Altijd spannend om iets "vanaf een plaatje" te kopen, helemaal een tuinset! Gelukkig zag het er in het echt precies zo prachtig uit als op het plaatje. Gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een filmpje te ontvangen: top! Een keurige medewerker kwam de set brengen op het afgesproken moment. Wij genieten nu elke dag van onze prachtige tuinset en zijn zeer tevreden!
Hartelijk dank voor uw review!
*bij aankomst persoonlijk ontvangst. *klantvriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht personeel. * zal zeker anderen aanbevelen want zoals gezegd: VAN BEGIN TOT EIND BLIJFT AVH OVEREIND!!!!
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
In de winkel super geholpen, door een hele aardige jongeman, Daan (volgens mij). Ons netjes geadviseerd en geholpen. De set konden we gelijk meenemen. Echt een supermooie goed georganiseerde winkel.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
Door toe doen van leverancier, laat de tuintafel lang op zich wachten, maar heb nu de toezegging, dat ze er alles zelf aan doen, om hem toch zo snel mogelijk bij mij af te leveren.
Originele beoordeling
Ik heb een tuintafel besteld, van te voren gevraagd naar levertijd. Dit zou 1 week zijn. Ik ga bestellen, als ik betaald heb wordt dit al opgerekt naar 2 weken. Daarna niks gehoord, dus ga bellen na die 2 weken, krijg ik te horen, het kan nog 2a3 weken duren. Na 3 weken neem ik weer contact op. Oh, dan zullen we het gaan navragen, na nog een week, komen ze met het antwoord, dat hij in de week van 19 april zal komen, maar later in de week precies wanneer, geven we gelijk door, als we wat horen. NIKS! 14 april maar weer contact opgenomen. Krijg te horen, dat afspraak weer is verplaatst en dat de afleverdatum weer niet gaat lukken, maar die vrijdag zullen ze meer weten. Die Vrijdag bericht gekregen, toezegging binnen twee weken wordt geleverd, je krijgt nog precieser bericht. Nu twee weken later, weer niks gehoord, mail gestuurd, wordt niet op gereageerd, dan maar bellen. Krijg iemand aan de lijn, weet hier niks van, kan het zo snel ook niet terug vinden, IK GA U TERUG BELLEN, als ik nagekeken heb. Zit na meer dan 2 maanden te wachten, nog steeds met lege handen, wat 1 week levertijd nodig had. En heb nog steeds geen definitief antwoord, sterker nog mag hopen dat ze hem kunnen vinden.
Tuinstoelen werden keurig in de tuin bij mijn moeder afgeleverd. Ze is er heel erg blij mee. Zeer vriendelijke communicatie!
Het was inb1 woord geweldig! Ik raad het iedereen om bij AVH-OUTDOOR te kopen
Mooie kwaliteit, uitstekende service
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
Zeer tevreden, stipte levering en goed verpakt.
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Heel goed, mooie showroom, alle ruimte om alles te proberen. Levering volgens afspraak.
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Prima hulp bij het online bestellen, perfecte afspraken ivm de levering, heel vriendelijke bezorger. Kwaliteit van de zetel volledig in overeenstemming met de beschrijving.
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Een prachtige lounge set gekocht online en nog geen spijt
Hartelijk dank voor uw review!
Mooie collectie en onze stoelen werden binnen een week geleverd. Top!
Hartelijk dank voor uw review!
We waren op een zaterdag naar AVH geweest en verliefd geworden op een tuinset. We zijn een bijzonder gezin en daarom moesten verschillende aanpassingen aan de set gedaan worden. Allemaal geen enkel probleem en Jari bleef geduldig en vrolijk. Na 5 dagen werd de set afgeleverd (super goed verpakt) en zijn we ontzettend aan het genieten van onze tuinset!
Hartelijk dank voor uw review!
Goeie service aardige en vakkundige bezorgers
Hartelijk dank voor uw review!
De vierkante tafel met 8 stoelen zien er mooi en stevig uit. De stoelen zitten heerlijk. De prijs was erg goed en het werd in dezelfde week nog geleverd. Met de goede track en trace konden we overigens precies zien waar de vrachtwagen was en hoe laat het geleverd werd.
snel en efficient!
Hartelijk dank voor uw review!
Door de drukte duurde het allemaal wat langer, maar werden goed op de hoogte gehouden. Tuinstoelen werden netjes afgeleverd. We zijn er heel blij mee.
Hartelijk dank voor uw review!
Zoveel keus, zoveel om naar te kijken en uit te proberen. Ik was daar voor het eerst en mijn ogen zijn meteen op een supergaaf loungeset gevallen. Precies wat ik zocht! Meteen gekocht natuurlijk en binnen 3 werkdagen in huis. Nog mooier kan gewoon niet. Zeer zeker de moeite waard om erheen te gaan.
Hartelijk dank voor uw review!
Wij zijn bij aanschaf naar alle tevredenheid geholpen door Jari. Super goed advies gekregen en de tijd voor ons genomen! Ben benieuwd als die er is en bedankt!
Hartelijk dank voor uw review!
Zeer tevreden, snel geleverd, goede communicatie ! top !
Doen wat ze beloven.
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Heb onze tuintafel via website en telefonisch contact gekocht. Wij hadden nog enkele vragen en speciale wens ,maar wij zijn prima te woord gestaan en geinformeerd! Ook de bezorging vonden wij heel service gericht. Zal iedereen deze zaak van harte aanbevelen.
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Ik ben er heel heel blij mee, ze zijn heel mooi De werknemer die leverde was heel vriendelijk en behulpzaam. Ook de service en afspraken waren aangenaam te regelen.
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Goede service en vriendelijk personeel, en zeer snelle levering. Zeer tevreden