Goed product tegen schappelijke prijs met een prima bezorging
Duidelijk, correcte e-mails met betrekking tot levering. Perfect op te volgen in mail.
Goede site, makkelijk bestellen, nette levering, goed verpakt. De kwaliteit en garantie moeten we nog ervaren, maar de verwachtingen zijn goed.
geen problemen, goede en vriendelijke afleverservice, wat wil je nog meer?
Zeer ruime keuze. Ondanks dat het erg druk was werden we goed en zeker niet haastig geholpen. Je kan kiezen: laten bezorgen of met 5% afhaalkorting zelf meenemen.
Online besteld en adres via mijn dochter gekregen. Heel netjes bezorgd en goed duidelijk overlegd en mailtje ontvangen. Zo zie je het niet vaak en bezorgde spullen klopte ook allemaal. Top gedaan...
Goede service, ondanks niet op voorraad. Een dag later geleverd toen het weer op voorraad was!!
Het begon al met de leverancier, een vriendelijke man die mij zeer goed geholpen heeft door dat ik zelf niet kon helpen omdat ik invalide ben heeft hij het zonder problemen gedaan. Bedankt aan de leverancier. De twinset zelf is zeer mooi en van zeer hoge kwaliteit! Bedankt voor alles. Groetjes, Morganti Sandra
Ondanks de grote drukte is onze tuinset zeer rap geleverd. De tuinset is in karton verpakt in de tuin weggezet. In een handomdraai was de set uitgepakt en was onze tuin zomerproef.
Wel blij met de set hoor die trouwens pittig geprijsd is, besteld voor aflevering maar duurde vrij lang (een week) voordat er contact wordt opgenomen) en het was prachtig weer dus dan maar zelf op gaan halen en als je er dan mee thuis komt en uitgepakt hebt steken er stukken vlechtwerk uit en passen de gaten van het tafelblad niet op het onderstel en sta je zelf er gaten bij te boren omdat je met het prachtige weer graag in de tuin wil gaan zitten en niet weer heen en weer moet zeulen met je set. Dus tja wel blij ermee maar naar mijn idee niet gegaan zoals het hoort.
Wij hebben een prachtige parasol besteld, kregen snel antwoord en wat echt top was dat je de zending realtime kon volgen. Conclusie: top service en prachtig product
Goede communicatie na bestelling en vlot geleverd volgens de gemaakte afspraak.
Mooie loungeset voor een goede prijs
Goede service, klantvriendelijkheid, en veel keuze aan mooie kwaliteits producten.
Na de bestelling keurig op de hoogte gehouden voor de levering. Wordt op de afgesproken tijd geleverd. En op z’n plaats gezet. Complimenten!
Zo goed geholpen bij ons nieuwe tuin set
Bij de aankoop heel vriendelijk geholpen . bestelling binnen 1 week geleverd . Super service
Prima service.
Alles werd vlot geleverd en het in elkaar zetten van de parasol verliep zonder problemen
Goed geholpen door Wilma nam alle tijd. En ook de bezorging was heel goed. 👍 👍 👍
Goed product en keurig afgeleverd
Ondanks de corona tijd bestellen via internet en ophalen op het bedrijf ging alles super.
De levering was zoals afgesproken. De hangstoel is subliem!
Online een mooie loungeset gezien bij AVH. Telefonisch werden mijn vragen goed en vriendelijk beantwoord, want de foto’s vertekenden iets. Met videobellen kon ik de set zelfs live in de showroom zien en ‘proefzitten’ samen met de verkoper, top! Enkele dagen na de bestelling werd de set al geleverd. De bezorger was via een tracker precies te volgen en hij belde ook nog eens over de bezorgtijd. Set was heel goed verpakt, geen beschadiging te vinden. En hij zit fantastisch, maar dat wist ik al van de personal online verkoper 😄
Wij hebben zes rotan tuinstoelen aangeschaft en zijn erg tevreden over het bestel- en leveringsproces.