Na mijn bestelling te hebben gedaan, netjes via de mail op de hoogte gehouden. Snelle levering.
Stoelen waren heel goed ingepakt voor vervoer. Snelle levering. De stoelen zelf zitten lekker,
De tuinbank was precies zoals ik had verwacht. Zag er goed uit
Vriendelijke bezorging en daarbij netjes verpakt afgeleverd aan huis. De tuinmeubels die wij besteld hebben zijn van goede kwaliteit en robuust. Prijs kwaliteit verhouding is zeker in orde. Wij zijn er heel blij mee!
volgens afspraak, op tijd en netjes geleverd mooie spullen, zoals op de foto
Goed geleverd en verpakt , en alles naar wens.
Correcte levering ... Vlugger dan afgesproken ...
zou uw zeker een ander aanraden
Goede service snelle levering prima hulp
Erg kundig en geduldig nemen de tijd voor je en kunnen je goed adviseren in wat je wilt. Niks is te gek
Prachtige kwaliteit snelle levering top service
Thuis op de website al voorwerk gedaan. Dat was niet overbodig want er is zo veel keus in de enorme showroom! Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en gezellig. Prachtige lounge set uitgezocht waarbij we uitstekend geadviseerd werden. Prijs/kwaliteit mooi in verhouding. Levering na een week, door twee nette en aardige jongens. De bestelling was goed verpakt, zodoende geen krasje te zien op de set. Kortom: een dikke 10 en aan te bevelen!
Vriendelijk personeel. Levering zeer goed geregeld. Goed geholpen in de winkel.
Hadden een set ontvangen met gebruikers sporen. Set binnen enkele dagen opgehaald en nieuwe lounge set ontvangen. Laat het mooie weer maar komen. Dan kunnen we gaan genieten :)
Via de site besteld.. Op afgesproken tijd bezorgd. Netjes in de schuur gezet! Dik tevreden!
Vlotte verkoop en levering, hier kan België nog iets van leren .
Super service , vriendelijke leverancier en top kwaliteit ! Hier een tevreden klant ! Een aanrader ;)
Alles goed verpakt. En netjes bezorgt. Paste net door onze deur. Maar toch gelukt
Mooie loungeset en een correcte levering.
Vriendelijk ,goede service na aankoop .snelle levering.
Vriendelijke staf, mooie tuinmeubelen en een uitgebreid assortiment. Wij hebben 4 lounge stoelen en vuurtafel gekocht die binnen een week netjes zijn afgeleverd op de plek van bestemming in onze tuin.
Een echt mens aan de telefoon om een afspraak te maken voor de levering. Ik houd daarvan! Levering keurig op tijd binnen het geplande tijdsvak. De tuinstoel is zeer comfortabel en ik gebruik deze in de winter gewoon in de huiskamer.
De medewekster denk goed mee in oplossingen en is zeer behulpzaam. Klant gericht met een goede uitleg. ik krijg de items nog geleverd maar we zijn op dit moment zeer tevreden en goed te spreken over AVH. ik zou het zeker wel aan bevelen.
Goed verlopen ,vriendelijke aflevering top product,
Fijn dat ik kon aangeven wanneer ‘t kon worden bezorgd.