Top, geregeld

Zeer tevreden snelle bezorging

Op numansdorp in showroom wezen uitzoeken op afspraak. Goed geholpen een mooi setje uitgezocht die op voorraad was. Binnen paar dagen was de set al bezorgd. Onze tweede set in paar jaar goede prijs kwaliteit en goede service. Onze tuin is nu vol maar als ik nog eens een nieuwe set koopt dan zeker bij jullie

Top service !

Eerst sceptisch want koop normaal nooit online zonder te zien te hebben ! Toch gewaagd en tevreden met de snelle en correcte service voor herhaling vatbaar !

Fantastisch!

Had bestelling supersnel binnen! Prachtige lounge set! Heel blij mee!

Super!!!!!

Vanwege het gedoe omtrent corona op goed geluk 8 stoelen besteld. Alles was top geregeld, de communicatie, de levering en ook nog eens hele mooie stoelen. Superblij mee, complimenten aan jullie!

Goede service, mooi product.

4 rotan stoelen besteld. Ze werden binnen een week keurig geleverd op een vooraf afgesproken tijdstip. Stoelen zien er goed uit en zitten comfortabel.

Op zaterdag gekeken en gekocht en op woensdag geleverd En zonder problemen helemaal blij

Snel en punctueel

Snelle en goed afwikkeling van een online bestelling. Goed ingepakt, met alle zorg vervoerd, top!

Super snel geleverd en fijne hulp in de winkel

Prachtige loungeset

Op zaterdag een loungeset uitgezocht en op woensdag geleverd. Helemaal top! We zijn er heel blij mee!

Geen opmerkingen

Beste Er zijn geen opmerkingen te vermelden, alles zoals af gesproken.

Zeer mooi en topkwaliteit!

We kochten 2 stoelen en 2 voetbankjes. Vlotte levering, mooi en zeer goede kwaliteit.

Goede kwaliteit

Super !!!!

Super veel keuze, super snel geleverd, super vriendelijk, en wij super..... gelukkig !!!

Op tijd geleverd, leuke prijzen, super service

Zeer gemakkelijke site om te bestellen en zeer snel geleverd. Zeer blij met onze nieuwe aankoop

Netjes geleverd en goede service

Gewoonweg klasse wat jullie geleverd hebben.

De parasol en voet staan al te wachten op het eerste zonnetje dat eraan zit te komen. Het is echt kwaliteit wat jullie geleverd hebben voor een correcte prijs. Gewoonweg geweldig.

4,7

Goede dienst, zeer vriendelijk personeel, er wordt vlug geantwoord wanneer er een vraag gesteld wordt. Er wordt gezocht om klant tevreden te stellen. Dank u doe zo voort Daarom zullen we vandaag nog kijken voor een parasol aan te schaffen. Doe zo verder.

Snelle en correcte. Levering

Online besteld, exact zoals op de video omschreven, erg blij mee!!!

Snell levering

Levering volgens afspraak

Prachtige parasol 3x3. Past perfect boven het stuurde van mijn boot ⛴. Lekker in de schaduw, nu het mooie weer nog

Super en correct

Snelle reactie op aankoop en levering Netjes achter in de tuin geplaatst

Buitenaards

Vakkundig ,eerlijk kwalitatief hoogstaand. Hulde AVH OUTDOOR HULDE