Goede service en degelijk

Mijn ervaring is erg goed. Ik vroeg gelijk bij bestellen of het mogelijk was op zaterdag te leveren en dat was geen probleem. Kreeg netjes een track en trace en de jongeman deed netjes en goed zijn best om de spullen zo voorzichtig mogelijk uit te laden. Tot dusver zijn we erg tevreden over de loungeset, maar deze hebben wij nu pas 5 dagen.

Goed geholpen en perfecte service [toppie]

Door de corona een afspraak gemaakt voor een bezoek aan de winkel voor onze nieuwe tuinset.We zijn gelijk goed op gevangen en zei dat we rond konden kijken en we kregen gelijk een bakkie koffie of thee aan geboden helemaal prima.Na onze ronde paar sets bekeken te hebben en besproken zei ie je kan als u wilt gelijk een bestelling doen.Dus dat hebben we gelijk gedaan want we waren er uit.Prima geholpen en afspraak was ook perfect. m.v.g.fam wessels

Geweldige aankoop

We hebben de tuinset genomen voornamelijk door de tafel die verstelbaar is. Laag om lekkere te lounge, hoog om lekkere te doneren, eten.

Goede servicepunt komt afspraak netjes na.

Prima service !

Goed geholpen bij het kopen van ons loungeset. Daarna nog telefonisch contact gehad over een aanpassing, waarbij ik ook vriendelijk te woord ben gestaan. Aflevering van ons loungeset is dezelfde week nog gebeurd. Netjes in de tuin gezet. We misten nog een onderdeel van de bestelling en deze wordt nog nagestuurd. Wij zijn erg blij met de goede service ! Een aanbeveling waard !

Betrouwbaar betaalbaar adres

Mooie palma hangstoel gekocht die voldoet aan alle wensen. Heel netjes en vriendelijk geholpen door de verkoper en hij nam alle tijd voor ons . Kortom een voor ons betrouwbaar, goed en betaalbaar adres

al ging de levering niet helemaal goed, maar snel toch nageleverd. goed verpakt en behulpzame manne

ziet er prima uit en nu wachten op een mooie zomer

Klantvriendelijk en een hele goede service

We zijn erg goed geholpen. En de bezorging was super

Service prima, goed geholpen.

Behalve de beveiliger bij de ingang was arrogant naar ons toe, terwijl ik nog invalide bent, dus dat kost jullie een ster.

Dilos platform hoek loungeset 3 delig antraciet aluminium

Wij zijn sinds vorig jaar op zoek naar een vervanging van onze loungeset en hebben deze set eindelijk op internet gevonden. De prijs was beter dan de meeste winkels en we aarzelden na het lezen van enkele slechte recensies die meestal een paar jaar geleden waren. We besloten een gokje te wagen en de set was drie dagen later al uitgeleverd. Uiteraard hebben ze een eigen bestelbus voor bezorging wat dus mogelijk is voor een snelle bezorging. De kwaliteit van de set is erg goed, de kleur van het hout is precies wat we wilden en de kussens zijn stevig en comfortabel. Hoewel de kussens weerbestendig waren, zou ik ze toch binnen houden om ze in goede staat te houden. De hele set staat prachtig in de tuin en we hopen dat het mooie weer snel terugkomt zodat we er met volle teugen van kunnen genie

Mooie producten en uitstekende service

Mooie tuinset van uitstekende kwaliteit gekocht, kan deze winkel van harte aanbevelen

Vriendelijk, behulpzaam en gewoon goed!!

Al voor de tweede keer in korte tijd meubels gekocht. Vriendelijk geholpen, en zeer behulpzaam:)

Duidelijke communicatie heldere afspraak

Er werd duidelijk gecommuniceerd en de levering was exact op het tijdstip

Ruime keuze in overzichtelijke ruimte

Heel veel keus en overzichtelijk in de ruimte geplaatst. De modellen hadden we vooraf op de website bekeken. De keuze was snel gemaakt. Netjes geholpen door het personeel. Prima winkel

Zowel bestelling als aflevering perfect geregeld

Een webshop waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen, chapeau!

Vlot en keurig op tijd

Dag van levering was keurig te volgen waar chauffeur was

Goede prijs voor goed product

Blij met hoe telefonisch contact verlopen is. Vriendelijke mensen

Time to relax

Wat een prachtige loungeset hebben we bij jullie gekocht ! Ik kon naar eigen wens alle onderdelen los samenstellen zoals wij wensten, helaas speelt het weer voor koning winter en kunnen we er alleen vanuit huis naar kijken.... maar alleen het uitzicht al doet ons smelten ☺️

Mooie stoelen, prima service bij tijdige aflevering

Top !!

Prachtige loungeset gekocht! Goede service.

Op tijd en perfect afgeleverd!

Hallo mensen van AVH, Mijn parasolvoet werd geleverd op01/04 geleverd. Met een granieten steen van 80x80 en 90kg zwaar is het geen evidentie om die tot achteraan in je tuin te krijgen,zeker in een rijhuis. De vriendelijke chauffeur heeft deze feilloos tot daar gebracht. Wij zijn super tevreden. Francis en Martine uit Mechelen.

Lekker snel

Mooie showroom. Mooie spullen. Snelle service. Heel klein min puntje, miste 2 ringetjes en afdekdopjes. Maar mag de pret niet deren!

Snelle levering Goede kwaliteit

prima service leuke vrouwelijke hulp.

Prima hulp alleen wel wat weinig personeel als het wat drukker wordt daarop moet gelet woorden

Geweldige service

Ik heb twee rieten stoelen besteld waarvan een kussen ontbrak de bezorger ging gelijk bellen om het te regelen. Voor de zekerheid hebben wij de stoelen uitgepakt. De kleuren waren niet hetzelfde. Hij heeft ze gelijk mee terug genomen. Smiddags werd ik gebeld en de volgende dag werden er nieuwe stoelen gebracht. Ik vind dit geweldig geregeld. Ik zou zo weer wat bestellen. Vlotte levering door het bedrijf zelf en vriendelijk en behulpzaam personeel!