Goede service correct geleverd wij zijn super blij met onze aankoop en genieten ervan en maken veel mondeling reclame super
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Prima bezorgd nette bezorger top
Dank u wel!
Voor het eerst bij jullie besteld. Een loungeset wat keurig volgens afspraak werd afgeleverd. Helaas zat de hoes er niet bij die ik er later nog bijbesteld had. Dit is echter keurig opgelost en is alsnog geleverd. Prima bedrijf zijn jullie.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
Helaas minpuntje een lounge stoel te weinig geleverd.
Met afspraak gaan kijken voor een loungeset. Prettig geholpen. Wel jonge jongens die alles moesten navragen bij iemand in het kantoor. Maar prima geholpen. Zou binnen 5 werkdagen geleverd worden, maar het was al binnen 3 werkdagen. Alles keurig ingepakt en afgeleverd.
Mooie degelijk tafeltje
Wij wensen u veel plezier van uw tafel.
2e keer bij jullie tuinmeubelen bestelt. Prima betaalregeling en dito bezorging. Kwaliteit
Wij wensen u veel plezier van uw tuinmeubelen.
De Mambo XL en platinum parasollamp zijn weer producten die super bij onze Toscane lounge set passen . Laat de zomer maar komen ( met of zonder Covid )
Dank u wel!
Onlangs een mooie loungeset gekocht, toeval of niet maar we konden hem gelijk inzetten het was een prachtig zonnige dag. Bij het bestellen was het wel een gokje hoe hij er in het echt uit zou zien. Van een plaatje kopen, tja je weet het maar nooit....De levering was binnen de beloofde week en de kwaliteit zoals was aangegeven! We constateerden bij 1 stoel dat deze niet helemaal perfect was ( bij het binnenwerk was 1 stang verbogen). Ik heb hierover een mail gestuurd en er werd vrijwel direct op gereageerd dat er dan een nieuwe geleverd zou worden. Deze werd inderdaad binnen een week omgeruild. Al met al prima service en een prachtige - en kwalitatief uitstekende - loungeset waar we jaren mee vooruit kunnen.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
Vorig jaar online een houten tuinset gekocht. De set is erg mooi en staat goed in de tuin. Vanwege het online kopen niet goed (genoeg) gelezen hoe de set onderhouden moest worden, waardoor ik schrok van hoe hij eruit zag. Dit is echter op te lossen door middel van behandeling, wat telefonisch goed is uitgelegd. Het middel wordt kosteloos opgestuurd, waarvoor dank. Ik begon met een positieve ervaring, waarna een negatieve ervaring volgde die snel werd opgelost. Ze zetten dus een extra stapje voor klanten. Eindstand: zeer positieve ervaring.
Originele beoordeling
We hebben een loungeset gekocht die er op eerste gezicht mooi uit ziet. Na een jaar is hij echter ontzettend lelijk geworden. De klantenservice gooit het op vergrijzing en meldt dat ik het kan opschuren. Ik weet dat tuinmeubels vergrijzen, maar dat ziet er niet zo uit. Het lijkt afgebladerd en is echt lelijk geworden. Bijna 1200 euro weggegooid.
Is goed
Dank u wel!
De bestelling en afhandeling was super vlot en aangenaam. Een heel duidelijke communicatie rond levering en planning (en jullie hebben zich er ook perfect aan gehouden). Vragen die ik per mail stuurde werden binnen de x uur aangepakt. Echt heel aangenaam zo. Ik heb me nooit zorgen moeten maken om iets. Ook handig is de track & trace die jullie aanbieden. Ik kon tot wagen real-time volgen en dit klopte tot op de meter/seconde. De kwaliteit van de artikelen (tuinstoelen en zweefparasol) is oprecht heel goed en "genen brol" zoals ze hier in Belgie zeggen. Nu is het wachten op de zon zodat we kunnen "wijnen, wijnen, wijnen" :-)
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
Vlotte bestelling en levering Stoelen vqn zeer mooi kwaliteit
Dank u wel!
Hallo Veel heb ik niet te zeggen alles is prima verlopen. Was zeer vriendelijke man die alles heeft geleverd. GROETJES SABINE EN FRANKY
Wij wensen u veel plezier van uw product!
Prima klantenservice. Had een parasol besteld. Duidelijke communicatie over levering. Bij levering was de kleur van het doek niet helemaal naar mijn smaak. Na contact wordt de parasol vervangen voor een andere parasol (andere kleur).
Wij wensen u veel plezier van uw parasol.
Via het internet besteld, een snelle levering van kwalitatief goede tuinmeubelen.
Hartelijk dank voor uw review!
Netjes en snel geleverd.. Vriendelijke bezorger en alles volgens afspraak.. Top!
Hartelijk dank voor uw review!
Super bezorging aankoop online gedaan en het moeten doen van wat we op de foto zagen maar valt zeer zeker niet tegen. Wat we op de foto zagen en verwachte is in het echt nog veel mooier. Super blij met onze nieuwe tuinset. Tuinset staat nu het goede weer nog en dan kunnen we genieten. Zeer te vreden
Hartelijk dank voor uw review!
Goede website en een perfecte logistiek want de levering was verzorgd en op tijd.
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Nette snelle levering, keurig op tijd en goed te volgen. Mooie meubelen, goede instructie en eenvoudig in elkaar te zetten. Staat prachtig in onze kapschuur en zitten heerlijk. Zou fijn zijn als kussens ook in andere kleur geleverd doen kunnen worden en de dozen waren beschadigd/kapot waar de poten de hoeken raken. Maar we zijn helemaal tevreden met onze mooie set.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
Goede communicatie, snel en aflevering liep vlekkeloos.
Hartelijk dank voor uw review!
Mooie tuinset, zit comfortabel, mooie uitstraling op terras Keurige levering
Hartelijk dank voor uw review!
We hadden de set al op de site uitgezocht dus hoefde alleen proef te zitten. Besteld op maandag 2e paasdag en bezorgd op vrijdag daarna.... Snel of snel? Super vriendelijke bezorger ook! Echt top!
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
Goede keuze voor teak houten tuin meubels
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
Vriendelijk geholpen ook met inladen