Heerlijk loungeset, goede kwaliteit!!, bezorging prima en keurig
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
omlangs een aankoop gedaan er was schade waarbij we het hadden gemeld en twee dagen erna worden de artikels vervangen ik heb twee verschillende chauffeurs gehad maar hoe vriendelijk dat deze waren niet normaal een dikke pluim voor jullie bedankt en tot de volgende aankoop
Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Goed assortiment, gebruiksvriendelijke website, vlotte follow-up voor plannen bezorging.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Bedankt voor de beoordeling!
Bij binnenkomst gelijk het gevoel van hier slaag ik voor een tuinstel/loungewear. Heel veel keus. Verder na onze keuze gemaakt te hebben goed geholpen door verkoopster. Deze laat ons mee kijken met wat we bestellen, korte levertijd etc. Aftersales ook perfect zaten voor de tafel verkeerde schroeven. Na 1 telefoontje gelijk de goede schroeven toegestuurd gekregen. Al met al alles perfect en zeer blij met de set die wij gekocht hebben.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Fijn bedrijf. Goede sortering. Aardige medewerkers. Ons set had een levertijd maar werd binnen de afgesproken tijd geleverd. Alleen de afspraak om te leveren gaat via de mail en dat vind ik minder handig omdat je niet altijd op de mail kijkt. Is misschien een optie een appje te sturen. Maar de bezorging ging prima door een aardige medewerker.
Super bedankt voor uw beoordeling.
Teak tafel veel betere kwaliteit dan verwacht. Snel en stipt geleverd.
Super bedankt voor de beoordeling en veel plezier nog met de tafel!
Ik kon mijn bestelling op de minuut volgen zeer vriendelijk en behulpzaam. Waren alle bezorgers maar zo. Bedankt Daniël
Heel erg bedankt voor de beoordeling.
Mooie solide bijzettuintafel, goede prijs en snelle levering. Heel blij mee!
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Goede ervaring met deze winkel. In het filiaal goed geholpen met nuttige informatie. Loungeset besteld via de website en vlot geleverd door een vriendelijke en behulpzame jongedame. Er waren er wat mankementen maar Prima opgelost door gewoon hele set zonder problemen om te ruilen. Precies op tijd voor het mooie weer. Genieten!
Super bedankt voor uw beoordeling en veel plezier nog met de loungeset.
De tuinparasol voldeed aan alle eisen, die we vooraf bedacht hadden. Super!
Hartelijk voor de beoordeling.
Allereerst de service en kwaliteit, prima, doen wat ze zeggen! Bij onze tuinset was bij een van de kussens een naadje gescheurd. Via de mail en wat foto's alles keurig geregeld en binnen no time nieuwe kussen gekregen! Top geregeld!
Mooi om te horen dat u tevreden bent.
alleen maar positief
Fijn om te horen!
Tuinset gekocht op koningsdag, werden prima geholpen in de winkel door een vriendelijke verkoper. Helaas had de tafel wel een levertijd van ca 1,5 week. Die 1,5 week werd uiteindelijk 5 weken. Op zich geen ramp echter communiceren moeten ze nog leren bij AVH, slecht bereikbaar, je wordt niet terug gebeld en afspraken worden simpelweg niet nagekomen. De chat mogelijkheid op de site lijkt door een extern bedrijf te worden ingevuld want wil je dieper de details in daar dan wordt je geadviseerd om te bellen... Maar daar neemt 9 van de 10 keer niemand op. Uiteindelijk is de tuinset geleverd en dat ging prima, vriendelijke chauffeur. Helaas blijkt er een kleine beschadiging op de tafel te zitten. Waar komt AVH mee, een compensatie van € 25,-- Hoe dan!!? Een tafel van meer dan € 1000,-- Kortom, zeer slechte aftersales. Update: na deze review contact gehad met AVH. Eea wordt opgelost, communicatie is een aandachtspunt, maar resultaat uiteindelijk telt. Hou de afspraken goed in de gaten dan komt het goed.
Originele beoordeling
Tuinset gekocht op koningsdag, werden prima geholpen in de winkel door een vriendelijke verkoper. Helaas had de tafel wel een levertijd van ca 1,5 week. Die 1,5 week werd uiteindelijk 5 weken. Op zich geen ramp echter communiceren moeten ze nog leren bij AVH, slecht bereikbaar, je wordt niet terug gebeld en afspraken worden simpelweg niet nagekomen. De chat mogelijkheid op de site lijkt door een extern bedrijf te worden ingevuld want wil je dieper de details in daar dan wordt je geadviseerd om te bellen... Maar daar neemt 9 van de 10 keer niemand op. Uiteindelijk is de tuinset geleverd en dat ging prima, vriendelijke chauffeur. Helaas blijkt er een kleine beschadiging op de tafel te zitten. Waar komt AVH mee, een compensatie van € 25,-- Hoe dan!!? Een tafel van meer dan € 1000,-- Kortom, zeer slechte aftersales, en voor mij geen AVH meer dat is wel duidelijk.
++ 4de werkdag na betaling parasol keurig geleverd, online chat is zeer hulpvaardig, bestelproces duidelijk! - Niet de goedkoopste aanbieder online.
Super bedankt voor de beoordeling.
Snel besteld via de webshop en na een paar dagen keurig op tijd zoals afgesproken geleverd. Eenvoudig zelf in elkaar te zetten en de loungeset ziet er top uit!
Hartelijk dank voor de beoordeling.
Die Gartenstühle haben eine gute Verarbeitung und sind sehr bequem. Die Lieferung erfolgte innerhalb von drei Tagen mit exakter Vorankündigung. Prima Zusammenarbeit. AVH Outdoor Tuinmeubelen kann ich sehr empfehlen.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling.
Snelle correcte levering
Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Mijn ervaring is goed met AVH outdoor tuinmeubelen!
Super bedankt voor uw beoordeling en nog veel plezier met uw loungeset!
Wij zijn duidelijk en netjes geholpen, het contact en de levering verliepen soepel. We zijn keurig en vriendelijk te woord gestaan vanuit kantoor en ook de bezorger was erg vriendelijk, beleefd en hulpvaardig. We zijn erg blij met onze hangstoel, het kussen is lekker dik en zacht waardoor je je er uren in kunt chillen. Het enige minpuntje was dat de stoel is vastgeniet en op bepaalde plaatsen stak er nog een stukje niet omhoog. We hebben de nietjes platgeslagen zodat we ons er niet aan open zouden halen, waardoor de afwerking naar mijn mening iets netter had gemogen. Ook aan de onderkant zijn (waarschijnlijk daardoor) ook 2 buisjes los gekomen. Deze zijn echter wel weer makkelijk terug te zetten waardoor dit geen blijvende schade oplevert. Alles bij elkaar ben ik op de afwerking na zeer tevreden over AVH outdoor, ik zou deze winkel zeker aanbevelen!
goede kwaliteit ,snelle levering ,goede informatie
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling!
Door Suezkanaal problemen wat verlaat met de levering. Verder alles perfect gegaan van bezichtiging in toonzaal tot en met de aflevering.warm aanbevolen.
Veel plezier met uw stoelen en tafel!
Afspraak goed nagekomen en product is helemaal top!
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Helemaal top!!Zowel de prijs/kwaliteit als de bezorging!!Werkt goed,en ziet er mooi en stevig uit!!
Super bedankt voor de positieve beoordeling!
Snel geleverd, mooie producten : heel tevreden klant
Veel plezier met uw kussenbox!