heel erg blij met mijn nieuwe meubelen.. goeie service..ook tussendoor kon je online contact hebben waar altijd op gereageerd wordt dus als je nog twijfeld om hier iets te kopen niet doen..gewoon doen!!! En dan ben je net zo blij als ik..
Uitstekend!!!!
Goed geholpen, vriendelijk personeel en snelle bezorging. En leuke prijzen.
Challenger T2 zweefparasol 300x300 met Parasolvoet 90 kg met 4 wielen graniet en bijbehorende Parasolhoes H250x55-60 cm – AeroCover aangeschaft. Besteld in het najaar, dus een mooie korting ontvangen. Het graniet van de parasolvoet was iets beschadigd en deze is probleemloos en snel omgewisseld voor een nieuwe. Kortom, ik heb nu een DIJK van een parasol met stevige voet en beschermhoes voor een goede prijs.
Erg tevreden over aankoop, begeleiding, informatie voorziening en t belangrijkste, aftersales! Top bedrijf
Een aanvankelijk zeer moeizaam bestelproces met dito communicatie waarbij zo'n beetje alles misging wat mis kon gaan. MAAR eerlijk is eerlijk, AVH heeft het zeer netjes opgelost en ruimschoots goedgemaakt! Ook de bezorging was super attent. AVH verdient een groot compliment voor de wijze waarop ze hiermee omgegaan zijn! Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe dining loungeset.
Darwin dining tuinstoel wit-grijs Snelle en correcte levering van goed afgewerkt materiaal. Verpakking geeft weinig kans op beschadiging. Aflevering zoals op voorhand telefonisch afgesproken. Goed zitcomfort en stevig onderstel. Prima zo !
Alles zeer correct zoals het hoort, geen enkel minpunt, de bezorging zoals telefonisch afgesproken en het afval hebben ze direct meegenomen topservice! Ook een prachtige loungeset, ik krijg alleen maar complimenten van iedereen. Bieden ook alles aan om hun producten te onderhouden en te beschermen. Voorlopig een zeer tevreden klant. Heb 1 item retour aangemeld (ruilen niet mogelijk) als dit perfect verloopt verdienen ze een 10 op 10.
diverse tuinmeubilair aangekocht, zeer goede kwaliteit,
Zeer blij met mijn aankoop,waarbij de verkoopster goede informatie heeft gegeven. Het samen stellen van naar eigen smaak lounge/dinning set was totaal geen probleem.Ook de levering was totaal naar wens ondanks dat deze zeer lastig was om te doen voor hun.
snelle levering.1 stoel was wat beschadigd door transport ,wat kan gebeuren, maar werd vervangen.
Een mooie lounge set gekocht. Mooi op tijd geleverd en de chauffeur was heel vriendelijk. Bij het uitpakken van de kussens bleek dat ze helemaal verkleurd waren en vol zaten met vlekken. Dus gebeld en gemaild met avh. De dame die ik aan de lijn kreeg was super vriendelijk en behulpzaam. Na het beoordelen van defotos kwamen me tot de conclusie dat dit echt niet kon en nog geen 6 dagen later een compleet nieuwe kussenset gekregen. Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt maar het is maar net hoe je ze oplost. Een hele dikke 5 sterren voor dit bedrijf.
Alles zeer correct zoals het hoort, geen enkel minpunt, de bezorging zoals afgesproken via de email. Geweldig mooie stoelen, ik krijg alleen maar complimenten van iedereen. En een zeer betaalbare prijs.
We hebben een goede ervaring met AVH. We hebben daar een zweefparasol met voet gekocht. Er bleek een klein gaatje in het doek te zitten. Na het opsturen van een foto werd er gelijk medegedeeld dat we een ander doek kregen. Puntje van aandacht: * Met afleveren parasol en voet was er maar één persoon. Het valt dan niet mee om een voet van 120 kg uit de vrachtwagen en in een achtertuin te krijgen. Dit mag volgens mij ook niet zo een zwaar gewicht tillen. • Het vervangen van het doek moesten we zelf doen. Als je een nieuwe auto koopt en daar is de koppakking van kapot dan krijg je die ook niet opgestuurd om zelf te vervangen. Wegens “ziekte” van mijn man zou het vervangen worden door AVH. Deze persoon zei bij aankomst dat het niet mogelijk was om deze zo even te vervangen. Was een klus voor twee personen een een middag werk. Hij had een nieuwe parasol bij zich, dus deze omgeruild.
Goede kwaliteit en super bezorger! De bezorger was meedenkend en hielp mee.
moest geleverd worden op ons nieuw adres en kon volgens afspraak. Top
snelle levering en goede kwaliteit.
Mooie loungeset
We zijn goed geholpen in de winkel en de bezorging was ook erg goed
In de showroom, het bezorgen en t contact ivm levering en n kapot product waren geweldig. Wij zullen iedereen AVH aanraden maar ook n volgende keer komen wij weer naar Numansdorp.
We vonden de gekochte rotan dinerstoelen in het echt nog mooier dan op de website. We zijn er blij mee, zit top!
Was helemaal goed
Loungeset ziet er mooi uit en zit/ligt fantastisch
Na zeer veel slechte reviews over hun klantendienst te hebben gelezen heb ik besloten om mijn bestelling te annuleren. Ik vroeg hen ook een vraag op whatsapp en pas een week later een antwoord gekregen. Na een bevestiging van AVH over mijn annulering, kreeg ik de dag nadien nog een email over de planning van mijn levering. Dat is al bewijs genoeg van hoe goed hun klantenservice werkt. Ben ik blij dat ik mijn tuinstoelen ergens anders heb besteld en al ontvangen! Dat noem ik nu service!
De tuinset ziet er fantastisch uit. Voor die prijs krijg je echt wel waard voor je geld. Ruim, mooie kleur. Enige nadeel is de hoes die erover heen gaat. Deze is eigenlijk te laag terwijl deze maat wel werd aanbevolen. Dat is jammer. Maar tijdens de zonnige dagen zitten wij comfortabel en genieten wij van deze set.