De medewekster denk goed mee in oplossingen en is zeer behulpzaam. Klant gericht met een goede uitleg. ik krijg de items nog geleverd maar we zijn op dit moment zeer tevreden en goed te spreken over AVH. ik zou het zeker wel aan bevelen.
Goed verlopen ,vriendelijke aflevering top product,
Fijn dat ik kon aangeven wanneer ‘t kon worden bezorgd.
Zeer goed geholpen in d keuze door Wilma. Goed advies en alle mogelijkheden laten zien. Bezorger zeer aardig en behulpzaam.
Jammer dat jullie ,de zon er niet bij hebben gedaan!
Prachtige tuinstoelen, keurig op tijd geleverd
Snelle,goede service. Vriendelijk personeel. Goede kwaliteit lounge set. Blij mee.
Wij zijn erg tevreden. Zowel over de gemaakte afspraken als over het meedenken over een oplossing nadat bleek dat wij teveel besteld hadden en hier na levering achter kwamen. De prijs kwaliteit verhouding is fantastisch en wij raden al onze familie en vrienden aan hier te gaan kijken en kopen. No nonsens en zeer klantvriendelijk.
Afgelopen periode heb ik diverse artikelen besteld. Alles perfect afgeleverd. Bij een artikel door een medewerker op een prachtig bijproduct gewezen. Erg fijn. Alle producten zijn van prachtige kwaliteit.
Snelle levering, mooie tuinset en goede communicatie
Alles prima geregeld
Aardig personeel, n voorbeeld voor andere bedrijven, blij met t geleverde.
Ondanks dat de bestelde stoelen niet geleverd werden op de afgesproken dag om dat bleek dat ze beschadigd waren ben ik toch tevreden. Omdat dit netjes werd gecommuniceerd en na tevredenheid andere afspraken werden gemaakt
Klantvriendelijk en vakkundig . Prijs technisch duidelijk .
Heel vriendelijk en deskundig geholpen lekker bak koffie erbij en op je gemak rond lopen. Goed geholpen en zeer geslaagd voor ons tuinset en dan ook nog een snelle levering . echt top een aanrader voor iedereen die op zoek is voor wat moois en met een hele mooie prijs
Ben zeer tevreden over mijn aankoop en de goede hulp in de showroom en de bezorging was ook zeer goed. Zal het zeker bij familie en vrienden aanprijzen Met vriendelijke groet Mevr. Lenie Clarijs-Gerdes
Fijn geholpen met goed advies!
Ik heb ons loungeset online besteld en netjes thuis geleverd gekregen. Na het maken van een afleverafspraak was het zo geregeld. De bezorgen heeft de set netjes afgeleverd en de juiste plaats gezet. Niks op aan te merken dus!
Best even spannend om online te beslissen om 8 stoelen te kopen! Maar ze zijn supermooi en precies zoals ze op de foto staan! Snelle en persoonlijke service. Echt aan te raden om hier te bestellen, daarbij was er ook nog een leuke korting!
Heel snelle en goede levering , topkwaliteit
Wij zijn heel blij met ons tuinset De levering en de communicatie in een woord super Ik zou het bedrijf direct aanbevelen alles verliep tot in de puntjes
Wat een ontzettend vriendelijke chauffeur. De reden dat ik geen vijf sterren geef, is omdat hij niemand bij zich had om de materialen samen te sjouwen. Daarom heb ik zelf meegeholpen. Het resultaat in mijn tuin is fantastisch! Wat staat het prachtig! Dank voor het goede advies!
Heel gastvrij bedrijf, prima geholpen en snelle service, top
Super goed geholpen door Wilma Ze denkt ook met je mee Niets is teveel voor ze
Het bedrijf geeft goede service en prima kwaliteit tegen betaalbare goede prijs