Overzichtelijke website waar je makkelijk kan bestellen. Transparante communicatie in verband met levering. Héél snelle levering, perfecte timing en vriendelijke chauffeur! We hebben intussen al twee keer spullen besteld en de link wordt gedeeld met vrienden! Top!
Heel fijn om deze aankoop(en reeds eerder gedane) in ons eigen dorp te kunnen doen. Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel en een grote sortering....Voor ieder wat wils...
jammer maar 1 voetbankje staat niet pas, anders 5 sterren
Er is veel, snel en vakkundig te woord gestaan.
Zeer goede kwaliteit en top service!
Goede service, fijne goed werkende klantensercice
Geweldige service hoe snel het bezorgd is in deze moeilijke periode wat Nederland treft
op tijd geleverd en behulpzame bezorger
We twijfelden al een tijd wel of niet hier bestellen, toch maandags de bestelling (loungeset)gedaan, in opmerking geplaatst of het misschien donderdag zou kunnen de dag van mijn man zijn verjaardag 🎁 , smiddags al e-mail, dat ze hem woensdag komen bezorgen,wat een service vriendelijke bezorger nog contact gehad met de planning ook al zo vriendelijk en natuurlijk de loungeset,zo mooi en nu hopen op een hele mooie zomer maar dat zal wel goed komen. mvg marc en joke
De tuintafel is prachtig, ik kan nog niet beoordelen hoe duurzaam hij is, want hij staat pas een paar dagen.
We hadden een mooie tuinset op internet gezien, maar wel in de Outlet. Was een goeie prijs. We gingen op een zaterdag kijken. Het was best druk, maar er was voldoende personeel en we werden snel geholpen. Het tuinset stond niet in de showroom, maar een gedeelte werd voor ons opgehaald om uit te proberen. Helemaal mooi! We werden heel goed geholpen. Kopje koffie erbij! Week later werd het bezorgd. Wij zijn super tevreden. Mooie set voor goede prijs!!
Leuke loungeset in de outlet gezien. Goede en duidelijke productomschrijving/fotos. Voor een scherpe prijs. Netjes thuisbezorgd aan de andere kant van Nederland zonder extra kosten. Goede communicatie met de transport planning. Product zelf is prachtig, mooie stevige kussens. Zeer tevreden. Krijgt een mooi plekje in onze tuin.
Vriendelijke bezorger. Goede tijdsindicatie qua bezorgtijd. Goede prijs kwaliteit
Wij zijn erg tevreden met de bestelling en bezorging van onze loungebank. Telefonisch contact was erg netjes en ik kreeg handige tips. Bezorging was netjes verlopen en mooi op tijd. Wij zijn dik tevreden en genieten al volop van de bank!
Goede aankoop gedaan snelle levering
Zowel de aankoop, het contact tussendoor als de levering waren top!
Bij levering kon je de route mooi volgen van bestelwagen. Alles mooi op tijd gebracht volgens afspraak, spullen zaten goed ingepakt. Aardige chauffeur. Set staat mooi onder onze overkapping. TOP! Carla en Gerard uit Reusel
Na de vraag of de bezorging in het weekend kon wat helaas niet lukte zijn we samen tot een oplossing gekomen voor de levering van de mooie tuinset. De levering was op de camping en de chauffeur die goed kon rijden reed zo de bakwagen het terrein op en hielp mij met alles richting de caravan tillen ondanks de modder bende! Al met al voor de volgende tuin spullen ben ik zeker de vaste klant voor AVH!
De stoel is exact als omschreven op de site. Je wordt perfect op de hoogte gehouden van aflevering e.d. Aflevering volgens afspraak en netjes. TOP
AVH prima gedaan!
Prima op tijd geleverd via tracking goed te volgen. Het teak bankje was keurig verpakt om schade tijdens transport te voorkomen. Zeer tevreden met de prijs kwaliteit verhouding.
Door de verkoper uitstekend geholpen. Alleen de planningsafdeling was minder. We hadden 2 voorkeursdagen van levering opgeven bij verkoper wat hij ook duidelijk noteerde, de verkoper gaf aan dat we die vrijdag na de aankoop gebeld zouden worden om een datum af te spreken. Niet gebeurt. Tot we op maandag een mailtje kregen dat ze de volgende dag zouden leveren. Ook nog niet op een voorkeursdag, we moesten werken. Gebeld kon aan de telefoon geen datum gepland worden. Toen een aantal dagen daarna gebeld dat ze de volgende dag zouden leveren. De jongen die de spullen kwam af leveren was heel behulpzaam en correct. Verder mooie tuinset.
Onlangs een COSI-stove aangekocht via AVH. Gedurende de looptijd van de bestelling kwamen we erachter dat in plaats van de COSI-Stove MID de MAJOR beter bij onze behoeften paste. Het was geen enkel probleem deze nog aan te passen, en hij kwam nog eerder dan gepland binnen ook! Leuke interactie, goeie service!
Online 6 tuinstoelen besteld. Tijdens bezorging werd door de bezorger keurig gevraagd of hij ze achterom moest brengen of door het huis mocht lopen. De stoelen zagen er vervolgens precies zo uit als op de foto online. Zeer tevreden over het product en de snelle respectvolle klantvriendelijke bezorging
Keurig op tijd geleverd zonder fratsen