Keurig telefonisch te woord gestaan! Mooie, en goed ingepakte banken tijdens het vervoer! Zelfs de afgesproken tijd van bezorging verliep soepel! Bovendien zijn de bestelde en geleverde banken van TOP kwaliteit! Dank en ga zo door!
Het is inderdaad een proces waar natuurlijk altijd dingen fout kunnen gaan. Fijn dat het allemaal soepel verlopen is! Bedankt voor uw aankoop.
Top , alles netjes zoals afgesproken. Vriendelijke medewerkers
Wij zijn erg blij om dit te horen, geniet ervan!
Bedankt voor uw review!
De betaling verliep niet vlot en kort erna nam een medewerker al contact op om dit in orde te maken. Bestelling check! Heel snel erna kreeg ik een mail om een afspraak te maken voor de levering. Dit verliep perfect zoals afgesproken. Bezorgmoment check! Het enige dat niet was afgesproken was dat de bezorger zich met zijn kleine vrachtwagen vastreed op onze weide. We haalden dan het touw uit, bonden de auto voor de vrachtwagen om te trekken ... tot het touw doorbrak. Touw opnieuw, in 4-voud vastgemaakt en zo de bezorger kunnen lostrekken ;-) Levering check! En de loungeset staat ondertussen prachtig te blinken onder ons poolhouse. Bedankt AVH voor de perfecte service!
Wat een verhaal! Bedankt voor de hulp die u mijn collega geboden heeft. Gelukkig is alles goed gekomen en kunt u nu genieten van uw loungeset.
2 hele mooie stevige robuuste houten Canadian deckchairs gekocht. Ze zitten voortreffelijk. Wij zijn zeer tevreden en de prijs kwaliteit zie je er ook vanaf. Een aanrader als je twijfelt over de prijs.
Bedankt voor het compliment en heel veel plezier met uw Canadian deckchairs.
Netjes achter in de tuin afgeleverd.
Wat fijn dat wij ondanks de corona onze artikelen gewoon bij u thuis kunnen leveren. Geniet ervan!
Wij hebben na lang zoeken onze tuinsets bij AVH besteld. Goed contact over de mogelijkheden met de klantenservice. Na levering was er met 1 tafel iets niet in orde. Na een mailtje werd de tafel binnen enkele dagen zonder problemen omgeruild. Perfecte service! Ook onze complimenten voor chauffeur Theo.
Wat fijn dat u uiteindelijk een bestelling bij ons geplaatst heeft. Gelukkig hebben we u probleem snel op kunnen lossen, veel plezier ermee.
Perfect geholpen aan de telefoon Snelle en fijne goede levering in een woord perfect
zeer tevreden, goede communicatie en snelle levering. rotan stoelen waren goed verpakt en zagen er in het echt nog mooier uit en nog veel belangrijker........ ze zitten heerlijk. Super blij mee!
Wat fijn dat u zo tevreden bent, geniet ervan!
Wij hebben een mooie lounge set gekocht. De service is snel en super vriendelijk!
Bedankt voor uw compliment en veel plezier met uw loungeset.
Ben erg blij met mijn nieuwe set. Snelle levering en alles ziet er netjes uit. Nu wachten op mooi weer.
Bedankt, ik geloof absoluut dat de balkonset er erg goed uit ziet.
Via whatsapp informatie gevraagd en werd heel snel beantwoord . Daarna besteld . Een prachtige balkonset voor een goede prijs en werd een paar dagen later netjes bezorgd .
Super om te horen dat u goed geholpen bent.
Tuinbank teak elephant gekocht na levering lichte schade aan poot vastgesteld een week later werd bank omgeruild zonder enig probleem wat een goede service
Bedankt, veel plezier met de tafel!
Een lounge set en een dining set gekocht, Levering was echt snel. Na de levering bleek net het verkeerde model tuintafel bij de lounge geleverd. Na een paar mailtjes over de oplossing (de tafel was niet op voorraad) bleek de tafel toch weer leverbaar en werd deze dezelfde week omgeruild. Precies voor het mooie weer genieten wij nu van onze prachtige sets!!
Erg fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en het probleem snel en goed is opgelost.
Ben super tevreden met mijn schommelstoel die ik heb mogen ontvangen. Waarvan we al vanaf dag 1 genieten !
Fantastich, wij wensen u nog veel plezier met de schommelstoel.
Zonder enige vorm van druk konden wij elke vraag stellen. Werden niet gedwongen om iets te kopen. Geen vraag was te gek. Er werd echt tijd voor ons genomen. Uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. Bezorger was super. Heeft alles netjes met een lach in de tuin gezet. Bij in elkaar zetten bleek 1 koppelstuk te missen. Gelijk contact opgenomen en deze word gelijk naar ons toegestuurd.
Goed om te horen dat we u hebben kunnen helpen met het maken van een keuze en het probleem gepast en snel is opgelost.
Wat fijn dat ik via de app precies kon zien waar de bezorger reed. De bezorger bracht de set zonder morren gewoon achterom. Prima service dus.
Ontzettend fijn dat we u goed hebben kunnen helpen.
Alles netjes nagekomen en heel goed alles in gepakt nogmaals jullie zijn een top bedrijf!!
Dank voor deze reactie. Wij hopen dat u nog lang plezier heeft van de dining set.
Prima service alles op tijd en volgens afspraak geleverd nu genieten van de louncheset.
Wat fijn om te horen! Veel plezier met de set.
Een goed en fijn bedrijf, nette chauffeur... erg behulpzaam. Aardige dames aan de telefoon... Ben zeer tevreden
Super om te horen dat de bestelling goed is verlopen en wij u op een gewenste manier hebben kunnen helpen.
Goed bereikbaar en direct actie op vragen en opmerkingen!
Prettig om te horen dat wij u goed hebben kunnen helpen.
Na mijn bestelling kreeg ik bijna direct een mail om een afspraak te maken voor de bezorging. Dit kon ik ook goed volgen via de link. Snelle en correcte bezorging.
Leuk om te horen, bedankt!
Goede stevige aluminium loungeset gekocht met dikke goedzittende kussens.
Wij zijn blij dat de kussens en de set naar wens zijn. Veel plezier met het product!
Super tevreden over de aankoop !
Blij uw reactie te lezen, veel plezier met uw product.
Het bestelde werd keurig op de afgesproken tijd geleverd door een jonge man met mondkapje. We zijn heel blij met onze tuinstoelen.
Goed om te horen dat u tevreden bent met de levering.