Eerst 4 mooie wicker tuinstoelen gekocht, en vorige week 2 bijpassende hockers/bijzettafeltjes, tegen een schappelijke prijs en het geheel ziet er heel mooi uit. Snelle verzending.....chapeau AHV !!!! Ik ben heel tevreden ! Gr. Marleen.
Super bedankt voor de positieve beoordeling en veel plezier met uw tuinstoelen en bijzettafeltjes!
Snel geleverd, zeer vriendelijke, behulpzame chauffeur. Prachtige loungeset!
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Heel blij met de nieuwe loungeset En prima afgeleverd Goede service
Heel erg bedankt voor de beoordeling.
GEMAKKELIJK IN GEBRUIKDE BETERE KUEZE
Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Perfecte service en goede hulp
Bedankt voor de beoordeling.
Vlgns afspraak netjes geleverd. Heb helaas wat scheurvorming in een tuinstoel, deze word door AVH opgehaald en gerepareerd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
De parasol voldoet volledig aan onze verwachting. Het is een zeer stevige parasol met een hoge kwaliteit stof.
Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Heel vlotte levering, product ziet er top uit!
Super bedankt voor de beoordeling.
Ik heb mijn ervaring al via mail aan Lisanne medegedeeld. Wij zijn zeer tevreden over jullie meedenken, aankopen, bezorging en service. OK kreeg ik daarop een hele leuke spontane mail terug van Lisanne, ik zal jullie zeker aanraden bij iedereen die een tuin of balkonsset nodig heeft!!! Door jullie goede ervaringen met jullie bij mijn moeder en bij bij mijn broer, ben ik ook bij jullie gekomen.
Super bedankt voor de beoordeling en veel plezier nog met de tuinstoelen.
En lekker snel geleverd met duidelijke afspraak voor moment van levering.
Hartelijk dank voor de beoordeling.
*Perfect geholpen en geadviseerd door vrolijke medewerker. *Product in showroom te bewonderen en uit te proberen *Dit bedrijf doet z’n best om klanten vriendelijk te woord te staan en verstand hoe alles uitgevoerd wordt *Levering zonder bijkomende kosten. *Komen afspraak na Jaja zo kan ik gelijk van de vrolijke zonnestralen genieten, een verademing…..
Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling
Alleen het mailcontact ging niet elke keer helemaal voorspoedig.
Bedankt voor uw beoordeling.
Snelle, nette levering. Korte aanwijzigingen hoe parasol in elkaar te zetten bij aflevering en een geweldig product!
Heel erg bedankt voor de beoordeling.
Impeccable. Commande facile et livraison super rapide.
Thankyou very much for your review!
was op zoek naar lounge set via Bolcom bij AVH Ou5tdoor terecht gekomen uitstekende service en super mooi en diner lounge bij jullie gevonden. Uitstekend zit comfort
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Bestelde kussenhoes zelfs ruimer dan gedacht. Past perfect.
Super bedankt voor de beoordeling!
Geweldig geholpen door de verkoper Daan, alles laten zien wat voor een tuinset we zochten. Enorme sortering voor elk wat wils Hele vriendelijke en nette chauffeur Elisio. Dit gaan we zeker bij onze kennissen promoten. Genieten nu al met veel plezier van de mooie tuinset
Super bedankt voor de positieve beoordeling en veel plezier nog met uw tuinset
Alles perfect, van website over bestelling tot customer service en de levering, tijdig en met de glimlach.
Uitstekende service en snelle levering. De bestelde set voldoet aan onze verwachting.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
De kwaliteit is zoals verwacht, hoog en de levering op tijd door aardige meedenkende medewerker.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Voldoet aan verwachting en zeer snelle correcte service
Super bedankt voor uw positieve beoordeling en veel plezier met de loungeset.
Kwaliteitsvolle producten. Vlotte, vriendelijke levering! Goeie bereikbaarheid!
Super bedankt voor de positieve beoordeling.
Nu mijn 2e tuinset via jullie. Duidelijke info op de site, snelle levering en vriendelijke chauffeurs. Beide tuinsets zitten lekker.
Super bedankt voor de beoordeling en veel plezier nog met de tuinset.
Vakkundig en vriendelijk geholpen, netjes en op tijd geleverd, Top.
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Fijne/ snelle communicatie over de levering. Zeer tevreden over de bezorger, erg behulpzaam en vriendelijk! En erg blij met mijn bank. Goede kwaliteit en ziet er mooi uit. Ik ben erg tevreden! Hartelijk bedankt!