Een mooie toevoeging aan mijn balkon

Om mijn nieuwe huis een finishing Touch te geven, moest ik dit leuke meubel stuk hebben. Het maakt het helemaal af. Nu kan ik buiten op mijn balkon lekker genieten van het zonnetje

Geweldige tuinmeubelen en een prima service.

Na een compleet tuinset te hebben gekocht, heb ik de dining stoelen omgeruild voor 4 lounge stoelen. Deze zitten niet alleen lekker ruim, maar liggen ook nog eens geweldig i. c. m. het bijbehorende voetenbankje. Ook de verkoop als de levering was gemoedelijk en geen probleem om de artikelen uit te pakken en op de plaats te zetten waar wij het wilden. Kortom erg tevreden over zowel de tuinmeubelen als de totale gang van zaken.

Vriendelijke verkoper/vriendelijke bezorger

Leuk geholpen in de showroom, aflevering keurig op tijd en uiterst correct

Goed en netjes geholpen

Na dat de nieuwe voorraad binnen was direct bezorgt en op de afgesproken tijd correct en net personeel

Mooie tuinsets en betaalbare prijzen. Goede service.

Super snel geleverd. Er was een kussen waar een knoop ontbrak, gemaild en zonder problemen direct omgeruild. En echte aanrader.

Goeie service!

Goeie service!

Genieten

het ontspannen kunnen zitten, net als binnenshuis

Mooie kwalitatieve tuinmeubelen

Vriendelijke verkopers en bezorgers.

Ontzettend tevreden van de service en van het product !

In mijn contact met de verkoper(s) is alles bijzonder vlot verlopen. Dankzij de deskundige uitleg, heb ik het exacte bankstel gekocht.

Fantastisch robuuste loungeset

Deze loungeset is van super kwaliteit! Heerlijke bijpassende kussens en je kunt een hele avond “relaxen”.

Heel tevreden

Heel blij met mijn stoel.

Goed bedrijf

Zondag avond een tuinset besteld, woensdag ochtend bezorgd. Goed en netjes bedrijf snelle communicatie over de levering via de mail.

Zijn erg tevreden over alles, goede services. Snelle levering en zijn tevreden met onze loungeset

Prima geregeld

Komen afspraken na en leveren keurig af.

Mooie kwaliteit en goede service

Ongekend genoten deze zomer

Wij hebben begin juli een tuinset gekocht. Nadat wij zelf een mooie overkapping hadden gemaakt. Toen hij er stond ongekend genoten, vaak en tot last buiten gezeten. Kids erbij, Tv erbij, drankje etbij, huisdieren erbij. 1 dolle boel. Zit fantastisch maar ligt nog lekkerder. :-)

Geweldig!

De chauffeur kwam precies op de aangegeven tijd de tuinset afleveren, en was zeer behulpzaam om het in de achtertuin neer te zetten!

Communicatie en bestelling was matig levering en producten waren top

contact met dit bedrijf verliep moeizaam. Producten zijn prima en werden volgens afspraak keurig op tijd geleverd

Vriendelijke service,snelle bezoeging

Grote sortering, grootse service

Fijne verkoper in dr showroom, Raimon. Allee is de telefonische bereikbaarheid abobinabel. Aflevering ging prima. Vriendelijke chauffeur.

Hoge kwaliteit van het ruime assortiment en vakkundig team.

Tijdens onze orienterende bezoeken aan de showroom, de uiteindelijke keuze en aanschaf zijn wij zeer te spreken over de klantvriendelijke en flexibele opstelling om onze wensen te realiseren. Ook het inplannen van de door ons gewenste afleverdatum is gerealiseerd. Tijdens de aflevering en montage is zeer omzichtig en netjes gewerkt met duidelijke uitleg over de werkwijze. Alles netjes op de door ons gewenste plek gemonteerd en geplaats. Alle verpakkingsmaterialen zijn afgevoerd. Wij konden direct van onze nieuwe tuininrichting gaan genieten.

Na wat problemen is het goed opgelost

Klasse stoelen

Nette en vlotte behandeling

Mooooooi

Goed en mooi product. Snelle levering

Keurig netjes bezorgt binnen de gestelde termijn

Snelle duidelijke service dank je wel