Winkelervaring, afspraken, levering en nalevering gewoonweg keurig allemaal.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Hele mooie teakbank die stevig is en goed zit. In de regen is de kleur van de bank prachtig fel! Hout voelt glad aan. Snelle levering en ook nog een prima prijs. Ik ben er blij mee.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw Concord tuinbank!
Alleen maar plussen: goede website, eenvoudig bestellen en betalen, sympathieke aflevering
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Goede prijs, duidelijke communicatie.
Heel veel plezier met uw San Marino loungeset!
Alles netjes op tijd geleverd, en alles netjes verpakt
Heel erg bedankt voor uw beoordeling.
Wij zijn zeer vlot verder geholpen, het was zeker aangenaam winkelen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Top, alles heel goed inorde. Vanaf bestellen tot levering. Zeer vriendelijke jongeman bij levering. Alleen was het goed dat mijn echtgenoot en zoon thuis waren om te helpen. Boomstamtafel lukt niet voor 1 persoon.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
In februari een mooie hoek lounge set gezien. Ik was helemaal enthousiast. Maar we moesten even wachten ivm de nieuw aangelegde tuin. Toen het zover was, was mijn bank er niet meer op de site. Gelijk jullie gebeld en kreeg te horen dat er premium versie zou komen. Moest wel even geduld hebben duurde ongeveer een week of 3. Eind maart zou dat zijn. Ik weer contact gezocht eind maart. Werd mij vertelt nee de bank komt later, eind april. Oei dat was even omschakelen, omdat ik graag wilde kijken en zitten op de bank. En hem graag in mijn nieuwe tuin zag staan. Eind april weer contact gehad. Nee hij was er nog niet. Zou een week duren... Na die week was hij er nog niet. Uit eindelijk een bericht in de week van 13 mei. Hij was er.. Toen waren wij een weekend weg en hebben de eerst mogelijke mogelijkheid genomen om bij jullie langs te komen. En ja hij was super mooi en we wilde hem graag aanschaffen. Nu staat hij netjes in onze tuin en ben er heel blij mee, Moeizame start maar gelukkig met een goed eind....
kussentje te weinig, na een poos alles netjes nagestuurd!
Veel plezier met de Chester tuinstoel!
Prima levering en zeer tevreden over het product
Veel plezier met de parasol.
Supersnelle levering, nette chauffeur, net zoals het personeel in showroom, Top!ik ben heel blij dat ik er een eind voor gereden heb, was het zeker waard, zeker als je van rotan meubelen houdt!
Dankuwel voor uw review.
Fijn dat u zo tevreden bent.
heb nog gevraagd voor extra levering
Dankuwel voor de review.
Wij hebben een mooie lounge set prima kwaliteit. De service is ook prima goede afspraak kunnen maken om te laten bezorgen. Vriendelijke chauffeur die alles met uiterste zorg heeft uitgeladen en neergezet.
Fijn dat u zo tevreden bent over de levering.
Goed geholpen ruime keus en snel in huis
Veel plezier met de Ibiza loungestoelen!
Zeer vriendelijke en beleefde chauffeur. Was precies op de afgesproken tijd en bracht de aankopen op de plaats die gevraagd werd. Over het algemeen een 10 met een griffel.
Fijn dat u zo tevreden bent over de service.
Via de chat contact gelegd, bestelling kunnen doen en drie dagen later is de bestelling al geleverd. Top!
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Vorige week in de winkel geweest om een loungeset uit te zoeken. Super goed geholpen door de medewerker en een mooie loungeset gevonden. Na 3 dagen geleverd door een aardige chauffeur. Al met al een top service, zeker een aanrader!
Zoals in de winkel, de bezorging en de app om op de hoogte te worden gehouden om hoelaat ze komen bezorgen. Zeer top geregeld en allemaal heel vriendelijk.
Dankuwel voor de beoordeling.
Uitermate vriendelijke chauffeur, Mooi dat de bezorger door mij gevolgd kon worden, kon daardoor de chauffeur goed opvangen. Helaas door het slechte weer dit jaar nog geen gebruik van de loungeset kunnen maken maar heb er alle vertrouwen in.
Veel zonnige uren toegewenst met de Almeria set!
Heel goed geholpen op de zaak, snelle afhandeling, vriendelijk, snelle levering en super service. Verder valt er niets toe te voegen. Helemaal top!!
Mooi product, heel blij mee.
Veel plezier met de Darwin diningstoelen!
Onze tafel was niet compleet, maar binnen 3 dagen het onderdeel bezorgd gekregen . Goede service en tafel is prachtig!
Fijn dat u zo tevreden bent over de service.
Staat heel mooi met de kussens is het een prachtig geheel.
Vriendelijk en behulpzaam en een snelle levering
Hartelijk dank voor uw review.