vlugge en goede levering

het zijn mooie en makkelijke zetels zijn er blij mee

Begon allemaal bij n leuke duidelijke site, vervolgebs bestelling en top levering, service en kwaliteit. Erg tevreden met alles. Love it!

Goed lezen en kijken naar mail met probleem.

Vorig jaar 2 BBQ’s aangeschaft van AVH eigen merk in een aanbieding. 20 maart 2020 een van de twee in elkaar gezet, dit echter zonder problemen. Bij het als laatste plaatsen van de zijbrander stuitte ik op een probleem. De rvs gaspijp bleek te lang, de gaten van de brander komen niet overeen met de plaats waar de boutjes in moeten komen. Kortom de zijbrander is niet te monteren. Contact gezocht via klantenservice, men werkt hier blijkbaar langs elkaar heen. Mijn mail met omschrijving van het probleem en de meegestuurde foto’s gaven blijkbaar daar geen duidelijk beeld. Op de meegestuurde foto’s is duidelijk te zien dat de gaten niet tegenover elkaar zitten. Hierop maar geprobeerd telefonisch uitleg over te geven, ik kreeg het verzoek om foto’s te sturen. Nou vraag ik je, gewoon goed kijken naar de bijlage in de mail is niet zo moeilijk naar mijn idee. Nogmaals gebeld met de vraag hoeveel foto’s wil je hebben. Ook is een van de draaiknoppen beschadigd. Helaas niets meer vernomen sinds laatste contact. Die van onze zoon moet ook nog in elkaar gezet worden, hoop niet dit probleem nog eens tegen te komen. Ondanks deze klacht, is AVH aan te bevelen.

Zeer mooie kwalitatief goede loungeset gekocht

Begin april een zeer grote loungeset gekocht, waar we heel veel plezier aan gaan beleven. Er zitten mooie dikke kussens in. En het product is van een hoogwaardige kwaliteit. Bij ons was er iets met een stoel van de loungeset maar dat word ook netjes opgelost door de organisatie. Overal kan er eens iets mis gaan maar een goede service is dan zeer belangrijk! Een dikke pluim voor AVH Outdoor. Wij zijn binnenkort nog een loungeset nodig, en we gaan ook zeerzeker kijken of we dan weer bij jullie kunnen slagen. Met vriendelijke groet Familie Bolwijn

Geweldige service

Goede service en vriendelijke personeel. Goede communicatie over bezorgen. Top bedrijf

zeer positieve ervaring van bestellen tot leveren

door googelen naar lounchstoelen bij het bedrijf AVH outdoor terecht gekomen. website werkt perfect,afspraak voor bezorgen gemaakt , (op onze camping) geen probleem naderhand nog gebeld voor extra toevoeging aan de chauffeur stond keurig vermeld op de vrachtbrief bestelling werd zelfs voor de caravan bezorgt grote klasse

Blij

Parasolstandaard werkt prima, alleen bijbehorende bouten en ringen zijn van slechte kwaliteit. Dus zelf vervangen.

Duidelijk emailcontact

Bezorging via mailcontact. En de bezorger kan je via de link volgen.

Prima ervaring met een prima service

Wij zijn heel erg blij met de tuinmeubels die zijn gekocht bij AVH Outdoor. Na twee maal een bezoek aan de showroom hebben we online de bestellingen geplaatst en zijn deze keurig bezorgd. De verpakking van het materiaal was erg netjes en met de hulpmiddelen de meubels in elkaar gezet en we genieten nu van het heerlijke buitenleven met deze pracht set van AVH Outdoor.

Snelle service!

Ondanks de drukte hadden wij toch op tijd onze tuinloungeset! Vriendelijke bezorger en fijne service!

Goede kwaliteit/prijsverhoging en deskundig personeel!

Goed geholpen online, alle twijfels weggenomen. Bezorgers vriendelijk en behulpzaam.

2 mooie tuinstoelen gekocht en laten bezorgen!! Prima kwaliteit voor een goede prijs we zijn er super blij mee!!

Zeer te vrede met de tuinstoelen

Ook mooi aan dr afspraak gehouden! Alles goed verlopen echt wel veder aan te raden gewoon super

Goede service en snelle levering. Too

Mooie meubels, super service!

Toch best spannend om een luxe tuinset vanaf een foto te bestellen maar we hebben de gok gewaagd. Tis ff een uitgave maar dan hebbie ook wat! Prachtige, kwalitatief goede, dining lounge set die ook nog eens heerlijk zit en heel mooi in onze tuin staat. Super goede service bij levering. De arme jongen was in zijn up en ik kon hem niet helpen met mijn zwangere buik...maar alles netjes in de tuin gezet. Doordat er mensen aan de deur stonden ben ik hem helaas vergeten een fooitje te geven! Bij deze dus nogmaals super bedankt!

Echt een aanrader!!

Ik heb een parasol besteld; - binnen no time geleverd door eigen bezorgservice - vriendelijke klantenservice en bezorging - telefonisch, via chat en whats app bereikbaarbaar - telefonisch zeer snel opgenomen - goede prijs kwaliteitsverhouding - ruime keuze

Prima webshob, goede klantenservice. Netjes opgebeld van te voren voor bezorging. De stoelen werden zelfs op de 10e verdieping afgeleverd en binnen gezet. Ook de stoelen waren goed ingepakt en precies zoals op de afbeelding. Zeer tevreden!

Goede prijs / kwaliteit

Mooie lekker zittende stoelen

Kwaliteit laat zich zien en voelen!

2 parasols met granieten voet besteld. Snelle levering, net verpakt en product volledig zoals op de website beschreven. Parasols en voeten zelf van zeer goede kwaliteit, en de prijs meer dan waard.

uitstekend verzorgt, vlotte afhandeling en prettige tijdige en behulpzame bezorging bezorging

gewoon uitstekende service, van bestelling via tracing tot aflevering

Gewoonweg onverbeterlijk en super vriendelijk.

Topproduct geleverd op een correcte en vriendelijke manier.

Super service!!!!

We kregen een dag voor bezorging netjes een mail met de verwachte bezorgtijden. De dag van de bezorging kregen we een mail met bijna de exacte tijd van de bezorging! Super service!!!! Set ziet er geweldig uit en zit heerlijk! Een echte aanrader! Vrijdags besteld en hij stond woensdags in de tuin 👌🏻

Goed!

Ik werd netjes geïnformeerd via email of de geplande bezorg datum en tijd goed was. Top!