Mooie winkel en internetsite, duidelijke uitleg en goed overleg mogelijk Na zoektocht op het internet ,gelijk een klik met AVH ,vertrouwen, kwaliteit,eerlijkheid,,,daarna de winkel in Nijkerk bezocht en keuze gemaakt ,en het is goed om alles in het echt te zien . Alles besteld en top afgeleverd ,mooi op de tijd ,die ze weergeven . Perfect bedrijf ,komen de afspraken goed na ,en scherp in de prijs Dus AVH Outdoor bij deze......hartelijk bedankt ....gr RdeJ
We zien u graag terug!
Na lang wikken en wegen was het tijd voor een volwassen dining tuin set, de 50 ruim gepasseerd, kinderen volwassen was het tijd voor de volgende stap een tuin set uitbreiding waar ook de aanhang van de kinderen een stoel konden innemen. Na besteld te hebben was het er binnen 4 dagen, gebracht door een super vriendelijke bezorger die gelukkig even kon helpen met de loodzware tafel. Echt super, want hij was onverwachts lood zwaar. Bij uitpakken zagen we waarom...dikke tegels als bovenblad. Helaas was hij licht beschadigd)-: Ook een van de stoelen die we uitpakte was beschadigd)-: Het zal ook nooit normaal lopen bij ons, snel contact gezocht en een goede regeling kunnen treffen. Wij zijn tevreden! Op naar de lange zomers!
geniet ervan
Super goede service in de showroom, top kwaliteit spullen de beste prijs…. Kortom een topscore!
Dank u, zijn we blij mee!
Een prachtige Krista tuintafel van massief teak, met een goede prijs / kwatiteit. Een regelrechte aanrader deze tafel.
Fijn om te horen
Veel uitzoek, goede uitleg gehad,en uitstekende bezorgservice je kom het busje volgen
Top, geniet ervan
We hadden een klein probleem met kussen box, en nieuwe binnen zak binnen 2 dagen als service na geleverd. Top service
Uiteraard geen probleem
Uitgebreide keuze, goede advisering en snelle levering.
Zijn we goed in!
Goedemorgen communicatie en snelle service/bedreiging.
Superfijn, dank u
Prima kwaliteit, geen zorgen
Vriendelijke en correct, levering op tijd. Gewoon top!
Dank u!
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop ibiza longeset 9 delig met verstelbare tafel en riva parasol met parasolvoet graniet 4 wielen 60kg
Fijn om te horen, enjoy!
Alles netjes geregeld zonder gedoe, de juiste producten tegen de afgesproken prijs en op de dag geleverd zoals afgesproken aan de deur. Wat kan een klant nog meer verwachten?
Dank u voor de review
1 stoel functioneerde niet meer van het pas gekochte tuinset, binnen 1 week alles geregeld, nieuwe stoel ontvangen.
Uiteraard geen probleem
Alles prima geregeld. Geregeld een update over de bestelling.
Dank voor de beoordeling
Prachtige dining set gekocht en tot volle tevredenheid snel geleverd door AVH Outdoor. Even de teaktafel in het impregneermiddel gezet en genieten maar.
Altijd leuk een feestje!
Altijd spannend om een tuinset online te kopen. Als je zou twijfelen over kwaliteit, niet doen! Super service van begin tot aan de levering. Wij hebben een hele mooie robuuste rotan tuinset gekocht. Kussens zijn van hele goede en stevige kwaliteit. Net als het rotan. Je betaalt misschien iets meer, maar daar krijg je wel een hele mooie set voor terug.
Dank voor de terugkoppeling
Geweldige service de opslag duurde wat langer dan verwacht. Maar geen punt mijn stoelen mochten gewoon blijven staan. Ze staan nu prachtig op mij balkon. Ik ben er heel blij mee dankjewel voor de fantastische service gr:Rita Borkent.
Dank u en nu lekker genieten
Mooie deckchairs levering vlot en vriendelijk.
Uiteraard, geniet ervan
Heel tevreden met de aankoop!
Top, we zien u graag weer
Goede kwaliteit van tafel- en stoelenhoes gekocht, ben hier zeer tevreden over en was snel geleverd.
Super, dank voor de review
Super blij met onze tuin set de meneer die het kwam brengen was heel erg vriendelijk en hielp mee met het uitpakken van de spullen en nam het plastic afval mee super bedankt hiervoor
Super om te horen
Na lang zoeken hebben wr eindelijk een geweldige aankoop gedaan bij AVH. Celine heeft ons goed geholpen met onze dining set. Heerlijke bbq kunnen we nu geven met de familie! Op de warme dagen ben ik lekker aan het slapen op de lounge. Hahaha Eindelijk kan ik genieten met deze set in de tuin!! Ik raad een ieder aan om ff langs de showroom te gaan zodat je het kan testen, ze hebben super veel in hun showroom. Bedankt AVH!!
Dank voor de terugkoppeling
Na een bezoek aan de showroom telefonisch besteld. Vriendelijk te woord gestaan en vlot geholpen. We genieten nu dagelijks van onze mooie en comfortabele stoelen.
Fijn om te horen
Vriendelijk , vlot , super.
Dank u
Via Whatsapp ben ik vlug geholpen geweest waardoor ik vlug mijn bestelling had.
Top, we zien u graag terug