GEWELDIG!!

De service is in 1 woord FANTASTISCH! Snelle reactie en service

Goede voorlichting en behandeling in de winkel ook met het maken van afspraken zeer corrrect

Prima ervaring ook de bezorging en het in elkaar zetten plus voorlichting over de werking

Correcte snelle levering!

zeer goed

Uitermate tevreden tevreden over het geleverde product, maar evenzeer over de service en correctheid bij contactname met AVH.

GEWELDIG!!

Wij zijn SUPER SUPER GELUKKIG met onze tuinset!!

Goede service, snelle levering.

Door Corona onze tuinstoelen online aangeschaft. Er is genoeg om uit te kiezen en wij zijn uiteindelijk gegaan voor de Bilbao verstelbare dining stoelen. Bestellen en betalen is eenvoudig. We werden tijdig geïnformeerd over de leverdatum en de levering verliep vlekkeloos. De stoelen zitten heerlijk en zijn van goede, degelijke kwaliteit.

Snelle levering en super service

Grote showroom en prettig geholpen. Snel geleverd Fout in tussenelemen bij klantenservice gemeld en zeer snel naar volledige tevredenheid opgelost.

Zeer mooie tuinset hier gekocht van goede kwaliteit. De service is ook goed en snel.

Fijne service en snel geleverd!

Helemaal top! Woensdag avond de highdiningset besteld en maandagmiddag in huis.. op dinsdag koningsdag dus heerlijk kunnen inwijden met een BBQ (;

Ze weten bij dit bedrijf nog wat service is. Alles is van het begin t/m het einde fantastisch geregeld. Ook is iedereen ontzettend behulpzaam en klantgericht Valt echt niets op aan te merken. Beslist een aanrader!

Vriendelijke service in de showroom, correcte bezorging

We werden vriendelijk geholpen, goede uitleg. Ook de bezorging was op tijd en vriendelijk.

Verdeelde mening.

Tuinloungeset besteld na een bezoek, online, en een datum aangegeven als levering. Aanbetaald en email bevestiging gekregen. De datum wilde ik veranderen na een aantal dagen , vervroegen en hier komt mijn verhaal waardoor ik een verdeelde mening heb. Telefonisch gevraagd of ik de set zsm kon krijgen. Dat was mogelijk. Ik zou gebeld worden voor een afspraak. Na 1 week nogmaals gebeld, vervelend en excuus want ik hoorde maar niets van hun kant maar werkneemster zou het in orde brengen. Weer geen gehoor, 5 werkdagen later weer bellen. Tijdens dit gesprek was de set opeens niet op voorraad, toen weer wel, ik zou een nu een mail krijgen! Ik hoopte nog voor het weekend. Dat was natuurlijk niet het geval dus heb ik ze weer gebeld en toen ben ik teruggebeld omdat de beste man het ging uitzoeken, elke keer volop excuses en zeer beleefd maar de set zou op mijn eerste afgesproken datum geleverd worden. Al die tijd aan het lijntje gehouden, ze hadden dit mij ook tijdens het eerste gesprek kunnen aangeven. Er zaten nl 3 weken tussen. Ze adverteren dat ze leveren tussen 2-5 werkdagen. Is het dan moeilijk om mijn datum te veranderen als ik daar als klant om vraag? Hierdoor ben ik zeer ontevreden over de gang van zaken. Twee dagen voor de afgesproken datum een bevestiging van levering en op de dag kwam de set. Conclusie voor mij is dat ze doen en leveren volgens afspraak. Denken en werken niet mee als je er een verandering in brengt. Dit is voor mij echt een dikke onvoldoende. Hadden ze verteld dat het niet mogelijk was had ik vreemd gevonden maar minder dan het bovenstaande verhaal. Had ik geen verandering gewild was alles prima geweest en hadden ze een dikke voldoende gekregen, dus vandaar een verdeelde mening.

Toppie

Toppie

Fijne site en snelle correcte levering

Online een zweefparasol besteld. Goede mogelijkheden om te vergelijken. Filmpje erbij, prima. De parasol werd een paar dagen na bestelling op Koningsdag prima op tijd geleverd door een correcte vent. Door het mooie weer konden we er gelijk gebruik van maken! Al met prima ervaring met dit bedrijf!

Snelle service en vriendelijk personeel

Heb een poosje op onze tuinset moeten wachten maar omdat het toch nog geen mooi weer was os dat niet zo erg. De levering verliep prima.

Super snelle levering!

Bistroset besteld en de volgende dag al in huis. Top gedaan!

Goed geregeld

In de ochtend gekocht, in de middag opgehaald. Alles stond klaar!

Een kwaliteitsprodukt!

We waren een beetje huiverig om online zo een dure loungeset aan te schaffen, zonder dat we deze gezien hadden of erin gezeten. Onze bezorgdheid bleek ongegrond, want het is een geweldig mooie, comfortabele loungeset, die veel zitcomfort biedt en ook nog een lust voor het oog is. We zijn erg tevreden en zullen er heel wat uurtjes in vertoeven.

snelle en goede service

Ik heb mijn ogen uitgekeken in de showroom, wat een keus! Ik ben goed geslaagd, alles is goed en snel geleverd en ook wanneer ik een mail stuur met een vraag krijg ik direct antwoord. Topservice!

Heel goed bedrijf

grote boombank besteld en opgehaald. Goede service en afhandeling. Ook even rondgekeken in de showroom! Hele mooie tuinmeubelen!

Heel erg blij met m’n nieuwe tuinset

Ik ben heel blij met m’n nieuwe tuinset. Eerst in de showroom kunnen kiezen daarna gelijk mee genomen.Wij hadden de tuinset cervo

Top ervaring.

Duidelijke website en makkelijk besteld. Stipte levering volgens afspraak en zeer snelle en hulpvaardige helpdesk. Top !

Scherpe prijzen. Goede prijs / kwaliteit. Gemakkelijk bestellen en snelle bezorging. Kortom: TOP!! Aanrader. Zeer tevreden.

Het perfecte plaatje!

Altijd spannend om iets "vanaf een plaatje" te kopen, helemaal een tuinset! Gelukkig zag het er in het echt precies zo prachtig uit als op het plaatje. Gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een filmpje te ontvangen: top! Een keurige medewerker kwam de set brengen op het afgesproken moment. Wij genieten nu elke dag van onze prachtige tuinset en zijn zeer tevreden!

Van begin tot eind, blijft AVH overeind!!

*bij aankomst persoonlijk ontvangst. *klantvriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht personeel. * zal zeker anderen aanbevelen want zoals gezegd: VAN BEGIN TOT EIND BLIJFT AVH OVEREIND!!!!