Goede aankoop voor goede prijs

Tevreden met aankoop

Prachtig product en correct geleverd

Degelijk en mooi product volgens verwachting. Correct en op tijd geleverd

Super goede service ontvangen en de producten zijn hun geld meer dan waard!

Prettig telefonisch contact, zeker nadat ik ook nog had gebeld voor wat uitleg over mijn ingraafbare parasolvoet.

Super prachtig

Een heel vlotte service. Zitten echt goed.

Ik heb via het internet besteld dus geen persoonlijke contact gehad, het bestellen via internet gaat soepel,

Superservice

De planningsdienst Nam stipt op tijd contact op en deleveringsdienst was prompt op de afspraak. Levering is probleemloos verlopen. 1 fabricagefoutje ontdekt maar we zijn er van overtuigd dat dit ook snel kan opgelost worden.

Wreed content

Super levering en super gast die leverde.

Goede service en leuk personeel

Perfecte levering!

Ik kocht een Platinum zweefparaplu en kon die volgens de richtlijnen volledig en gemakkelijk in elkaar zetten. Tot de laatste fase: het openen van de paraplu. Dat lukte niet. De hendel blokkeerde na enkele draaien. Dan op zoek gegaan naar de oorzaak. Bleek dat binnenin de baleinen stevig met plakband samengekleefd waren die héél moeilijk te verwijderen was. Misschien is het aangeraden om in de gebruiksaanwijzing te vermelden dat de baleinen moeten losgemaakt worden. Voor de rest een prima aankoop en geleverd op de afgesproken dag en uur. Vriendelijke bezorgen.

gewoon goed

Top product en goede service

Uitstekende service.

De tuinbank werd netjes thuis afgeleverd op de afgesproken tijd en datum. De bank en de bijbehorende kussens waren netjes verpakt. Het thuis betalen zoals afgesproken ging vlot. Fijne zaak!

Keurig netjes geleverd

Super service!

Snel bezorgd door Theo van AVH! Aardige bezorger die feeling heeft met klanten. Set die ik besteld heb is echt super!

Zeer goed!

Prima lounge set. Heel goede communicatie.

Top levering

Online een tafel besteld en hij voldoet aan alle verwachtingen.

Prima spullen, behulpzame mense

Tevreden met de meubelen, blijven mooi

Mooie stoelen

Prachtige tuinstoelen: Windsor de luxe. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Goede service en aardige chauffeur.

Stipte levering, vriendelijke chauffeur

Fijne en duidelijke communicatie

Wat fijn is dat er vooraf aan de levering contact is over de afleverdatum. Keurige levering en chauffeur gaf handige tip over montage. Product doet geheel aan de verwachting.

Snelle levering en top klantenservice

Op zaterdag bestelt en donderdag al geleverd. Super. Kussens waren niet allemaal dezelfde maar super opgelost door nieuwe te zenden.

Klantvriendelijk,en voor een scherpe prijs.

Eenmaal betaald snelle levering

Jammer dat er gebruik gemaakt wordt van DHL dachten op afspraak geleverd te krijgen maar kregen een mail op de dag van levering alleen waren we niet thuis. Aflevering bij de buren maar geen kaartje in de bus dus beter zelf leveren net zoals het loungeset vorig jaar

Gewoon oke

Fijne tuinstoelen en we komen zeker terug. Binnen kort misschien al!

Relaxed de zomer in...

Chauffeur kwam op de afgesproken tijd. Ligbedden uit de verpakking gehaald en was precies zoals we besteld hadden. En ze liggen heerlijk. We gaan dus relaxed de zomer in...laat het betere weer maar komen ;-)

Groot betaalbaar schitterend assortiment

Ik heb 2 tuinsets bamboe gekocht.... met de 1 was ik superblij..... de ander ook alleen waren de kussens iets te zacht. Ik heb nieuwe binnenvoering gekregen die iets harder was. Ik wist niet dat dat kon, maar ben echt vreselijk blij met mijn 2 mooie tuinsets