft goede adviezen. Je ontvangt netjes een mail wanneer men de spullen wil komen leveren. Ook krijg je een tijdsindicatie. Deze tijdsindicatie wordt daarna ook nog bijgewerkt/ingeperkt. De chauffeur was zeer vriendelijk en beleefd. En dan de meubels. De stoelen zitten heerlijk. En zo fijn dat ik de tafel in hoogte kan verstellen. Ik wacht vol ongeduld op wat meer zon en hogere temperaturen zodat ik weer heerlijk van mijn tuinset kan genieten.

PRACHTIGE STOELEN

2 Darwin fauteuils zien er niet alleen prachtig uit, maar zitten ook heerlijk. Goed op de hoogte gehouden van tijdstip van aflevering; jammer dat het op het laatst fout ging, doordat de bezorger het adres niet kon vinden.

Super mooi en uitstekend materiaal en netjes afgeleverd

Zoals de foto aangeeft is het ook in werkelijkheid Netjes en klantvriendelijk En aflevering super snel en vriendelijk Top

correcte en snelle service volgens afspraak

ZEER VLOTTE EN KLANTVRIENDELIJK AFHANDELING OP ALLE VLAKKEN ZOWEL BIJ DE BESTELLING ALS BIJ DE LEVERING

Super winkel

Snelle en correcte aflevering,vriendelijk personeel!

Super mooi tuinstel

Enige min puntje vind ik de tafel Voor dat bedrag is hij erg wankel en erg licht Veder top service ook de bezorger

snelle oplossing

Ondanks enkele problemen. Kon de kortingscode niet ingeven. Een fout bij de levering die gepland stond. Toch een snelle oplossing gevonden en de korting is ook in orde gekomen. En dan de tuinmeubelen. Die zijn van prima kwaliteit. Mooi afgewerkte meubels en de kussens prachtig. Hier gaan we jaren plezier aan beleven

Zeer goed en hebben alles

Alles goed en vriendelijk helpen je goed en lossen alles op voor je

Geweldige service en top kwaliteit producten

Zelfs op zondagavond contact met een medewerker via de chat. Wat niet direct geregeld kon worden, werd de volgende dag via de mail alsnog geregeld. We misten bij de levering een onderdeel. Dit werd keurig direct verstuurd. Het product is van topkwaliteit, een aanwinst voor onze tuin.

Prima snelle levering

Snelle levering van een winkel met veel keus. Geen 10 omdat er ipv een onderhoudsspray een reinigingsspray geleverd is. Deze wel in de winkel om kunnen ruilen.

Uiteindelijk heel tevreden!!

Prima levering en vriendelijk service!!Paar afspraken liepen mis maar uit eindelijk alles super opgelost..Goede levering...Heel blij mee...

Goede kwaliteit, goede service

uiteindelijk prima opgelost

Ik had een zeer fraaie loungeset besteld al ergens in november 2020 omdat er een korting was. Maar ik wilde deze pas na mijn verhuizing geleverd krijgen. Toen ik begin maart verhuisd was vroeg ik wanneer deze geleverd zou worden moest ik toch nog een paar weken wachten. Vervolgens werd de set afgeleverd, niet in een doos maar in bolletjes plastic. Ik mij toen al moeten bedenken dat dit niet ok was. Dat bleek dus na uitpakken ook want de set was op diverse plaatsen beschadigd. Eerst kon ik hem omruilen en later kreeg ik weer te horen dat ik een lakstift zou krijgen en 100 EUR retour. Dat vond ik voor een set van ruim 3000 niet ok en ben daar niet mee akkoord gegaan. Ik kon hem vervolgens retourneren. Het bleek dat het om een set ging die al een keer eerder geretourneerd was....!! ik eigenlijk mijn geld niet terug maar gewoon dezelfde nieuw. Toen bleek deze niet meer in de collectie te zitten. Enfin ik kon hem vervolgens mijn geld retour krijgen maar toch maar een andere vergelijkbare set bij AVH besteld. Deze werd vervolgens na een week keurig in de originele (doos) verpakking afgeleverd! Ziet er prima en stijlvol uit. Geen goede start maar uiteindelijk wel goed opgelost

Ik zie mezelf nu wel zitten

Vriendelijk geholpen

Binnen 1 week konden wij al genieten van onze loungeset

Prachtige bank en top service

Koning in service!

AVH reageerde heel snel na mijn onlinebestelling om een datum voor de levering af te spreken. De bestelling werd keurig op het afgesproken moment geleverd op Koningsdag!

Leuke knaap die mijn tuinstoelen zoals beloofd stipt op beloofde dag en uur is komen leveren. Mooie kwaliteit en super de luxe service. Bedankt en tot de volgende keer

Snel, deskundig en klantvriendelijk

Zeer tevreden over de aankoop en nog extra tevreden over de service daaromheen. Snel en deskundig geholpen bij de winkel. Bijzonder snelle levering en plaatsing bij ons in de tuin. Zeer vriendelijk personeel en ondanks de steeds veranderende wensen van mijn vrouw gemonteerd en schoon achtergelaten. Bovendien de slot van de tuiningang was (na de winterslaap) defect geraakt en de jongens hebben ook deze snel gefikst. Top service. De moeite waard om aan te bevelen.

Een geweldige set Bilbao

Heel blij met onze nieuwe tuinset Bilbao. Gelijk een hoes erbij gekocht om m mooi te houden. Jammer alleen dat er voor de tafel niet een aparte hoes is