Snelle en goede service. Als ik nu nog win met de foto wedstrijd kan het voor mij niet meer stuk. !
Goede snelle levering. Goede kwaliteit meubels
Fijn bedrijf en uiterst behulpzame en zeer nette aflevering. Wij zijn erg tevreden met de geleverde tuinstoelen welke prima zitten en mooi zijn afgewerkt. Dank..!!!
Snelle levering. Vriendelijke chauffeur. Mooie stoelen.
Wij hadden twee verkeerd geleverde stoelen en we mochten deze gewoon gebruiken totdat de juiste geleverd zijn.
Prettige aankoop, met vriendelijke beantwoording van enkele technische vragen. Goede kwaliteit produkt.
Helaas was de set niet direct leverbaar maar het was de moeite waard om erop te wachten. De set ziet er super uit en zit fantastisch mede door de dikke kussens.
Netjes en snel bezorgd, makkelijk te monteren! En daarnaast super mooi en zit heerlijk!
Vorig jaar tuinset en loungeset gekocht. er was 1 stoel riet los en we kregen gelijk een andere. Ook de houten tafel voldoet echt niet aan onze verwachtingen en we hebben deze mogen omruilen. Super tevreden
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Zowel in de zaak als met de bezorging. Duidelijke uitleg. Eerst werden we geholpen door een jonge dame. Deze zei eerlijk dat ze van de parasols niet veel verstand nog had en zorgde ervoor dat een jongeman het van haar overnam. Deze jonge heer wist echt veel te vertellen hierover. Ik vond het op deze manier erg prettig.
Voor mijn specifieke vragen over de grootte van de pakketten i.v.m vervoer naar Frankrijk, heb ik meermaals contact gehad. Het contact verliep prettig. De levering was conform afspraak en tevens behulpzaam en vriendelijk. De pakketten bleken toch te groot voor de aanhanger. Het was een hele puzzel om tijdens een Hollandse regenbui de pakketten goed verpakt in de aanhanger te krijgen. Mijn zoon is hierbij een welkome hulp geweest want naast dat de pakketten groot waren bleken ze tevens zwaar. Na een rit van 13 uur stonden ze dezelfde avond te pronken onder het overdekte terras in Zuid West Frankrijk en waren onze vakantie-gasten erg content met onze investering. Het heeft mij als vrouw wel wat hoofdbrekens gekost maar de inspanning is het zeker waard geweest. 1 hoek paste jammer genoeg niet meer in kar of auto maar met de aankoop van modules kan hier ook weer een mooie set van gemaakt worden. De Nissah modulair is een geweldige uitkomst. Vakantiegangers waarderen een heerlijke loungeset maar zijn zich niet bewust van de moeite en kosten. Het verwondert ons telkens weer dat gasten, ondanks het verzoek, ook op nieuwe en mooie spullen weinig zuinig zijn. Een goede onderhoudsset ter bescherming tegen gasten met o.a honden en (kleine) kinderen blijkt noodzakelijk. Door de dichte grenzen i.v.m de pandemie heeft onze verhuur er flink onder te lijden gehad en het winnen van een pakket zou een hele mooie winst zijn. Wij wensen een ieder een gezonde, veilige en zonnige zomer toe! Met vriendelijke groet Thérèse https://www.micazu.nl/vakantiehuis/frankrijk/haute-vienne/chateau-chervix/longere-meertje-hottub-prive-zwembad-8011/
Super mooie Veltins betonlook tuintafel met stoeltjes gekocht. Snel geleverd.
Na het uitpakken van de Manchester loungeset bleek dat de stof van het hoekelement nogal verschilde van de rest van de set. Ik werd met mijn klacht geholpen door Tim en die is nagegaan of er nog stof aanwezig was, zodat het weer één geheel kon worden. Helaas was dit niet het geval. Omdat ik het zo echt niet mooi vond, ga ik de kussens laten overtrekken, zodat het wel één mooi geheel wordt. Via Tim kreeg ik de toezegging - na intern overleg - om iets in de kosten bij te dragen en vandaag ontving ik de beloofde € 75,--. waarvoor mijn dank en vooral dank voor de wijze waarop Tim mij geholpen heeft. Verder wens ik jullie veel succes met jullie leuke bedrijf. Met vriendelijke groet, M. Vink
k ben zeer tevreden van de terraszetels, zitten echt goed en is prima van kwaliteit
Goede prijs en kwaliteit
Mijn ervaring is positief, ik ben heel blij met de keuze die ik gemaakt heb. Een hele mooie lounge set. De levering is ook heel vlot verlopen alsook de communicatie er rond was top. Ik raad jullie echt aan. Heel blij met de lounge om zomerse dagen in te vertoeven
Onze tafel mogen ontvangen,ontzettend blij mee
Alles perfect verlopen
Wij zijn tot op heden erg tevreden over onze aankopen bij AVH-Outdoor. Zowel de lounge-set als bijpassende hoes. Beide werden na bestelling snel geleverd , de één via hun eigen vervoer en de ander per bode. De aflevering van de lounge-set ging perfect. De chauffeur konden wij precies volgen, zodat er bijna geen wachttijden ontstaan. Veder werden wij vriendelijk geholpen door de chauffeur. Wij kunnen AVH-Outdoor dan ook aanbevelen.
Al meerdere keren bij dit bedrijf iets gekocht. Betrouwbaar, snelle service, degelijke spullen en goede prijzen. Ik ga nergens anders meer voor mijn tuinmeubelen.
Snelle levering.
Goed snel en klantvriendelijk.
Ondanks dat het druk was, werden we snel en goed geholpen. Er was een misverstand over het ophalen van de meubels, maar AVH heeft het goed aangepakt en gezorgd voor snelle en keurige aflevering aan huis.
Nadat onze stoelen stuk waren gegaan na twee jaar, zijn ze voor reparatie opgehaald. Na drie dagen werden we verrast met nieuwe stoelen. Wat een topservice, dat is nog eens een zaak waar de klanten echt koning zijn!
De nieuwe tuin set was snel gevonden toen we AVH OutdooR bezochten. We zijn geholpen door een vriendelijke verkoopster en konden de andere dag alles zelf ophalen, alles was klaargezet. Onze tuin is er van opgeknapt.