Goed meegedacht, tuinset op voorraad gehouden tot dat straatwerk klaar was. Vriendelijke bezorging! Alles volgens afspraak geleverd!
Goed materiaal, een nette prijs en beste contacten en goede bezorgservice.
Wist wat ik bestelde aangezien ik er al 3 heb liggen. jammer alleen dat het kleed dubbelgevouwen was, waardoor er lang een vouw in zat. Snap hem wel voor wbt vervoer.
Wat een assortiment zoveel. Fijn geholpen. Een dikke aanrader.
Vier maanden na aflevering uit de garage gehaald met een klein gebrek aan de draaischijf. Omruilen geen probleem met excuus voor de overlast. Alles keurig opgelost en ook een nabestelling prima afgeleverd
Na het bestellen werd er contact opgenomen voor de levering, deze was snel en in een specifiek tijdslot. De levering was snel en op tijd. De geleverde set had geen schade en was volledig en eenvoudige in elkaar gezet.
levering van product is prima verlopen.
Na anderhalf uur rijden kwamen wij aan in Numansdorp. Wij waren immers afgekomen op een aanbieding die wij hadden gezien bij BOL.com. Een mooie lounge set voor een fantastische prijs! Al snel kregen wij van de verkoopster te horen dat er een fout was gemaakt en dat BOL het verkeerd op hun site had gezet. De BOL aanbieding was niet leverbaar. Teleurgesteld na zover rijden ploften wij neer op een bank maar niet voordat ik mijn broek openhaalde aan een scherpe rand van een tafel die daar stond. Kortom een slechte start van ons reisje naar AVH. Om een lang verhaal kort te maken, een uur later verlieten wij Numansdorp met een prachtige lounge set en een hele leuke "vogel kooi hangstoel" voor een hele mooie prijs! Dank je wel AVH, dank je wel Wilma. Wat een fijne winkel en een fantastische service. Door de snelle levering konden wij deze week volop genieten van de eerste lentestralen in onze tuin!
Wij werden goed geholpen en de tuinset welke wij wilde stond niet in de de showroom maar werd zonder probleem even uit het magazijn gehaald en paar dagen erna schade bezorgd !
Bij AVH heb je veel keuze! Tegen een nette prijs. De levering is super snel en zonder gedoe, zelfs naar Terschelling! We hebben hier nu 2 tuinsets besteld de set die we al 2 jaar geleden hebben besteld is nog steeds als nieuw. Kwaliteit is echt goed.
Ik ben erg tevreden net mijn aankoop. Hij werd op tijd geleverd en de chaffeur was erg vriendelijk. Hij heeft het pakket netjes in het hok gezet. Het zelf monteren was zo klaar, erg duidelijke instructie. Ik raad de tuinset iedereen aan, en als mensen vragen waar ik hen weg heb verwijs ik naar jullie.
Van de aangeschafte loungeset was de afdekhoes op de naad gescheurd, hiervan zijn foto’s gemaakt en ter beoordeling opgestuurd en de nwe hoes werd per direct opgestuurd, top service! 👍
Meerdere keren langgeweest om een loungeset uit te zoeken. Wat een assortiment! Altijd vriendelijk ontvangen met het aanbod van een kopje koffie. Goed advies, meedenken naar een gewenste oplossing en heldere uitleg wat de mogelijkheden zijn.
Super gave tuinset online gekocht. Klantenservice hielp me netjes en snel met mijn vragen ondanks de drukte rond om het corona virus! Levering was super doordat ik de chafeur kon volgen. Ik wist precies waar hij was en hoeveel klanten er voor mij waren en hoelaat hij bij mij zou zijn voor de levering. Tuinset is netjes onder me nieuwe overkapping geplaats. Me man hoefde alleen de tafel en 1 paneel aan de tuinset in elkaar te zetten! En wat zijn wij blij en tevreden met onze aankoop!
TOP kwaliteit Top service Smells bezorging, op tijd. TOP !
De stoelen zijn nog mooier dan op de afbeeldingen. Mooie afwerking mooie kleur en ze zitten zeer comfortabel.
De keuze is reuze bij AVH Outdoor Tuinmeubelen. Er werd veel moeite gedaan om het door ons gewenste boombankje ook in het echt te laten zien. Super flexibel qua bezorgdatum en tijdstip. We zijn er heel blij mee en hopen deze lente/zomer veel op ons bankje onder de pruimenboom te zitten!
Bestelling gedaan van iets uit de outlet. Mijn vragen werden keurig beantwoord en bezorging ging super. Vooral compliment dat men aangaf dat wanneer het geleverd werd en tegenviel, ik het weer direct mee retour kon geven. Was gelukkig niet nodig, want voldeed geheel aan verwachting.
Tuinstoel een paar keer omgewisseld dat ging vlot.
zeer tevreden over de kwaliteit en uitzicht van mijn lounge set eveneens ook zeer tevreden over snelle en professionele levering tot op ons appartement en functionele verpakking van het set
We stappen net uit de auto Komen de zaak in kijken even rond en er komt een vriendelijke jonge man en die vraagt of hij kan helpen. We geven aan dat we even kijken en waar we vandaan komen. De jonge man vraagt of we een kop koffie willen en dat we alle tijd hebben om rustig te kijken. Dat noem ik nog eens welkom heten. We hebben een hoge loungeset gekocht. Hij ziet er prachtig uit en zit heerlijk. Hij was op voorraad en in overleg al snel geleverd.
Snel gekocht en snel geleverd. Tijd bestek die ze aangeven klopt niet maar nog wel dezelfde dag maar dan later. Dus als dat het ergste is. Verder Top!
Had een probleem met een parasol en is geweldig opgepakt en heel goed opgelost. Snelle levering, top!
We zijn bijzonder tevreden met onze tuinset Toscane XL. Het is van een heel mooie kwaliteit. De mensen van AVH hebben ons heel goed geholpen. Het was voor ons de eerste ervaring met dit bedrijf en zijn verrast door de geweldige service. Beslist een aanrader!!!