Vakkundig en vriendelijk geholpen, netjes en op tijd geleverd, Top.
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Fijne/ snelle communicatie over de levering. Zeer tevreden over de bezorger, erg behulpzaam en vriendelijk! En erg blij met mijn bank. Goede kwaliteit en ziet er mooi uit. Ik ben erg tevreden! Hartelijk bedankt!
Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Op aanraden van mn collega bij jullie een bezoek gebracht en daar een fantasie mooie loungeset gekocht Snelle levering helemaal goed
Super bedankt voor de beoordeling en veel plezier nog met uw loungeset.
Een mooie teak houten tuintafel besteld. Prettige communicatie en werd goed op de hoogte gehouden.
Op zoek naar tuinstoelen en heb info gehad. En deze ook besteld met jullie
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Snelle levering en vriendelijke bezorger. Tot in de tuin geleverd.
Na vorige jaar een compleet lounge set te hebben gekocht die ook al keurig bij ons is afgeleverd, hebben we dit jaar ligbedden en een zweefparasol gekocht alles wee keurig netjes afgeleverd de parasolvoet was fout geleverd maar dit is binnen 2 dagen hersteld. Wij kunnen maar één ding over de service vertellen deze is UISTEKEND dank jullie wel. Cobie en Cor Hoorweg. Spijkenisse.
Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling.
Een bijzonder goede service. De meubels zijn fantastisch. Aanrader.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Ruime overzichtelijke showroom , voldoende keus uit de producten . Vriendelijk personeel , kortom wij zijn tevreden .
Heel erg bedankt voor de beoordeling en veel plezier nog met de tuinstoel.
Fijn geholpen. Levering goed aangemeld. Op tijd geleverd. Vriendelijk personeel.
Zeer positief
Super bedankt voor de beoordeling.
Erg blij mee. Mooie set en behulpzame levering door sterke dame. Top gedaan
Super bedankt voor de beoordeling en veel plezier nog met de balkonset.
wij hadden het lounge set gezien in de winkel ,we hebben gekeken op de website die echt wel overzichtelijk is en ook langs deze weg besteld ,alles zeer vlot verlopen en raad jullie zeker aan bij andere mensen .grt
Heel erg bedankt voor de beoordeling.
1 Tijd stip van aankomst perfect. 2 bestuurder van levering vriendelijk en beleeft . 3 Mijn stoelen en tafel zijn zeer mooi. 4 Verder kan ik maar zeggen dat het fijn in orde is. Mijn vriendelijke groeten. Michel Respilleux.
Heel erg bedankt voor de beoordeling.
Heb de Toscane XL lounge balkonset verstelbaar 5-delig wit grijs besteld. Keurig op tijd geleverd door vriendelijke bezorger (te tracken via Routigo) De set is echt een prachtig en echt XL ik gebruik de set in de tuin maar je moet een aardig balkon hebben om de set kwijt te kunnen. Mooie grote kwaliteit fauteuils met dikke kussens en de voetenbankjes idem. Zitten heerlijk! Erg blij mee.
Super bedankt voor de beoordeling en nog veel plezier met de balkonset.
Gekozen voor een vierkante T2 parasol ivm een voet en hoes. Over alle drie heel tevreden. Ook de levering kon men op de geplande dag mooi in real time volgen zodat men niet onnodig thuis moest zitten wachten. De chauffeur heeft alles achter geleverd op een erg warme dag dus dat verdiende een colaatje. Al bij al zeker een aanrader!
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Duidelijke site en makkelijk besteld , voor ieder wat wils. Vriendelijke en behulpzame , profesionele klantenservice
Mooi om te horen dat u tevreden bent.
Levering tot op de minuut Vriendelijk geholpen ook in de showroom Gewoon super aardig personeel nemen de tijd voor je Gewoon een aanrader top
Zeer tevreden over kwaliteit & Service
Super bedankt voor de beoordeling.
Wij hadden een teakhouten tuintafel gekocht. Toen hij kwam was hij te hoog. Na een mailtje werd er gelijk een afspraak gemaakt om hem op te halen en de poten in te korten. Nu is hij echt perfect!
Heel erg bedankt voor de beoordeling.
Klantvriendelijk, snel en goede kwaliteit.
Super bedankt voor de beoordeling en nog veel plezier met uw tuinstoel.
Dat het wel goed zit bij avh-outdoor mogen we elke dag ervaren nu de zon weer is doorgebroken. De set is van super kwaliteit en zit dus heerlijk! Ook met de levering en klantenservice zit het helemaal goed. Al met al twee hele blije loungers hier :-)
Sevice super
Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Bedankt voor uw beoordeling!
Wij zijn keurig geholpen door de verkoopster in de winkel en de tuinstoelen zijn al na 3 dagen op de doorgegeven tijd ('s morgens om 07.15 uur) afgeleverd!
Heel erg bedankt voor de beoordeling en veel plezier nog met de tuinstoelen.