Goede kwaliteit en mooie spullen verkopen ze daar
Super bedankt voor de positieve beoordeling.
Redelijk dure parasol met verrijdbare voet besteld. Helaas miste bij levering de wieltjes en bevestigingsmiddelen die bij de voet geleverd moesten worden, dat is zo opgelost, dachten we...bij elkaar opgeteld 8 mailtjes (ze weten daar blijkbaar zelf niet wat er bij hun eigen parasolvoet moet zitten) en 9 dagen later nog steeds geen wieltjes en montagemiddelen. Wat het nog erger maakt is dat het nu bloedheet is en wij een parasol hebben waar we niets mee kunnen, niet blij dus. Nog een tip, geef die arme bezorger een platenroller, kleine investering en zo kan hij de spullen bezorgen waar ze gebruikt gaan worden, de tuin. Toen wij vroegen of hij de voet van 90KG via de garage in de tuin kon zetten (letterlijk 1 drempel en 2 meter verder) antwoorde hij, gaat niet, dan had je maar ' service' moeten bijbestellen a 150 euro!!! (daar krijgt hij blijkbaar superkrachten van.
Na een eerste behoorlijk negatieve ervaring met de klantenservice heeft de eigenaar het keurig opgelost en kregen we alsnog op de afgesproken datum een vervangende parasol geleverd. Jammer dat het niet in 1x goed ging, maar erg fijn en professioneel dat het toch goed werd opgelost. Als we weer eens iets nodig hebben komen we hier waarschijnlijk wel terug.
Originele beoordeling
Ik herken helemaal niets van de lovende reviews op de site. Parasol zondag besteld, zou vrijdag geleverd worden. Donderdag (4! dagen later en een dag voor levering) een mailtje dat deze niet op voorraad blijkt te zijn en dat voorlopig ook niet is. Geen alternatief aanbod, geen excuus, helemaal niets. Toon van de email loopt ook over van desinteresse. Heel bijzonder voor een klantenservice. Aanbevelen? Zeker niet. Kopen bij de concurrent? Zeker wel.
Goede service en nette afhandeling.
Zeer vriendelijk en kwaliteit van de loung is zeer goed
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
De levering was snel en correct afgeleverd aan huis, even geholpen met de vriendelijke chauffeur met het lossen van de spullen. Wat er nu overblijft is puur genieten van het gebruik.
Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling.
Online hadden we ons georienteerd en in de winkel fysiek de vooraf gekozen tuinsets kunnen zien. Een kwalitatief goede tuinset koop je niet ieder jaar dus moet echt goed zitten. We hebben de Bilbao set ( bank, 2 stoelen, 2 voetenbanken en tafel ) gekozen in de kleur antraciet. Het zit echt heerlijk en staat geweldig.
Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Alles correct verlopen.
Dankuwel voor de beoordeling.
Snelle service, product zoals omschreven. Chauffeur was top heeft netjes afgeleverd en mn vrouw helpen tillen. Daar ik er zelf niet kon zijn.
Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling en nog veel plezier met uw loungeset!
Al ben ik Belg, ik kocht mijn parasol bij AVH. Man wat een service. Bij het inladen een gezellige babbel en bij het vertrek nog eens met een handje zwaaien. Nooit gezien. Moet ik nog eens iets aan tuinmeubelen kopen, slechts een adres AVH. Tot de volgende aankoop.
Super fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Super vriendelijke behandeling in alle opzichten.
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Bezorging prima. Deze tafel is nog mooier in het echt dan op de foto. Degelijk en dik hout. Ziet er stoer uit. Ik hoefde hem niet in elkaar te zetten. Gebruiksklaar. Makkelijk inklapbaar. Ben er heel blij mee. Laat de zomer maar komen
Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling.
Omdat de parasolvoet nogal zwaar was (60 kg) vroeg ik de bezorger of ik zijn steekwagen mocht gebruiken om de voet in de tuin te brengen. Ik breng hem wel even was het antwoord, en hij bracht de voet op de plek waar hij moest zijn. Super toch!
Super bedankt voor de positieve beoordeling!
Snelle bezorging en een geweldige loungeset. Goede kwaliteit, we zijn er erg blij mee. Prima service
Goede kwalteitsproducten. Super goede persoonlijke service aan de telefoon Snelle levering en heel blij met onze nieuwe tuinmeubelen.
Hartelijk dank voor de beoordeling en veel plezier nog met de voetenbank!
Omdat we dit jaar toch niet op vakantie zullen gaan hebben wij het vakantiegeld geïnvesteerd in een mooie nieuwe tuinset. Eigenlijk de eerste nieuwe tuinset want de voorgaanden zijn altijd afdankertjes van anderen geweest. Mooi op tijd en soepel geleverd zijn wij nu dus de trotse eigenaren van een super de luxe set. Laat de zomer maar komen! Meer dan dit hebben we niet nodig. We hebben 1 kleine klacht over de knopen van de kussens neergelegd bij AVH en hebben er alle vertrouwen in dat dit naar behoren opgelost gaat worden.
Hartelijk dank voor de uitgebreide en positieve beoordeling.
Goede en snelle levering
Bedankt voor de goede beoordeling.
Mooie tafel en gekregen wat ik verwacht had, zat wel beschadiging op maar is prima opgelost, top!
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Vrijdag gemeld dat mijn parasol, die ik vorig jaar aangekocht heb, niet meer vanzelf blijft openstaan en vandaag woensdag een nieuwe gekregen Dank je wel! TOPSERVICE
Super bedankt voor u positieve beoordeling.
Het is allemaal heel goed geregeld perfect
Eerst 4 mooie wicker tuinstoelen gekocht, en vorige week 2 bijpassende hockers/bijzettafeltjes, tegen een schappelijke prijs en het geheel ziet er heel mooi uit. Snelle verzending.....chapeau AHV !!!! Ik ben heel tevreden ! Gr. Marleen.
Super bedankt voor de positieve beoordeling en veel plezier met uw tuinstoelen en bijzettafeltjes!
Snel geleverd, zeer vriendelijke, behulpzame chauffeur. Prachtige loungeset!
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Heel blij met de nieuwe loungeset En prima afgeleverd Goede service
Heel erg bedankt voor de beoordeling.
GEMAKKELIJK IN GEBRUIKDE BETERE KUEZE
Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Perfecte service en goede hulp
Bedankt voor de beoordeling.