Hele goede ervaringen , snelle levering
Tijdens het bezoek aan de winkel in Nijkerk was ons product na telefonisch navragen nog in voorraad. Een paar dagen later zou het al geleverd worden. Dit ging helaas niet door want het product was niet op voorraad?? Een nieuwe afspraak gemaakt en deze ging weer niet door. Wel stond de chauffeur met een lege vrachtwagen voor de deur?? Bij de derde afspraak en een aantal weken verder is het dan eindelijk gelukt. Wel altijd vriendelijk te woord gestaan, maar een beetje nare nasmaak blijft wel plakken. Product is wel naar volle tevredenheid ontvangen.
Erg blij met het bankje. De levering was goed geregeld. Je kon de route van de chauffeur volgen en hij kwam precies op de afgesproken tijd. Het bankje was precies zoals op de site te zien. Ik beveel dit bedrijf zeker aan. Perfect
Heel vriendelijke klantendients, vlotte levering en top producten!
Bij het inrichten van ons bankje bleek de werking van instellen voor de rugleuning kapot te zijn, binnen 1 week een nieuwe bank!
Lounge set gekocht, achteraf spijt van onze keuze( in de showroom getwijfeld tussen 2 modellen) Geen enkel probleem, we mochten de set omruilen en werd tegen een in onze beleving kleine vergoeding voor het transport omgeruild bij ons thuis, keurig geregeld!
Zoals ik reeds mocht ondervinden bij de aankoop van onze bartafel met bijhorende barkrukken in prachtig hardhout en afgewerkt met sterke rotan leuning &zit zijn we we over deze tuinbank ook terug heel tevreden echt prachtige afwerking top top !
Na maar liefst 37 jaar afstand genomen van ons toenmalige huwelijkskado, 4 rieten stoelen. Maar wat een mooie vervangers pronken er nu op ons terras. Hier zijn er blij mee.
Kwamen netjes op. Prima chauffeur de auto zo neergezet iedereen kun er langs. Ik ben dik tevreden met het product. Netjes ingepakt. Nu maar hopen op beter weer
Mooie meubels van uitstekende kwaliteit en zitten geweldig
Ondanksdrukke seizoensperiode, (garantie)schade binnen een week gerepareerd en retour geleverd. Chapeau !
Ik was op zoek naar een winkel in de onze omgeving en kwam uit op deze winkel in Nuenen. Grote winkel met enorm veel keuze. Wij waren speciaal op zoek naar four season meubels. Netjes en met goed advies geholpen door een jonge dame. De levering is precies verlopen zoals gezegd was. Een aantal kon in dezelfde week geleverd worden en een begin juni. Maar ze belde op om te laten weten dat de nalevering ook al binnen was. Dus wij zijn erg blij en kunnen nu al genieten van onze mooie tuinset en hangstoel. Dus: nette winkel, goede uitleg, veel keuze en netjes afgeleverd!!!
Met onze bestelling ging het mis maar de medewerkster Angelique pikte dit op en regelde het zeer kordaat en netjes.
Prima advies bij aankoop en vlotte bezorging en service
Wat een fijne ervaring bij AVH Outdoor. Ik kon op mijn gemak rondkijken en werd supergoed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel. Ze namen echt de tijd, dachten mee en dankzij het enorme aanbod vond ik precies de tuinset waar ik naar op zoek was. De service stopte daar niet: de set werd binnen een week gratis bezorgd en de chauffeur die de set kwam brengen was net zo vriendelijk en behulpzaam als het team in de winkel. Ik ben zó blij met mijn nieuwe tuinset. Laat die zomer maar komen, ik ben er helemaal klaar voor.
bij bezoek aan showroom, zeer goed geïnformeerd van de mogelijke keuze van stoelen en tafels in verband met hoogtes die voorkomen. verder geen drang op verkoop of keuze gevoeld. ook aflevering goed verzorgd in keuze van tijd en hulp.
Mijn vrouw en ik hebben ervaren dat we netjes, vriendelijk, duidelijk geholpen zijn op locatie. De stoelen die niet in de showroom aanwezig waren konden snel geleverd worden. De levering is op een nette en behulpzame manier door de chauffeur neer gezet, hij dacht goed mee en zorgde ervoor dat alles zonder problemen verliep. Na het in elkaar zetten bleek er een probleem te zijn met één van de salontafels Dit werd na het melden zeer goed hersteld. Dus al met al, wij zijn zeer tevreden en daarom ook de 5 sterren als beoordeling.
Ronduit super!
Goede service, snel geleverd. Nu wachten we op een zonnetje, maar dat gaat helemaal goed komen.
Fijn te woord gestaan, er werd meegedacht. Dit zorgde voor een vlotte beslissing van onze kant. En daar gaan wij geen spijt van krijgen. Ook het beozrgen en neerzetten van het meubilair was uitstekend verzorgd.
Prachtige tuinbank en de levering was goed en vlot.
Keurig geregeld
Zeker de moeite waard om eens te kijken bij AVH Outlook tuinmeubelen
Leuke winkel, snelle en correcte levering en ondanks een kapotte stoel snelle en correcte service Gr Leo Souren
Bij levering was er een fout gemaakt maar al bij al prima opgelost tot ieders tevredenheid!!!