Het blijft altijd een gok om tuinstoelen via het internet te kopen, maar voor de mooie prijs durfde we deze gok te nemen. We werden netjes op de hoogte gehouden van de status omtrent de levering. De stoelen kwamen snel ondanks de drukte bij DHL. De stoelen zijn geleverd met onderhoudstips, ideaal en staan nu te schitteren in onze tuin. Aanrader!
Perfecte levering op het juiste uur. Zeer vriendelijk bedrijf, van aankoop tot levering. Ik heb mij een zweefparasol gekocht en een tuin set in 2 bestellingen. Beide chauffeurs waren zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Ook de nazending is vlekkeloos verlopen, dank je wel. Ik ben er al volop van aan het genieten en hopelijk heel lang. Bedankt. ( Ik zal zeker niet nalaten om reclame te maken in mijn vriendenkring in Belgie).
Super blij met mijn nieuwe Norwich tuintafel! Precies zoals ik hem had verwachten! Super service en super kwaliteit!!
Goede kwaliteit stoel, goed geïnformeerd door AVH en snel geleverd.
meubelen zijn snel bezorgd en bevallen uitstekend
Snelle levering en product is exact zoals op de website staat vermeldt. Top gewoon.
Zeer mooie keuze en super kwaliteit
De boomstamtafel met veel geduld geleverd. Mijn loungeset is helaas de verkeerde kleur, maar niet getreurd. Hij is eigenlijk ook te groot voor de tuin en wat doet AVH Tuinmeubelen? Mevrouw Bennik: u kunt gewoon iets anders uitzoeken. Dat heb ik gedaan. Alles wat ik aan geld had besteed, heb ik gewoon weer bij jullie besteld. Perfecte service mag beloont worden. Nu wachten op de wissel.
Wij waren al een tijdje op zoek naar een degelijke tuintafel. Tot we deze tegen kwamen. Dit is een heel mooie tafel van heel goede kwaliteit en heel mooi hout. Vooral het veranderen van grootte is heel handig (en vlot) omdat we maar met 2 zijn. Om vrienden te ontvangen kunnen we ze dan omvormen. En we hebben er nog niet eens voor moeten buiten komen om ze thuis te krijgen. Dit is echt een aanrader als je kwaliteit zoekt ! En een heel vlotte levering ondanks de drukte in deze coronatijden...
AVH gaf aan dat de tafel eind april geleverd zou worden. Hier hebben zij zich keurig aan gehouden. Netjes werden wij ingepland en de tafel is geleverd. Super mooi en degelijk
1 stoel niet oké gemaild zelfde dag bericht terug stoel wordt omgeruild
De loungeset is ondanks de corona crisis snel geleverd verder goeie service van de chauffeur gehad met betrekking tot leveren.
Het bezoeken van de showroom heeft avh duidelijk en veilig georganiseerd. Ik zou mijn 86 jarige moeder mee durven nemen, bij wijze van spreken. Ik werd geholpen door een jonge medewerker, die ondanks zijn nog wat beperkte kennis over de tuinmeubelen, dit ruimschoots wist te compenseren door alles goed na te vragen, de tuinmeubels zelf uit elkaar haalde (we kochten het showmodel) en erg prettig was in de omgang. De tuinmeubels leveren daarnaast een hoop complimentjes op van voorbijgangers.
Kwaliteit is goed en meubels zijn prima om zelf in elkaar te zetten. Makkelijker als de Ikea pakketjes. Bestellen en site zijn overzichtelijk en fijn. Informatie opvragen over tijd van levering was niet nodig geweest; heb idd een bericht ontvangen over bezorg dag. Wat ze beloven is ook waar gemaakt. 👍
De service is keurig. Goede uitleg. Nemen de tijd voor je. Ook de chauffeur die onze tuinset heeft gebracht zeer vriendelijk. Wij bevelen H.A.V. tuinmeubelen zeker aan.
Prachtig stel alleen de montage van de tafel ging moeizaam daar de gaten op de verkeerde plek was gefrassed
Goede service nadat er een foutje gemaakt was bij leveren direct opgelost top geregeld
Perfecte service!
Als was dik in orde,juiste afspraken. Vriendelijke chauffeur,zeer tevreden van onze aankopen gaan hier jaren van genieten.👏👏
Tuinmeubelen kiezen of kopen ten tijden van corona (Covid 19) is niet gemakkelijk daar je niet langs de showroom kan gaan om je keuze werkelijk te zien, te voelen en uit te proberen want verschillen in prijs/kwaliteit heb je altijd. Bij AVH had ik meteen een geruststellend gevoel dat het goed kwam! Een overzichtelijke site en bestellen en betalen ging zeer gemakkelijk. Ook met vragen kon ik steeds terecht bij één van de vriendelijke, niet opdringerige medewerkers. De levering van onze tuinzetels was top, ze werden geleverd op een vooraf afgesproken dag en uur door alweer een behulpzame medewerker van AVH en dit alles gratis....zelfs in België!!!!! Wij zijn super tevreden over onze aankoop en zullen ongetwijfeld nog een keer terugkeren, is het niet via de site ..... dan zeker in de showroom!!! Bedankt voor de fijne, perfecte service, TOP!!!! Grtz vanuit België Rudy
Besteld via bol.com en op een zeer goede wijze verder afgehandeld en geleverd.
Snelle levering, goede kwaliteit producten en veel keuze.
we waren op zoek naar een relaxhoek voor onze tuin, maar het liefst met een hoge rugleuning. Met hulp van Wilma (deskundige medewerkster) hebben we een mooie set gekocht. Laat de zon maar komen.
Snelle levering van een prachtige, solide kussenkist. 1 klein minpuntje. De instructie mag wat meer IKEA stijl hebben.
Super mooi loungeset. Goede kwaliteit. AVH heeft ons heel goed geholpen en de bank werd ondanks de corona toestanden toch nog snel geleverd. Ik raad AVH bij iedereen aan.