prima stoelen ,goede levering
Veel zitplezier op uw Macau dining stoelen.
Snelle levering, ziet er goed uit. Voor ons zitting wat diep. Rugkussen nodig. Dat is dus jammer in corona tijd. Je kunt niet proefzitten. Moeten dus wat rugkussens zien te vinden. Verder ziet de set er top uit. Vriendelijke meneer die het kwam brengen. Goed ingepakt. Mooie set
Heel blij met de bananebank!
Bedankt voor uw review en veel plezier met uw bananebank!
Goede informatie vooraf, goede levering, degelijke kwaliteit.
Veel plezier met uw rio ligbed en bedankt voor uw review.
Gewoon top service met zeer mooie meubels
Dank u wel voor de mooie complimenten, een fijne dag nog en veel plezier met uw aankoop!
Goede service en vriendelijke bezorger . Een prachtige tuin set voor op het balkon . Laat de zomer maar komen !
Geniet van uw balkonset!
Ondanks de corona regels kunnen oriefzitten in de buitenlucht. Direct kunnen besluiten en binnen 5 dagen geleverd op de camping. Prima service.
Wij waren erg blij dat wij ondanks de strenge maatregelen u nog hebben kunnen ontvangen. Bedankt voor uw compliment en geniet van uw aankoop.
Boombank besteld, goede kwaliteit en snelle levering!
Veel plezier met uw boombank en bedankt voor uw review.
Goede communicatie en berichtgeving. De levering was te volgen met een link, super handig. Wij hadden de set 1-2 dagen later al binnen. Netjes verpakt. Keurig op het plek gezet waar wij graag wilden. Wij zijn tevreden.
Wij proberen zoveel mogelijk met de tijd mee te gaan. De track and trace link is inderdaad een fijne toevoeging. Geniet van uw aankoop
De bestelling verliep heel makkelijk. De bezorger reed iets te ver door dus toen hij draaide stond ik hem al zwaaiend op te wachten. Uiterst vriendelijk en accuraat. En de loungeset zit heeeeerlijk. Echt aan te bevelen!
Wat fijn dat u onze bezorger openlijk ontvangen heeft. Heel veel plezier met uw loungeset.
Na een afspraak spullen goed kunnen bekijken en keuze kunnen maken. al na 2 dagen werd alles keurig verpakt en op tijd geleverd. Ook omruilen van een aantal kussens was geen probleem en snel geregeld kortom hele fijn zaak met net personeel. fam van Dijk
Wij zijn blij om te horen dat uw probleem netjes is opgelost. Veel plezier met uw aankoop.
De tuinset die ik bestelde komt overeen met de beschrijving en is van goede kwaliteit. Daar zullen we nog jaren plezier van hebben.
Bedankt voor uw review. Geniet van uw nieuwe tuinset.
voet voor zweefparasol besteld, werd snel geleverd en keurig in de tuin geplaatst.
Veel plezier met uw parasolvoet!
Goede website, snel besteld levering op afspraak, goede kwaliteit, in één woord geweldig
Geweldig, wat een prachtige benaming. Geniet van uw aankoop en nog een fijne dag.
We hebben hij AVH een Palermo tuinset besteld. Omdat we benieuwd waren hoe het eruit zou zien, zijn we in Corona tijd keurig ontvangen op afspraak in Numansdorp zodat we zelf konden kijken. Eenmaal daar hebben we nog veel meer prachtige sets, parasols, stoelen en tafels gezien. We zijn bij onze keus gebleven maar hebben die wel aangevuld met parasol en Panama (ei)stoel. Goede adviezen gehad en super geholpen: het kan niet anders of je slaagt bij dit bedrijf!
Wat een mooi compliment, wij doen erg ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Fijn dat dit gelukt is.
perfect zoals gewenst
Perfectie is waar wij naar streven, heel fijn dat u dit zo ervaren hebt.
Zoals omschreven, snel geleverd.
Geniet van uw aankoop en bedankt voor het achterlaten van deze mooie review!
Netjes geleverd en super goede kwaliteit!
Bedankt voor uw mooie review, geniet van uw bestelling.
Super snelle en goede service. 6 stoelen snel geleverd. 1 stoel was beschadigd en werd binnen 3 dagen al omgeruild.. mooie stoelen..
Spijtig dat u een beschadigde stoel ontvangen had, erg fijn dat u tevreden bent over de service. Geniet ervan.
Klantvriendelijk , super service, prima kwaliteit en scherpe prijzen
Bedankt voor het compliment, geniet van uw aankoop!
We kregen video's van de set waar in we geïnteresseerd waren en snel antwoord op vragen. Na bestelling binnen een week binnen en prima spullen!
Fijn dat uw vragen zo snel beantwoord waren. Wij streven ernaar om dit ook zo snel mogelijk bij iedere klant te doen. Geniet van uw aankoop.
Wat fijn dat u zo tevreden bent, geniet van uw aankoop en nog een fijne dag!
Erg makkelijk t bestellen. Daarna snelle en keurige levering. Erg blij mee. Nu de zon nog.......
Wij hopen dit uiteraard ook! Dat de zon maar gauw door mag breken. Geniet van uw balkonset.
Super makkelijk online besteld, geen problemen ,derde dag al geleverd....ongelofelijk !!
Als onze producten voorradig zijn en het nog niet al te druk is kunnen wij gelukkig binnen 3-5 werkdagen onze producten leveren. Wat fijn dat dit in uw geval ook zo was. Geniet ervan!
Qua service tot op heden niets aan te merken. De tuinset was direct uit voorraad leverbaar en de klantenservice is zeer vriendelijk en reageert snel. Ook de bezorgers zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Bezorgdatum en tijd worden goed afgestemd. Helaas vertoont de nieuwe set een heleboel lichte deukjes in het blad. Niet zichtbaar recht van boven, maar helaas wel als je over het blad heen kijkt. Dit wordt nu snel opgepakt en teruggekoppeld aan de leverancier. We wachten even af. De rest van de set bevalt uitstekend!