We hebben een heel mooie en degelijke tuinset bij AVH-Outdoor gekocht. De tafel, met zeer degelijke bevestigingen, en de stoelen zijn fantastisch. Ook de service bij de aflevering was perfect. Het enige minpuntje was de lange wachttijd voor de set geleverd kon worden (maar dat lag niet aan AVH).
Bedankt voor uw beoordeling.
Op vrijdag een bestelling gedaan, op dinsdag al thuis gebracht. Vriendelijke bezorger en netjes verpakt, wij gaan genieten van onze prachtige stoelen.
Veel plezier met de Almeria dining tuinstoel ash grey van SUNS!
Helemaal blij met onze nieuwe tuinstoelen! En nog gratis thuisbezorgd ook.
Bedankt voor uw review.
Op voorraad en snel ontvangen!
Bedankt voor de beoordeling.
Zeer mooie set en super verpakt en zeer snel geleverd. Helaas nog niet op kunnen zitten ivm alle dagen regen en koud weer, maar we hopen er snel gebruik van te kunnen maken. In de tijd mooi de rijd gehad om de kussens i te spuiten en en wicket te behandelen met AVH kussen en wicket bescherming. Al met al voor nu heel tevreden
Veel zonnige uren toegewenst op de balkonset.
Alles prima na ons enthousiasme zagen we dat er kleurverschil in de kussen is, gebeld, gemaild en alles tot in perfectie geregeld. Vr. Grt. Fam de Smit
Fijn dat u zo tevreden bent over de service.
In de winkel redelijk geholpen ook alles direct betaald. Aflevering volgens afspraak, helaas lag de poot van de tafel nog in de vrachtwagen, maar was binnen twee uur na de eerste levering gebracht (kan gebeuren). Hierna alleen maar ellende!!! Verkeerde poot, na het maken van foto’s pas laat in de avond reactie. Na een aantal dagen zou de poot gewisseld worden........ NOT, komen met een hele nieuwe tafel van de verkeerde afmeting. Weer een aantal dagen later komen ze met de goede poot (anders dan op de website), wat blijkt verkeerd tafelblad. Hoop ellende mocht u ooit deze zaak proberen is mijn advies niet alles betalen en pas betalen als alles goed geleverd is. Ik zal hier in ieder geval nooit meer iets kopen en het ook bekenden niet aanraden.
Is bekend
Zowel de servicedeskmedewerker Laura tot aan de Chaufeur goed geholpen En na vier dagen in huis Top
Bedankt voor uw beoordeling!
Nu hebben we de hele tuinset compleet geweldig. In 1 woord tuinset en service top top. Kees bruggeman uit edam
Fijn dat u zo tevreden bent over de service.
Makkelijk bestelbaar en veel keuze. Goed contact en over de bezorging zeer duidelijke tijdsaanduiding en zeer vriendelijke bezorger.
Veel plezier met de stoelen!
In eerste instantie werd het verkeerde meubel geleverd en was een ander stuk licht beschadigd, maar na eenvoudig overleg is dit heel professioneel opgelost en binnen de week was alles in orde. Top service en zeker aan te bevelen!!
Hartelijk dank voor uw review!
Perfecte omschrijving van het product en levering als in de voorwaarden in 3 dagen. Ik bestel zeker terug, en ik raad anderen zeker deze winkel aan .
Hartelijk dank voor uw review!
Na het vele zoeken uitgekomen bij AVH voor een prima product en prima prijs. Bezorging was ook helemaal top.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
Mooie tafel. Stevig, goede kwaliteit en gemakkelijk op te bergen. Perfecte levering door vriendelijke medewerker. Alles zoals beloofd werd bij aankoop. Top!!!
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
Zeer tevreden, het eerste chatcontact gaf me het zetje om met dit bedrijf zaken te doen. Als dan blijkt dat bij levering de chauffeur zelfs bereid is de goederen af te leveren in de garage aan de achterkant van het huis, dan heb je het begrepen als bedrijf zijnde! Aanrader van de bovenste plank!
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
Ontzettend gebruiksvriendelijke site. Kwalitatief mooie producten
Snelle levering, mooie stoelen
Hartelijk dank voor uw review!
Goed ontvangen en geholpen,met snelle en nette levering.
Hartelijk dank voor uw review!
Prima vlotte dienst na verkoop vlotte levering
Hartelijk dank voor uw review!
Mooie kwaliteit spullen, Goede service en snelle levering
Hartelijk dank voor uw review!
Binnen een week een prachtige loungeset in de tuin. Keurig verpakt en netjes afgeleverd op het vantevoren aangegeven tijdstip. Vriendelijke medewerkers.
Hartelijk dank voor uw review!
Super bezorging met hulp tot op de oprit, ontzettend aardige bezorger, behulpzaam, en niet te vergeten een prachtige loungeset van top kwaliteit ❤️❤️ Verder sparen voor de bijpassende stoelen
Hartelijk dank voor uw review!
een tuintafel die helemaal voldoet aan onze wensen. Bovendien zijn we overdonderd door de super snelle, stipte levering.
Hartelijk dank voor uw review!
Eerder al een set gekocht, en nu een tweede set omdat de prijs kwaliteit verhouding goed is