Enorme keuze, klantvriendelijk en zeer snelle levering.

Verrast door het enorme assortiment dat ook nog eens heel snel aan huis geleverd kon worden door een allervriendelijkste dame maakt ons een zeer tevreden klant.

Klachten snel en tot tevredenheid prima opgelost!

Mooie houten stoelen ontvangen. Ze zitten fijn! Helaas zit er beschadiging (waarschijnlijk door het vervoer) aan het hout. De klacht is zeer snel, netjes en tot volle tevredenheid van mij (de klant) opgelost. Mijn volgende tuinmeubels koop ik beslist bij AVH!!!

Snel en zeer goed geleverd

Alles was zeer goed te volgen na de bestelling, bij levering zeer vriendelijk en zeer goed geholpen om uit te laden

Goede professionele service..

De medewerkers zijn vriendelijk en hebben verstand van hun producten. Service is goed en bij problemen vinden ze een juiste oplossing.

Makkelijk besteld, snel en correct geleverd, TOP hangstoel.

Onze zoektocht naar een hangstoel leidde ons naar AV outdoor. Genieten met volle teugen.

Geweldig goede service en snelle levering

Wij waren ons aan het oriënteren voor een lounge dining set en waren geïnteresseerd in meerdere sets waardoor we nog niet wisten welke we zouden nemen en niet gelijk bij de eerste zouden kopen we werden daarin geheel vrij gelaten en niet opgedrongen uiteindelijk toch weer bij avh terecht gekomen en wederom goed geholpen en snelle levering ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen

Prachtige stoel!

2 hele mooie stoelen, gratis bezorgd en super op de hoogte gehouden van de leverdatum en tijdsvak. Zeker een aanrader

Super service.

Wij hadden ons tuinstel gekregen en toen wij het uitpakte zat er een verkeerde stoel bij.Gebeld naar het bedrijf en binnen enkele dagen werd de stoel omgeruild Geweldige service toppy.

Goede en nette service en levertijd correct

We hebben voor het eerst bij AVH een tuinset aangekocht , text en uitleg waren naar alle tevredenheid , ook de levertijd en de behulpzaamheid van de bezorger was ook goed .

Had een vlek in een kussen. Werd binnen een week direct opgelost

Perfecte service.

Via de mail goed advies gekregen. Na de plaatsing van de bestelling een duidelijke communicatie over de levering. Levering stipt binnen het aangegeven tijdvak door een bezorger van AVH. Product heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Al met al perfecte service.

Prima meubel. Snelle bezorging

Goed ontvangen. Prima uitleg.

Zeer goede en snelle levering.

De aangekochte goederen zijn perfect. Dus zeer tevreden.

Goede service wat ze zeggen doen ze

Heel erg tevreden. Top service en top kwaliteit

Goed geregeld snelle afhandeling

Ik werd goed geholpen met een keuze ik ik moest maken

Levering ging probleemloos

De website weekt goed en de levering ging probleemloos. Chauffeur Tim leverde de zware parasolvoet netjes af in de achtertuin

zeer tevreden & blij

de tuinset is een 10 en niet onbelangrijk de bezorgdienst was top!

Ziet er heel mooi uit

Heeeeeeeel erg blij mee Een 10

Top geholpen

Zeer tevreden over jullie, leuke zaak, goede service !! Gr Shauni

Mooie kwaliteit, alles zoals op de site omschreven en de levering correct volgens de email gebeurd Top aanrader!!!

Super snelle service

Heel degelijk materiaal, en super snelle en correcte levering. Aanrader !

Goede Service

Keurig op tijd gebracht Tot in mn achtertuin Vriendelijke Jongeman Ben heel blij met onze prachtige loungebank

Top top

Mooie zaak , geweldig geholpen en goede service. Een 9 . Zeker een aanrader. Fam Denie Beverwijk

Prima producten van AVH

Ik heb een mooie parasol (3 meter) geel gekocht en een voet van 30 kg De parasol werd erg snel geleverd! De voet levering duurde wat langer De voet is van mooi glanzend graniet. Nu kan de zon komen

Tevreden .

Ben tevreden en blij met ligbed RIO. Goede service. Netjes afgeleverd door vriendelijke Jan.