Ze waren wat aan de late kant maar moesten helemaal uit de Ardennen komen , Geen probleem alles netjes ingepakt
Mooie tuinset gekocht voor een goede prijs. Aflevering was snel en netjes.
Heel attent was na de bestelling ze vroegen of bij de levering ook de tuinmeubelen geplaatst moesten worden. Aangezien ze nu werden geleverd er eerst april geplaatst moest worden was geen probleem. We gaan de uitdaging om zelf te plaatsen aan.
Vlotte levering en strakke afspraken
Hebben echt hun best gedaan om het de volgende dag te leveren. TOP. Na levering zagen we dat er een stukje van de stoel los zat. Gemeld per mail. Direct een mail terug gehad voor een afspraak te maken. Binnen een week bij ons langs geweest en stoel gerepareerd. TOP TOP TOP.
Snelle en correcte levering en bij manco snelle omruil zonder gemor
Bestelling ging goed.Levering zoals gevraagd was op zaterdag..Prachtige tuinset.We zijn er suoer blij mee
Snelle bezorging na telefonisch overleg. Super aardige en klantgerichte bezorger. Stoelen nog mooier dan op de site.
mooie zaak, goed geholpen, meubels zelf opgehaald en nog 1 dag met familie van kunnen genieten. verlang nu al weer naar het voorjaar. gr Peter
Snelle levering door sympathieke chauffeur.
Vorig jaar tuinset gekocht dus dit jaar nog ééntje zeer goede kwaliteit veel keuze,vriendelijke bediening goede service raden het zeker aan iedereen aan Mvg Ludwig Lampo
Mederwerker kan mijn vraag gelijk netjes en goed beantwoorden en gelijk bestelling geplaats en 2 dagen er na netjes afgeleverd door zeer kundige en aardige bezorgen..
De verkoper heeft kennis van zaken, hij weet wat hij verkoopt en kan dit goed uitleggen aan de klant. De geleverde producten voldoen dus goed aan zijn omschrijvingen en hoe een en ander geleverd wordt. Ook het bezorgen van de meubels ging vlekkeloos. Na overleg over de geplande bezorg tijd bleek er bij ons niemand thuis te zijn. In overleg zijn de meubels op een vooraf gemelde plaats achter gelaten. Bij thuiskomst was de bezorging uitgevoerd op de wijze zoals we dit hadden aangegeven, TOP
Zeer tevreden met onze tafel die er echt wel "wow" uitziet. Enorm zwaar dus hopelijk ook degelijk. Hier en daar wel wat diepe putjes in de tafel wat ik wel een beetje jammer vind.
Fijn bedrijf waar we goed geholpen zijn. Medewerkers dachten echt mee en wilden alles voor ons uitzoeken. Mooi tuinset gekocht, waar we nog korting en wat extra's mee krijgen. Afleveren is ook volgens afspraak verlopen. De chauffeur heeft alles keurig netjes binnen gezet, zoals we gevraagd hadden.
Zoals het hoort en zoals ik het heb verwacht!
Hele snelle levering en vriendelijke chauffeur
prima afgeleverd!
Op tijd en betrouwbaar
Goed verkoop, goede service
Ondanks het slechte weer hebben we toch al een paar keer van onze Lounge set kunnen genieten. Hij staat prachtig onder onze overkapping en hij zit heerlijk.
Snelle levering. Prima aftersales met adequate probleem oplossingen. Website omschrijving wordt aangepast.
Loungeset via bol.com besteld. Direct contact opgenomen door avh tuinmeubelen over leveringsdatum. Daarna snelle levering en als resultaat een erg mooie loungeset onder mijn nieuwe overkapping.
De levering was er al binnen 3 dagen na bestelling. Wat een mooie tuinset. We zijn er dan ook echt super blij mee
Fantastisch geholpen door een heel aardige jongeman super vriendelijk heerlijke koffie gehad.Ook de chauffeur die de tuinmeubelen kwam brengen was ook vriendelijk.