Vlot geleverd

Mooi product, simpele montage. Konden er direct van genieten

Goede uitleg en vriendelijke bediening

Mooie parasol gekocht, daarbij zijn we goed geadviseerd. In eerste instantie zouden we geleverd krijgen, echter dat duurde ons te lang en hebben toch zelf opgehaald, geen enkel probleem. Bij thuiskomst bleek niet het juiste bouten set bij de grondplaat te zitten, kan gebeuren, tot 2 keer toe zeer vriendelijk geholpen met oprecht sorry voor de fout. We zijn er erg blij mee, en hebben meteen profijt gehad vanwege het mooie weer.

geweldige service, houdt zich aan de afspraak met bezorgen

alles is correct afgehandeld, volgens afspraak en op tijd, super

Je krijgt wat ziet op de afgesproken dag/tijd.

Je krijgt wat je ziet op de afgesproken dag en tijd je wordt netjes op de hoogte gehouden en geinformeerd door mailtjes, het bezorgen was netjes op tijd en de bezorger was erg vriendelijk.

Super service en super loungeset, heel blij mee!

Snelle levering😃

Top ervaring, Vriendelijke en snelle service.

Een snelle en vriendelijke service door de verkopers. Ze hebben een zeer uitgebreide assortiment. En een ideale prijs/kwaliteit verhouding.

Vriendelijke service

Veel keuze en vriendelijke service

Gewoon goed

Op tijd conform afspraak afgeleverd

Eerst slecht later als nog goed opgelost

Een week voor de pasen vrij impulsief via Internet 6 stoelen bestelt. Reviews waren ok. Helaas niets meer vernomen. Een week na de pasen maar gaan chatten. Er zou contact opgenomen worden tot 2 keer toe. Ook niet gebeurd. Zelf maar gaan bellen naar klantenservice ( niet bereikbaar). Via ander keuzemenu bij de verkoop uitgekomen en gezegd dat ik de volgende dag de stoelen zelf zou komen halen (waren betaald nml.) Door verkoopster Wilma top opgepakt! Chapeau! Zij neemt nog de moeite om vrijdagavond na werktijd en zaterdagochtend vroeg contact op te nemen en te regelen dat we de stoelen op zaterdag kunnen ophalen. Alsnog hierdoor een tevreden klant

Een multifunctioneel tuinmeubel!

Wij hebben een zeer fijn en tuinmeubel gekocht bij AVH Tuinmeubelen, perfect voor in onze kleine tuin. De meubelen hebben een zeer prettig zitcomfort. Met de 6 delige lounge dining set kunnen we alle kanten op. We kunnen zonnen in de verstelbare stoelen met voetenbank. Heerlijk loungen met n hapje en een drankje, en aansluitend mede door de hoge tuintafel, kunnen we lekker blijven zitten om nog te genieten van een dinner. Helemaal top! Voor ons kan de zomer nu echt beginnen!

Een multifunctioneel tuinmeubel!

Komen hun afspraken na, snelle en goede service

Snel, netjes en goede service

Snelle keuze kunnen maken met hele korte levertijd.

Perfecte tuinstoelen om in te wijnen!

De Macau-dining tuinstoel zit zeer comfortabel en is tegelijkertijd een lust voor het oog op het terras! De bijgeleverde zwarte zitkussens in Polyester zijn daarenboven zeer onderhoudsvriendelijk. Ik ben alvast zeer tevreden over deze aankoop!

Alles perfect geregeld van bestelling to levering😄

Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop. De set past uitstekend in onze tuin. De perfecte kleur geeft een bijzondere uitstraling aan deze set. Zeer comfortabele zetels waar we gezellig kunnen in keuvelen en relaxen. Topie!!!

Maakt de verwachtingen waar!

Snel geleverd en vriendelijk in het advies!

Heerlijke bistro set in coronatijden

We kenden deze set van een terras bij ons favoriete Italiaans restaurant in Zutphen; heerlijke stevige stoelen en prima tafel. Bovendien ziet het er ook nog mooi uit. Lekke buutn etn in de Achterhoek met mooi wea !!

Prima bedrijf, vriendelijk geholpen en goede levering.

Stoel-bank loungeset ziet er mooi uit en zit heerlijk! Door “Roos” vriendelijk en correct geholpen. Enige minpunt is dat wanneer je probeer te bellen lange tijd in de wacht staat en uiteindelijk verteld wordt dat het erg druk is en verbinden verbroken wordt. Tip: eerder dit aangeven. Uiteindelijke conclusie: Zijn zeer tevreden.

tuingeweldig!

tuingeweldig!

Levering conform afspraak, tijdig en compleet.

Geeft vertrouwen bij het doen van een volgende bestelling.

Een echte aanrader

Wij zijn bijzonder tevreden we werden keurig geadviseerd bij de aankoop van ons tuinset. De verkoopster had veel kennis en ze heeft ons keurig geholpen niets was te veel. Zelfs over de afdekhoes kregen we uitvoerig uitleg.. De bezorging was ook keurig en netjes op tijd. Kortom een dikke 10 plus als eindcijfer.

Perfect 👍👍👍👍👍

Online besteld, zeer tevreden heel goede service 👍 de leveranciers waren zeer vriendelijk 👍👍

zeer opgetogen.

beste, we zijn zeer opgetogen met de aankoop van onze ronde tuintafel Taste 4so Louvre 160 cm. We hebben op verschillende sites naar dergelijke tafel gezocht en we vonden bij jullie de perfecte tafel en dan nog eens aan een zeer goede prijs. Ook de bijkomende vragen die we online aan jullie stelden, werden zeer vlug beantwoord. Ook de levering en aflevertermijn waren vlekkeloos verlopen. We gaan ongetwijfeld nog veel kunnen genieten van deze mooie tafel en nu kunnen we alvast de lockdown in stijl ondergaan in onze tuin. Daarom krijgt u 5 sterren van ons. vriendelijke groeten, Peter en Myriam Verdonck-Royens.

goede kwaliteit

Ik ben over het algemeen zeer tevreden. Wij hadden een verkeerde afdekhoes maar omruilen voor de goede was geen enkel probleem

erg tevreden

Ik ben door Roos verschrikkelijk goed geholpen bij het uitzoeken van een parasolhoes en chauffeur Theo was zeer vriendelijk en bracht de parasolvoet tot op de plaats war hij moest zijn achterom bij het huis