fijne service

probleem wordt gelijk opgelost. netjes en snel antwoord .top service

Top service !!

Op zoek geweest naar de prachtige designstoelen en via Google uitgekomen bij voor ons onbekende AVH Outdoor Tuinmeubelen. Het hele verkooptraject verliep super strak en overzichtelijk en de brengservice was top ! Niets dan lof dus, we komen graag nog eens terug !

Onlangs is er een tuinset bij me afgeleverd, waarvan met name 1 stoel aardig beschadigd was. Mail gestuurd naar AVH, meteen reactie dat de set omgeruild kan worden. Super service!

Mooie set, maar moest zelf bellen voor een bezorgafspraak

Vijf dagen na de bestelling heb ik zelf contact opgenomen omdat ik nog steeds niks had gehoord over de bezorging. De medewerker vertelde me toen dat het tijdstip wel al bekend was. Tuinset erg mooi! De meegeleverde inbus sleutels waren wel van zeer matige kwaliteit. Alle drie kapot dol gedraaid, maar gelukkig had ik er zelf ook nog een.

Heel goed geholpen met goed advies en daarna echt een geruisloze levering zonder welk probleem ook. Jullie bedankt!

Prima geregeld

Netjes op tijd de bbq geleverd!

Prachtige loungesets en outdoor-specials met super service, kwaliteit en prijs

Zeer ruime toonzaal met prachtige outdoor-specials en loungesets waar je alle combinaties kan uitproberen. Zeer klantgerichte support van de sales-mensen die je gericht advies geven. Super kwaliteit en service met gratis snelle levering (ook in Belgie) tegen een zeer acceptabele prijs.

Very good service

Good produkt and could deliver the day I Dantes.

Goed geholpen en snel geleverd 👍

Wat een SUPER service!!!

Mijn complimenten hoe jullie mee denken met de klant...top!!

Gewoon zoals het hoort. Perfect.

Zoals het hoort. Perfect.

Ronduit perfect!

Overzichtelijke website en zeer vlotte levering door een vriendelijke chauffeur. Ik zou het zo opnieuw doen!

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering.

Prima service in de winkel en bij de thuisbezorging

We zijn goed geïnformeerd in de winkel bij het maken van een keuze uit de grote collectie die jullie ten toon stellen.

De beste koop met de juiste service

Niet alleen verkopen maar ook de verantwoordelijkheden nemen en helpen toen wij een foutje hadden gemaakt mbt de afmetingen. Top

geweldig geholpen

goed geholpen fijne zaak met mooie tuinmeubelen

goed product, aflevering in achtertuin

goed product, aflevering in achtertuin bij niet thuis, zoals ik kon afspreken met de planner.

Keurig geholpen en de prijzen zijn scherp.

In de winkel wordt je netjes geholpen, de site is duidelijk en er is ruime keuze voor eerlijke prijzen.

Snelle en nette levering

Vrijdags een lounge gekocht en de woensdag er op al de levering. Alles netjes en op tijd volgens de afspraak geleverd en het geleverde voldeed geheel aan de verwachting.

Afspraak is Afspraak

Na een lange twijfel periode, wellicht komt er een nog gaver model in het nieuwe seizoen, Toch de knoop doorgehakt om de sets te bestellen. Geen opdringerige verkopers! Jari nam de tijd voor uitleg van materiaal, kwaliteit en garantie

Gewoon top!!

Alles klopt. Goed meedenkend ervaren personeel als je aan het uitzoeken bént. Zeer goed in uitleg van allerlei mogelijkheden. En uiteindelijk top levering top service. Echt!!

Wisselend.

Op de site staat snelle bezorging en op de zaterdag, maar op de zaterdag kunnen ze toch niet leveren. Uiteindelijk wel een goed gesprek gehad aan de telefoon, maar zonder zaterdag bezorging.

Prettige website, duidelijke communicatie en vriendelijke levering

Ik ben zeer tevreden over de levering van mijn tuinmeubelen en de communicatie rondom de levering. Aanrader!!!

Van aankoop tot aflevering alles keurig volgens afspraak. En dit voor een concurrerende prijs👍

Goede service en prima levering

Al duurde het wel even voordat ik mijn bestelling heb ontvangen. (Product was niet op voorraad) de Capri dining stoelen zijn prachtig en zitten prima.