Voortreffelijk van aankoop tot levering!

Bij aankoop werd aan de wensen van ons meegedacht. Wij wilden het tafeltje niet wat bij de set hoorde(geen probleem,extra korting) Leveringsdatum werd tot tevredenheid uitgevoerd,hetzelfde de levering! Top.

goed verpakt netjes

Keurig op tijd geleverd

Deze stoel zou ik direct terug aankopen.

Deze stoel staat bij ons in de veranda. Heel comfortabele schommelstoel, je kan erin relaxen met een goed boek, zalig! Heel goede levering: vrijdag besteld en dinsdag geleverd (paasmaandag zat er tussenin). Vriendelijke chauffeur. Goede service. De stoel heeft een zacht, groot kussen. Een aanrader.

Prima service, flexibele medewerkers

Eenvoudig op afspraak winkelen. Ruime keuze en binnen een week geleverd. Prima service en flexibel personeel dat bereid is mee te denken met je wensen.

Mooie set, snel contact en technisch mankement goed opgelost

Via de website hebben wij een loungeset besteld en kort na de bestelling werd er contact opgenomen voor de levering. Dit is netjes gebeurd en de set was grotendeels al voorgemonteerd geleverd. De verder montage thuis ging helaas niet goed omdat 1 van de boutjes doordraaide dit is echter goed opgelost. Het kapotte deel werd binnen enkele dagen opgehaald, gerepareerd en vervolgens weer goed geleverd waarna het verder zonder problemen gemonteerd is. Het contact hierover met de klantenservice verliep ook vlot. Al met al zeer tevreden!

Top materiaal , top service

Duidelijke communicatie, vlotte levering, super dat je kunt betalen bij levering .. Veel keuze en uitgebreid aanbod ,, toppie

Prima service en uitleg door chauffeur

Tafel werd op tijd afgeleverd en netjes in de achtertuin gezet, uitleg tot het monteren van de tafel was correct

Perfect en 100 % tevreden

Nauwkeurige afspraak omtrent tijdstip van levering. Perfect op tijd geleverd (in moeilijke weersomstandigheden) door een zeer vriendelijke chauffeur. Bestelde tafel is zeer degelijk afgewerkt en in perfecte staat afgeleverd.

Was goed

Enige minpunt is dat er geen verbindingsstuk bij zit voor de 3 delen bijelkaar te houden

Prima ervaring met AVH Outdoor.

Uitstekende kwaliteit tuintafel. Goede service en snelle levering.

Goede snelle service en blij met onze aankoop!

Al twee keer online iets besteld, tuintafel met stoelen en een rotan bankje. Erg mooi!

Eindelijk kwaliteit aan een betaalbare prijs !

Na vele ( goedkopere ) omwegen , eindelijk een tafel besteld bijAVH outdoor . En je voelt en ziet onmiddellijk dat dit kwaliteit is .... en helemaal niet duur. En levertijd ? Zoals beloofd , begin april ! En nu genieten maar ...

Zeer vriendelijke aflevering met veel hulp.

Je weet op het uur wanneer ze iets komen leveren en alls werd vakkunddig op de plaats gezet ondanks de zware items.

Goed en uiterst correct geholpen

Ik heb geen zin nodig om deze ervaring te omschrijven!!! 1 woord!!! PERFECT!!!

Perfecte service op alle gebieden!!! Van aankoop tot levering allemaal vriendelijke correcte mensen. Levering tussen 8 uur en 11 uur. De vriendelijke man stond al om 8.30 uur van Nederland aan ons deur. En we wonen in een vergeten gat. Bedankt!!!!

Gewoon goed

Persoonlijk contact en snelle levering

Wij hebben een hele goede ervaring met AVH. Nadat we in de showroom zijn geweest, was er nog wat onduidelijkheid over onze keuze omdat we verschillende stijlen met elkaar wilden combineren. Via de mail (doorsturen van foto's) en telefoon zijn we perfect en snel geholpen. De levering was binnen enkele dagen, zelfs op 2e Paasdag wordt geleverd.

super service en alles naar tevredenheid

super service en alles naar tevredenheid

Aangekondigde bezorgingstijd klopte.!

Hallo, nog nooit met AHV te maken gehad. We zochten stapelstoelen..outdoor.. Na n paar bedrijven bezocht, toch internet geraadpleegd. Mooie site en bestelling gedaan. Aardige chauffeur ,die toch maar naar de andere kant v t land moest rijden. Volgens mij goeie logistiek. Zal Uw bedrijf ,zo nodig , aanprijzen.

De avonden zijn nu nog gezelliger.

Een hele mooie investering om het gezelliger en aangenamer te maken.

Degelijke tafel en vlugge levering

Was al lang op zoek naar een degelijke aluminium tafel met garantie en stevige poten... Gevonden bij AVH!!! Vriendelijke en vlugge levering! Zelfs op paasmaandag! Dank!

Uitstekende service

Betaalbaar/goede service/vriendelijke levering/ top materiaal

Top service, vriendelijke bezorger

Hele fijne service, goed geholpen. Keurig geleverd door vriendelijke bezorger.

Correct en tegen een aantrekkelijke prijs

Groot aanbod tegen een goede prijs en met een uitstekende aflevering.

AVH Outdoor is een uitermate flexibele leverancier van mooie betaalbare tuinmeubelen

Via vai kwam ik bij AVH Meubelen terecht. Wat me bij hen opvalt is dat ze mee willen denken met de klanten. Op allerlei gebieden , betalingen in termijnen of ineens , afhalen of thuisbezorging . Alles is netjes geregeld en de meubels zijn van een uitmate goede kwaliteit en styling dat ik eenieder dit bedrijf kan en zal aanraden.