Heb onze tuintafel via website en telefonisch contact gekocht. Wij hadden nog enkele vragen en speciale wens ,maar wij zijn prima te woord gestaan en geinformeerd! Ook de bezorging vonden wij heel service gericht. Zal iedereen deze zaak van harte aanbevelen.
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Ik ben er heel heel blij mee, ze zijn heel mooi De werknemer die leverde was heel vriendelijk en behulpzaam. Ook de service en afspraken waren aangenaam te regelen.
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Goede service en vriendelijk personeel, en zeer snelle levering. Zeer tevreden
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Hele goede comminicatie en behulpzame team. Perfecte levering.
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Super producten. Snelle leveringen.
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Ervaren verkopers en een goede en correcte afhandeling van mijn aankoop.
Hartelijk dank voor uw review!
Mijn grote dank voor de super afhandeling van mijn eigen fout ben heel tevreden met jullie vriendelijke personeel
Hartelijk dank voor uw review!
Ik kom snel bestellen en de meubels werden snel geleverd. De chauffeur had wat moeite met het vinden van ons adres maar verder ging alles echt heel snel. De meubels zijn van goede kwaliteit en zullen nog lang gebruikt worden!
Dank u wel! Wij wensen u veel plezier van uw tuinset!
Mooie set en kussens. Netjes afgeleverd en staat heel mooi. Blij mee.
Dank u wel! Wij wensen u veel plezier van uw product!
Vorig jaar prachtig terras set gekocht erg tevreden er liet een vlechtwerk los werd direct opgehaald zonder problemen en een week later terug gebracht en weer helemaal netjes. Dank jullie wel voor de goede service
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
Alle informatie tijdens bezoek in de winkel, snelle levering, en prima spullen
Dank u wel!
Nette ontvangst in de grote winkel waar alles netjes en overzichtelijk is neergezet. Keurig geholpen en spullen meteen mee naar huis mogen nemen wat toch wel erg fijn is.
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Kwalitatief uitstekende meubels voor de tuin, eenvoudige montage, nette afwerking
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Correcte en snelle afhandeling en levering van de bestelling
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Verrast door het enorme assortiment dat ook nog eens heel snel aan huis geleverd kon worden door een allervriendelijkste dame maakt ons een zeer tevreden klant.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
Mooie houten stoelen ontvangen. Ze zitten fijn! Helaas zit er beschadiging (waarschijnlijk door het vervoer) aan het hout. De klacht is zeer snel, netjes en tot volle tevredenheid van mij (de klant) opgelost. Mijn volgende tuinmeubels koop ik beslist bij AVH!!!
Wij zijn blij dat te horen! Dank u wel!
Alles was zeer goed te volgen na de bestelling, bij levering zeer vriendelijk en zeer goed geholpen om uit te laden
Dank u wel!
De medewerkers zijn vriendelijk en hebben verstand van hun producten. Service is goed en bij problemen vinden ze een juiste oplossing.
Hartelijk dank voor uw review!
Onze zoektocht naar een hangstoel leidde ons naar AV outdoor. Genieten met volle teugen.
Hartelijk dank voor uw review!
Wij waren ons aan het oriënteren voor een lounge dining set en waren geïnteresseerd in meerdere sets waardoor we nog niet wisten welke we zouden nemen en niet gelijk bij de eerste zouden kopen we werden daarin geheel vrij gelaten en niet opgedrongen uiteindelijk toch weer bij avh terecht gekomen en wederom goed geholpen en snelle levering ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
2 hele mooie stoelen, gratis bezorgd en super op de hoogte gehouden van de leverdatum en tijdsvak. Zeker een aanrader
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
Wij hadden ons tuinstel gekregen en toen wij het uitpakte zat er een verkeerde stoel bij.Gebeld naar het bedrijf en binnen enkele dagen werd de stoel omgeruild Geweldige service toppy.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
We hebben voor het eerst bij AVH een tuinset aangekocht , text en uitleg waren naar alle tevredenheid , ook de levertijd en de behulpzaamheid van de bezorger was ook goed .
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service!
Had een vlek in een kussen. Werd binnen een week direct opgelost
Hartelijk dank voor uw review!
Via de mail goed advies gekregen. Na de plaatsing van de bestelling een duidelijke communicatie over de levering. Levering stipt binnen het aangegeven tijdvak door een bezorger van AVH. Product heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Al met al perfecte service.