Super goed geholpen door Wilma Ze denkt ook met je mee Niets is teveel voor ze
Het bedrijf geeft goede service en prima kwaliteit tegen betaalbare goede prijs
Fijne zaak , leuk personeel. Goede service.
super en niet opdringerig
Ik kocht bij AVH een vuurtafel. De prijs was bij AVH een hele scherpe prijs. De levering was super vlot en alles volgens afspraak. Bij levering was er een klein probleempje. Na contact met de aftersales werd dit heel snel tot volle tevredenheid opgelost. Ik beveel AVH echt aan,
Omdat we graag een hangstoel wilden kopen en deze wel even uit wilden proberen hebben we toch de moeite genomen om de rit naar Numansdorp te maken. We hadden op de website al gezien dat de Panama er mooi en degelijk uitzag maar je moet toch even de proef op de som nemen en hoewel Numansdorp niet direct in de buurt ligt hebben we besloten om toch maar even te gaan kijken. We werden in de mooie grote showroom hartelijk ontvangen door een vriendelijke medewerkster die ons meenam naar de hangstoel die er degelijk uit zag en een fantastische zit had. Ook zou de stoel na twee dagen gratis bezorgd worden en na een heerlijk kopje koffie reden wij tevreden weer naar huis. We genieten nu heerlijk van onze nieuwste aanwinst en deze heeft een prominent plekje in onze huiskamer gekregen.
Ik heb een zeer goede ervaring met de webshop/winkel. Snelle levering en heldere communicatie.
De bank dinsdag besteld en vrijdag werd het conform afspraak afgeleverd! De bank is heel kwalitatief!
We hebben een hele maandagochtend heerlijk gestruind door de showroom. Er stond zoveel moois. We werden heel uitgebreid geholpen, maar kregen ook de vrijheid om zelf te kijken. Als we een vraag hadden stond er meteen iemand paraat en niets was te gek. Met veiligheidshesjes in het magazijn onze tafel uitgezocht. Alles werd besproken, er werd goed (esthetisch en financieel) met ons meegedacht en alles werd in de computer genoteerd. We hebben 2 sets gekocht welke netjes (door 4 man ivm het gewicht) bij ons in de tuin en in het tuinhuisje geplaatst werden. Kortom: voor prachtige tuinmeubelen en perfecte service moet je bij AVH zijn.
Product werd snel geleverd maar bleek niet compleet. Na één telefoontje naar de klantenservice van AVH Outdoor Tuinmeubelen hadden wij de nalevering de volgende dag in huis. Prima opgelost! Onze ervaring: vriendelijk, attent en betrouwbaar.
Prachtige stoel ,stevig en goede hoogte !
Vlotte reactie op vragen, efficiënt bestelproces, vlotte en accurate levering, top !
Super aflevering, goed op tijd. Alles netjes binnengezet! Bedankt
Fijne contacten met medewerkers via chat. Zeer correct, snel en adequaat. Top bedrijf. Volgende keer weer AVH
Ruime collectie en voor elke portemonnee. Snelle levering, super service en aardige chauffeur. De loungeset was netjes verpakt.
Heb wel poosje moeten wachten maar de moeite waard mooie boomstam tafel
Bij binnenkomst werden we welkom geheten, en konden vrij door de showroom gaan, bij vragen was er iemand aanwezig die onze vragen kon beantwoorden. Het was wel koud in de showroom maar er werd ons een heerlijk warm kopje koffie aangeboden. Onze keus was snel gemaakt, mede omdat we via de chat al onze vragen konden stellen en daar ook antwoord op kregen. De bezorgdatum is in overleg gepland. Snelle en keurige aflevering.
Bij het in elkaar zetten van de hoek louncheset, bleek de ene kant niet in de serre te passen omdat er nog een losse leuning vastgeschroefd moest worden en hierdoor paste hij niet meer in de serre. Gebeld, kosteloos omruiming zonder extra kosten voor een ander model, verschil in waarde bijgelegd, geen probleem mee. Heel erg tevreden klant, dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen voor tuin/serre meubels
heb er barkrukken besteld helaas te laag maar contact opgenomen sturen ze een email met fotos van andere barkrukken die wel goed zijn van hoogte daar zitten we nu op en gratis omgeruild zonder bijbetaling ondanks dat ze duurder waren. zeer bedrijf
Prima Service en goede kwaliteit!
Service en kwaliteit gaan hand in hand zeer goed samen. Ook bij vragen zeer goed en snel geholpen. Voorheen met een andere tafel hetzelfde ervaren. Geeft vertrouwen en aanleiding bij een volgende keer bij AVH terug te komen.
Mooie showroom en een breed assortiment tuin uithoeken!
Voor dat geld is het een zeer goede loungeset. Makkelijk te monteren en dikke kussens top. En een super goede service
Alles kwam netjes op tijd en het werd netjes achter geplaatst