Erg mooi tuinset gekocht. Had bij levering wat beschadiging maar is netjes opgelost. Dat leveringafspraken alleen via mail gaan verloopt wat moeizaam. Maar verder tevreden met de service en ons tuinset.
We hadden mankementen met een tuinstoel daarop is gelijk een omruil service gestart en binnen korte tijd had ik een nieuwe tuinstoel
In de winkel direct eennkop koffie aangeboden gekregen. Duidelijke hulp gekregen en begeleiding met de aankoop. De set is van zeer goede kwaliteit en de kussens zitten heerlijk.
Gewoon in één woord FANTASTISCH !!
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij AVH.
Ruime keuze , goed advies . Snelle levering . Kortom top .
We werden netjes op tijd geïnformeerd over de dag en tijdstip van levering. De aankoop deed volledig aan de verwachtingen.
Update: na het plaatsen van deze review binnen een week nieuwe zit kussens ontvangen! Deze set een jaar geleden gekocht, levertijd werd 9 weken later dan beloofd. Eindelijk de set binnen, na 2 weken kussens helemaal doorgezakt en aantal kussens met kleurverschil. Na aantal weken touw trekken eerst via DHL verkeerde kussens geleverd gekregen en later dan eindelijk toch de goede. Nu een jaar later zitten de kussens voor geen meter zakken zo erg door dat het niet meer lekker zit na 10 minuten. Oplossing? Over 12 weken hopelijk nieuwe vulling voor de kussens in huis, nu maar hopen dat het niet weer 9 weken langer duurt!! Voor mij nooit meer geen avh outdoor! Wat een slechte kwaliteit!!
Wij hebben over deze set nooit eerder klachten gehad. Als ze er zijn lossen we deze uiteraard voor de klant op. Maar we hebben niet een geheime zolder met allemaal vullingen voor elke set, dan zal dit toch echt besteld moeten worden. Ook kan dit niet meteen los verzonden worden, maar gaat dat containermatig naar Nederland. Gezien alle Corona en Suez perikelen is dit erg omslachtig, kostbaar en duurt erg lang. In dit geval kunnen we niet meer dan ons best doen en nu het seizoen ten einde is heb ik uit eigen voorraad deze onderdelen laten halen die eerder binnen kwamen waardoor de klant eerder geholpen is. Voor levertijden vanuit het buitenland is de gemiddelde duur momenteel 4 tot 6 maanden. We doen dus ons uiterste best, maar om dat nu met een 2 te beoordelen?
Originele beoordeling
Deze set een jaar geleden gekocht, levertijd werd 9 weken later dan beloofd. Eindelijk de set binnen, na 2 weken kussens helemaal doorgezakt en aantal kussens met kleurverschil. Na aantal weken touw trekken eerst via DHL verkeerde kussen geleverd gekregen en later dan eindelijk toch de goede. Nu een jaar later zitten de kussens voor geen meter zakken zo erg door dat het niet meer lekker zit na 10 minuten. Oplossing? Over 12 weken hopelijk nieuwe vulling voor de kussens in huis, nu maar hopen dat het niet weer 9 weken langer duurt!! Voor mij nooit meer geen avh outdoor! Wat een slechte kwaliteit!!
Snelle levering op zaterdagochtend om 7.15 uur zodat ik de hele dag van mijn nieuwe tuinset kon genieten. Alleen werkte het weer niet mee.
Zeer goed, snel gehandeld en direct meegenomen
Heel vriendelijk en meedenkend personeel. After sale super alles geregeld en zeer net te woord gestaan. Retour sturen geen enkel probleem binnen enkele dagen alles weer geregeld! Met één woord : TOP bedrijf
Wij bestelde een tuinset vanaf het internet kregen een duidelijk filmpje toegestuurd omdat je op een filmpje het materiaal en afmeting toch beter kunt zien dan op een foto. En de set werd zeer snel al na 3 dagen geleverd wij wonen toch minstens 1 uur rijden vanaf de winkel. Alles netjes uitgeladen en een vriendelijke bezorger
SUPER!!!!!!!
Kussennaad was kapot, nieuw kussen ontvangen.
Alles verliep vlot van begin tot einde, levering was aangekondigd tussen 12 en 15u, chauffeur belde om 5 voor 12 aan... De verstelbare dining stoelen zijn ideaal aan tafel maar ook daarna voor de siesta!
AVH komt haar afspraken na. Reageren snel via mail en nemen ook telkens de telefoon op als je belt. Medewerkers weten het antwoordt op al je vragen of bij het niet weten, dan vragen ze collega’s waardoor je alsnog snel antwoordt hebt. De spullen worden goed ingepakt verstuurd (hadden 2 Heaters besteld, dus niet via AVH’s bezorgdienst). Ook daar wordt over nagedacht. Al met al voor ons een super service.
We zijn leuk en goed geholpen in de winkel. De meubels werden vlot volgens afspraak bezorgd!!
Ze kwamen met vier stoelen waarvan twee verkeerd de tafel wist ik kwam half augustus.
In de winkel goede advies gekregen.De verkoper haalde de goede kleur van de stoel van boven zodat wij goed konden zien hoe het bij de tafel paste .En de tafel is voor ons helemaal super omdat hij in hoogte verstelbaar is .Zal deze winkel zeer zeker aanraden bij vrienden en familie
De stoelen zitten heerlijk. Alleen had het embleem van acht beter op de popsector kant van de tafel kunnen zitten.
in de winkel prima geholpen door keurig nette jonge verkoper. volgens afspraak bezorgd,ook de bezorger stond voor zijn werk ook weer een jongeman maar uitstekend in klantomgang en uiterst correct ......COMPLIMENTEN.....
jammer van de mail waarop verkeerde datum stond is daarna geleverd. Alles prima verpakt.
Wij hebben bij AVH een set tuinstoelen gekocht. We zijn op een geweldige manier geholpen, alleen dat is al zeer goed in deze tijd. Maar vervolgen toen we de keuze gemaakt hadden was het niet nodig om de order te onderteken, wij vertrouwen de klant werd ons mede gedeeld, onder genot van een heerlijk bakje koffie. Vervolgens was het zelfs niet nodig om een aanbetaling te doen. Dit noem ik nu eens vertrouwen in de klant hebben. De aflevering was ook keurig zoals afgesproken. Kortom ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. AVH is een bedrijf wat bij ons 10 verdient met een griffel. Ik ieder aanbevelen om bij AVH tuin meubilair te kopen.
Mooi materiaal,goede uitleg,en afspraak die ze nakomen. Was het maar overal zo.
In de winkel geweest, goed advies en erg vriendelijke service.