Ik had eerst even gechat met AVH en werd al netjes te woord gestaan. Bij de levering zei de bezorger al dat hij wat moois bij zich had en dat klopte helemaal. Zeer mooie set
Bij verschillende websites op zoek gegaan naar een loungeset maar geen enkele website kon een snelle levering garanderen. Wij waren dan ook zeer verrast dat de levering van de loungeset binnen 1 week kon gaan plaatsvinden. Superblij met de door ons bestelde loungeset.
Snelle levering vriendelijke bezorger. Helemaal happy..
Mijn tuinstoelen had ik online besteld en stonden klaar met ophalen.
Netjes geleverd en de set ziet er prachtig uit!
Zeer goede service en kwaliteitsvolle producten
Jongeman, voor de 2e dag alleen. Zware meubelen alleen tillen. Weinig tijd om goed in gewerkt te worden. Wist de code niet van het pinautomaat.
Klantvriendelijk
Eerste keer dat ik wat heb besteld bij AVH maar…. zeker niet de laatste keer Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service van het artikel
De zetels die ik bij jullie gekocht heb zijn gewoon fantastisch .Ik was al een tijdje op zoek op het internet,maar vond nergens iets wat me beviel , laat staan de prijzen.Toen kwam ik dus via FB op jullie site terecht ,en daar stonden ze , die prachtige rieten zetels !En nu staan ze hier , op mijn terras ! En wat de service betreft , beter of sneller kon niet . Bedankt , ik zal er hopelijk nog lang van genieten.
Wij hebben de Barbedos besteld. Mooie lounge set, zeker voor die prijs. Besteld via telefoon, allemaal heel helder. Betaling bij leveren. Wij hebben gekozen voor optie dat zij de set in elkaar zetten. Dat ging zeer gesmeerd. Jongens deden het top. Er zat een kras op de tafel. Gebeld, binnen 4 dagen omgewisseld met een goed exemplaar. Al met al meer dan goede ervaring.
We hebben een parasol besteld voor onze zoon omdat hij ivm chemo niet in de zon mag zitten. Tijdens het telefonisch bestellen special gevraagd of de levering écht tussen de 3 en 5 dagen zou plaats vinden. Ja zeker, was het antwoord en uw zoon woont in de regio dus dat moet geen probleem zijn, inmiddels 8 dagen verder en drie telefoon gesprekken verder en de parasol is nog steeds niet afgeleverd. Juist omdat er beloofd is dat de parasol snel geleverd zou kunnen worden hebben we bij AVH besteld!! Hadden we het maar niet gedaan. Inmiddels via een ander bedrijf een loungeset besteld deze wordt wel na 3 dagen afgeleverd. De dame aan de telefoon treft geen blaam, maar de manager of eigenaar stel ik hiervoor wel aansprakelijk. Inmiddels zijn wij met AVH tot een overeenkomst gekomen!
Met klant al het mogelijke geprobeerd deze situatie op te lossen, maar klant staat nergens voor open en vind dat wij openbaar "gestraft" moeten worden. Tuurlijk is er iets niet goed gegaan, maar dat wilden we graag rechtzetten en zelfs nog een extra gebaar maken naar de klant. Jammer dat dit de voorkeur heeft boven een nette oplossing en mensen dit dus belangrijker vinden dan een mooi eindsultaat.
Originele beoordeling
alles netjes op tijd geleverd!!
Tuinset Malaga bevalt prima. Mooie set met goede afwerking. Zit is ook goed. Staat zeer mooi in onze tuin. Jammer dat het met de aflevering fout ging. Tuinset kwam in 2-en door verkeerd inladen. Moesten extra week wachten voor set compleet was. Dat was enige min punt.
Mooi en degelijk bistroset met een chique uitstraling
Gebeld voor een levering die kwam op zaterdag. Donderdag werd ik gebeld over de levering en wou graag nog 2 stoelen erbij hebben. super geregeld en alles mooi geleverd door AVH.
de wieljes zijn te klein, en de wieltjes hadden iets lager op de pootjes moeten staan. nu moet je het bed heel hoog optillen om te verplaatsen.
Goede kwaliteit en snelle levering!
Wat ik jammer vond is dat ik al 45 min door de zaak liep en dat er niemand naar je toe komt om te vragen of ze kunnen helpen. Terwijl andere klanten die na mij binnen kwamen wel werden geholpen en direct koffie kreeg aangeboden. Ben zelf maar naar iemand toe gegaan. Heb wel een set gekocht omdat er wat stond wat mij beviel. De levering was prima, snel en vriendelijke bezorger.
Top.
Goed geregeld, snelle levering fijne bezorger. Dus Top!!!!
Nog mooier dan op de website. En niet vergeten snelle service, vandaag mail verstuurd volgende dag klemmen bezorgd.
Onze 2e aankoop bij AVH Outdoor Tuinmeubelen is wederom uitstekend verlopen. De producten voldeden aan onze verwachtingen. De bezorgers waren vriendelijk en hebben de producten prima geplaatst. Via de AVH-Chat van te voren gecheckt welke producten het best paste op ons balkon. AVH Outdoor onderscheid zich echt van andere "tuinmeubel" leveranciers door hun service. (Helaas hebben wij bij een ander bedrijf een veel minder goede ervaring opgedaan dus wij kennen nu het verschil) Samengevat AVH Outdoor Tuinmeubelen is een uitstekend bedrijf en maakt haar reputatie voor een 2e keer bij ons waar.
Mooie stoelen! Snel geleverd, goed contact via de mail. En ideaal bezorger kan je via link volgen waar hij rijdt. Bezorger was ook erg vriendelijk. Kortom alles perfect!
Goede info en correcte levering