Goede prijs voor kwaliteitstuinmeubelen. Snel besteld op mooi website. Snelle levering en duidelijke afspraken
Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service!
Goed en plezierig ontvangen in Coronaveilige omgeving. Begeleiding in de zaal erg klantvriendelijk en meedenkend.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Hele mooie set, zit heerlijk was goed verpakt. Laat de zon maar komen.
Veel zonnige uren toegewenst op de Menorca balkonset.
Winkelervaring online makkelijk, levering snel en vriendelijk, tafel van goede kwaliteit.
Fijn dat u zo tevreden bent over de Boomstamtafel!
Zeer tevreden zoals vorige keer
Veel plezier met de barstoelen!
“Snelle levering. Product beantwoordt volledig aan de opgegeven beschrijving. Kortom prima aankoop en dito service !!”
Fijn dat u zo tevreden bent over de service.
Helaas voor jullie stond er op de stoelen die wij wilden een andere prijs als waar ze voor in de computer stonden. Dit was totaal geen probleem en wij kregen de prijs die op de stoelen stonden. Onze granieten tafel zat bij levering onder de vlekken ook dit hebben jullie prima opgelost!! Kortom wij kunnen AVH zeker aanraden!!
Fijn dat u zo tevreden bent over de service.
Foutief besteld, vriendelijk en deskundig geholpen aan de telefoon, bestelling aangepast. Ik blij!!!!
Veel plezier van de dining tuinset!
We zijn heel vriendelijk ontvangen en goed geholpen bij onze keus. En we zijn erg blij met onze nieuwe stoelen voor op ons balkon
Veel plezier van de nieuwe stoelen!
Zeer goede servies en vriendelijke mensen . Heel tevreden van mijn stoelen.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de stoelen.
Toppertje!!.
Hartelijk dank voor uw reactie.
mooi en super kwaliteiit
Veel plezier van de Valencia dining hoek loungeset!
Mooie producten, snelle levering, goed contact voorafgaande aan de levering. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooi tuinmeubilair.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Goede service.Mooi product....van bestelling mail contact en bezorging perfect.Echt een aanrader!
Contact was nice and easy. Delivery to France was organized especially for me. Thank you! The chairs are juste wonderful!
We are happy that you are so satisfied about our service and the chairs!
10 jaar geleden nieuw huis gekocht en nieuw tuinmeubilair bij AVH. Pas na 10 jaar weer in wind is de tafel aan vervanging toe. Weet precies dezelfde gekocht. Snel geleverd
Wat leuk dat u zo tevreden bent en weer dezelfde tafel heeft aangeschaft.
Mooie tuinmeubels, prima prijs en netjes afgeleverd, kortom, TOP!
Veel plezier van de Arezza balkonset.
Goede service en topkwaliteit
Bedankt voor uw beoordeling.
Complete tuinset gevonden op internet en afspraak gemaakt om de showroom te kunnen bezoeken. Alles op voorraad en gelijk kunnen meenemen. Ma was ook mee en kocht gelijk ook twee mooie stoelen en een hocker. Zoveel keus om te zien, voelen, zitten. Echt een zaak om te bezoeken
Wat leuk dat u zo enthousiast bent over de showroom.
Heel goede ervaring en ik was al lang blij dat er niet met post.nl gewerkt werd! Het bankje wat ik kocht is mooi en heel degelijk van kwaliteit, prijs/kwaliteit zijn tiptop!
Veel plezier van de Boomstam stool!
Grote showroom met een hoop model opstellingen. Prima service, snelle levering!
Fijn dat u zo tevreden bent over de service!
Zeer goed geholpen Service perfect
Veel plezier van de balkonset.
Ik ben heel tevreden over de service en de communicatie met het personeel. De teaktafel vind ik supermooi en ben heel tevreden. Een minpuntje de tuinstoelen zijn anders dan op de folder afgebeeld.
Zeer goed geholpen geweest met een reparatie aan een parasol.
Bedankt voor de review.
Super levering, bezorger die zelf goed probleemoplossend meedenkt! De tuinset zelf ziet er fantastisch uit, exact volgens de site.
Veel zonnige uren toegewenst met de Valencia dining set!