Je krijgt wat je leest !!

Eerst 4 mooie wicker tuinstoelen gekocht, en vorige week 2 bijpassende hockers/bijzettafeltjes, tegen een schappelijke prijs en het geheel ziet er heel mooi uit. Snelle verzending.....chapeau AHV !!!! Ik ben heel tevreden ! Gr. Marleen.

Superservice, mooie meubels

Snel geleverd, zeer vriendelijke, behulpzame chauffeur. Prachtige loungeset!

Hele goede en mooie aankoop

Heel blij met de nieuwe loungeset En prima afgeleverd Goede service

GOED AFGELEVERD EN GOEDE KWALITEIT ERG PRAKTISCH

GEMAKKELIJK IN GEBRUIKDE BETERE KUEZE

Perfecte service en goede hulp

Netjes

Vlgns afspraak netjes geleverd. Heb helaas wat scheurvorming in een tuinstoel, deze word door AVH opgehaald en gerepareerd.

Goede service en kwaliteit

De parasol voldoet volledig aan onze verwachting. Het is een zeer stevige parasol met een hoge kwaliteit stof.

Top service!

Heel vlotte levering, product ziet er top uit!

super

Ik heb mijn ervaring al via mail aan Lisanne medegedeeld. Wij zijn zeer tevreden over jullie meedenken, aankopen, bezorging en service. OK kreeg ik daarop een hele leuke spontane mail terug van Lisanne, ik zal jullie zeker aanraden bij iedereen die een tuin of balkonsset nodig heeft!!! Door jullie goede ervaringen met jullie bij mijn moeder en bij bij mijn broer, ben ik ook bij jullie gekomen.

Top product! (mooie parasol)

En lekker snel geleverd met duidelijke afspraak voor moment van levering.

Zomerse vrolijke vriendelijkheid

*Perfect geholpen en geadviseerd door vrolijke medewerker. *Product in showroom te bewonderen en uit te proberen *Dit bedrijf doet z’n best om klanten vriendelijk te woord te staan en verstand hoe alles uitgevoerd wordt *Levering zonder bijkomende kosten. *Komen afspraak na Jaja zo kan ik gelijk van de vrolijke zonnestralen genieten, een verademing…..

Bestellen en ophalen waren super

Alleen het mailcontact ging niet elke keer helemaal voorspoedig.

Geweldig, nette bezorging en er wordt praktisch meegedacht.

Snelle, nette levering. Korte aanwijzigingen hoe parasol in elkaar te zetten bij aflevering en een geweldig product!

Impeccable. Commande facile et livraison super rapide.

geweldig.

was op zoek naar lounge set via Bolcom bij AVH Ou5tdoor terecht gekomen uitstekende service en super mooi en diner lounge bij jullie gevonden. Uitstekend zit comfort

Netjes en op tijd geleverd

Bestelde kussenhoes zelfs ruimer dan gedacht. Past perfect.

Geweldig !!!!!

Geweldig geholpen door de verkoper Daan, alles laten zien wat voor een tuinset we zochten. Enorme sortering voor elk wat wils Hele vriendelijke en nette chauffeur Elisio. Dit gaan we zeker bij onze kennissen promoten. Genieten nu al met veel plezier van de mooie tuinset

Gewoonweg super!!!

Alles perfect, van website over bestelling tot customer service en de levering, tijdig en met de glimlach.

Uitstekende service en snelle levering.

Uitstekende service en snelle levering. De bestelde set voldoet aan onze verwachting.

Mooie kwaliteit en levering.

De kwaliteit is zoals verwacht, hoog en de levering op tijd door aardige meedenkende medewerker.

Erg tevreden.

Voldoet aan verwachting en zeer snelle correcte service

Uitstekend!

Kwaliteitsvolle producten. Vlotte, vriendelijke levering! Goeie bereikbaarheid!

Mooie tuinset

Nu mijn 2e tuinset via jullie. Duidelijke info op de site, snelle levering en vriendelijke chauffeurs. Beide tuinsets zitten lekker.

✔ Prima

Vakkundig en vriendelijk geholpen, netjes en op tijd geleverd, Top.

Ik ben een tevreden klant!

Fijne/ snelle communicatie over de levering. Zeer tevreden over de bezorger, erg behulpzaam en vriendelijk! En erg blij met mijn bank. Goede kwaliteit en ziet er mooi uit. Ik ben erg tevreden! Hartelijk bedankt!