Vriendelijk, goede contact mail. Productkwaliteit prima, mooie tuinmeubelen.
bedankt
Heel mooi en goede kwaliteit
Dank u, geniet ervan
Klant vriendelijk, reageren snel op de mail. Bezorging op de afgesproken tijd.
Uiteraard:-) Geniet van de aankoop
Vriendelijke chauffeur
De leukste van het land!
Goede service, beleefde en klantvriendelijk personeel. Zowel in de winkel als de chauffeur
Super bedankt voor de review
AVH heeft heel veel keuze in tuinmeubels, en een goede service met een snelle levering als de tuinmeubels voorradig zijn.
Wij doen ons uiterste beste voor u
Goed van kwaliteit, zitten lekker staat geweldig in onze tuin. We zijn er heel blij mee.
Vlot bezorgd ,
Dank u
Onlangs hadden wij een zweefparasol via de website gekocht bij AVH Outdoor tuinmeubelen. Deze werd binnen een paar dagen geleverd. Het contact via e-mail m.b.t. aflevering ging prima. De parasol (350x260) had helaas een constructiefout. Dit hebben wij met foto's erbij gemeld aan AVH. In no time bericht terug dat de parasol zou worden omgeruild voor een nieuwe. Contacten via e-mail wederom heel correct. Aflevering snel geregeld. Kortom, dit bedrijf is een aanrader wat ons betreft!
Fijn om dit terug te horen, waarvoor dank
Uitstekende en prompte begeleiding bij montage. Producten zijn degelijk gemaakt met een luxe uitstraling.
Geniet ervan
Super geholpen en keurig afgeleverd
Dank u, nu lekker genieten
Pas een uitbreiding van afdekhoezen besteld Ze passen perfect en een goede kwaliteit ik kan niks anders zeggen. Al vanaf de eerste aankoop een goed gesprek gehad en een kundige verkoper die weet waar hij over praat. De andere verkopers trouwens ook.
bedankt voor de complimenten!
vriendelijke verkoper - correcte afhandeling - vlugge levering - goede prijs / kwaliteit verhouding - super tevreden - aanrader
Waarvoor dank
via google bij AVH terecht gekomen: superblij geworden: daar stond de bank waarnaar ik op zoek was: een snelle levering was het gevolg! daardoor nog blijer met mn aankoop: ik moest de week erna geopereerd worden, dankzij deze bank kan ik nu heerlijk op de veranda zitten! de service was fantastisch! vriendelijk personeel, en supersnelle bezorging: AVH, hartelijk dank!
beterschap en geniet ervan
Na het uitzoeken hadden we binnen een week de set op de plek van bestemming en genieten we er dagelijks van. Bij het uitpakken bleek er een vlek op 1 kussen te zitten, na een telefoontje werd er gelijk een nieuwe opgestuurd inclusief retouretiket voor het andere kussen. Prima opgelost!
Bedankt voor het delen
Bezorging ging beetje stroef: niet op de afgesproken tijd. Maar wat bleek: de chauffeur had geen pakketten voor ons in zijn wagen. Toch nog 's middags bezorgd! Misten een rugkussen, maar dat was geen probleem, want we konden het zo ophalen. Ook een aantal klemmen ontbrak, maar de oplossing was simpel. Ze stuurden gewoon een aantal klitbanden. Ook opgelost. Daarom raden we AVH zeker aan bij onze kennissen.
Heel erg bedankt
Super mooie, goede en stevige hangstoel. Snel geleverd en werd netjes in de tuin afgeleverd.
Geen probleem voor ons, geniet ervan
Prijs kwaliteit verhouding top
Fijn om te horen
De geleverde tafel had een beschadiging en na een paar mailtjes word ie morgen omgeruild voor een hopelijk wel heel en gaaf!
Komt helemaal goed
Mooie tafel en voetenbank Snel geleverd
Super, dank voor de review
Dank
Volgende aankoop weer bij jullie
Fijn om te horen
We hebben al meerdere aankopen gedaan, Altijd naar volle tevredenheid. Ook vriendelijk personeel voor de aan huis verzorging. We blijven klant, en als iemand naar de stoelen vraagt dan maken we zeker reclame voor jullie.
Super Jan, heel erg bedankt
De bestelling verliep vlot en kort daarna kreeg ik mail om afspraak levering te bevestigen. De levering verliep zoals afgesproken, de chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. De geleverde goederen (Platinum parasol, granieten voet 60kg en parasolhoes) voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Dit was de eerste maal dat ik iets kocht bij AVH Outdoor Tuinmeubelen maar beslist niet de laatste maal. Ps: het in 'real time' kunnen opvolgen van de levering is top. Bedankt.
Geniet van de aankoop
Telefonisch netjes en goed te woord gestaan. In de zaak leuk geholpen ,klant vriendelijk,goede zaak. ,
Dank u!