Ik werd netjes geïnformeerd via email of de geplande bezorg datum en tijd goed was. Top!
Uitstekende kwaliteit, goed verpakt.
Wij zijn super tevreden met onze lounge. Goede kwaliteit en scherpe prijs ! Heel goede service.
Mooi en degelijk loungeset voor een prima prijs kwaliteit. Zeer goede service van AVH-outdoor zowel in de verkoop als in de aflevering. van het set Ik raad dit iedereen aan doe zo verder!!!!
Goeie communicatie Perfecte levering Komt afspraken na
Via chat de juiste informatie gekregen ook ‘s avonds toen we online naar loungesets aan het kijken waren. Binnen een week bezorgd, via mail en telefonisch tijd bevestigd. Erg aardige bezorger, echt keurige service en prima loungeset, dus zou er zo nog iets bestellen.
Correcte prijzen, snelle levering. Enig klein minpuntje: er stond 3a5 werkdagen levertijd, bestelling is geleverd op de 6e werkdag( coronatijden) dus is dit zeker OK maar mocht wel vermeld staan op de website.
Correcte vriendelijke uitleg omtrent het product. Bezorging vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader voor al onze kennissen.
Ik had de bestelling een paar dagen van te voren geplaatst en binnen een week zaten we heerlijk op onze nieuwe tuinset lekker te bbq-en. Top!
Makkelijk besteld, gratis levering, goede kwaliteit.
Via internet een buitenkleed gekocht dat snel werd geleverd . De kwaliteit van het buitenkleed overstijgt onze verwachting . We zijn er zeer tevreden mee . De prijs is zeer gunstig en de levering gratis. Wij bevelen deze leverancier van harte aan.
Erg fijne ervaring en kennismaking met AVH outdoor. Ons tuinset maakt onze tuin compleet.
Ik geniet al een paar dagen van mijn heel comfortabele tuinstoelen (zetels), die zeer snel geleverd werden door een fijne, vriendelijke blonde jongeman, bij wie elk haartje van zijn kapsel op zijn plaats zat. Leuke ervaring ! :)
Mijn Oma wilde graag een heerlijke stoel met voetenbank voor op haar balkon. Ze had een mooie dining stoel met voetenbank uitgezocht. Na een tip van jullie zijn we toch voor een lounge stoel met dezelfde voetenbank gegaan. Hier kan ze toch echt véél lekkerder op zitten en de voetenbank is precies even hoog en breed. We hebben ze besteld en ze zijn keurig netjes en snel thuisbezorgd en op haar balkon gezet. Na levering belde ze mij en vertelde ze dat ze heerlijk buiten zat, maar waar het kussen van de voetenbank was? Ze had overal gezocht maar ze kon hem nergens vinden. Tijdens telefonisch contact vroegen jullie 'hebben jullie al onder de voetenbank gekeken?'. Toen ik dat tegen mijn Oma zei moest ze hard lachen! Ze heeft het kussen gevonden nu heerlijk genieten van haar loungestoel met voetenbank!
Het is een hele mooie zithoek lekker ruim en zit geweldig zijn erg bLij met de aankoop
Heel blij met mijn bestelling maakt mij gelukkig 😁 zeer goede kwaliteit zeer goede bezorger zeker een aanrader ..... TIS NU AL MIJN TWEEDE Aankoop zou negers anders willen bestellen vele gr Emma
Zeer snelle levering en goeie kwaliteit.
Direct via BOL mail ontvangen over de leverancier Duidelijke afspraken over bezorging Super vriendelijke bezorger die op het juiste tijdstip er was en op ons verzoek de enorme kartonnen doos mee terug nam Voor herhaling vatbaar
Mooie winkel, goed geholpen en de bezorging was super.
Op maandag een mooie tuinset en bijpassende stoeltjes uitgezocht en donderdag al bezorgd! Dus gelijk kunnen genieten van het eerste lentezonnetje! SUPER!!
Het was voor ons een bliksem bezoek, wisten wat we wilde. en waren dus zo klaar. in deze rare tijd van Corona was het goed geregeld. zeker een aanrader om naartoe te gaan. vriendelijk personeel.
Hele vriendelijk chauffeur Chris. Moest even wachten maar maakte daar helemaal geen punt van
Erg blij met onze nieuwe tuinstoelen, zitten lekker en ziet er leuk uit!
Snelle levering en zeer goede service!
De medewerkers stonden ons bij alles te woord en waren super vriendelijk. Dit zowel in de winkel als bij de levering. De levering gebeurde ondanks de zeer drukke periode nog dezelfde week, top!