De levering was er al binnen 3 dagen na bestelling. Wat een mooie tuinset. We zijn er dan ook echt super blij mee

Fantastisch geholpen door een heel aardige jongeman super vriendelijk heerlijke koffie gehad.Ook de chauffeur die de tuinmeubelen kwam brengen was ook vriendelijk.

Minder dan verwacht

Het doek van de parasol heeft diverse kleine gaatjes. Doek is van slechte kwaliteit.

Prettig contact

Ondanks de aankoop van één tuinstoel werd ik met respect en aandacht geholpen. Dat gaf vertrouwen in het bedrijf.

Denken mee met hun klant!

Dinsdag contact gehad met de klantenservice. Omdat er storing was kom ik niet direct betalen, daar kwam bij dat mijn nieuwe bankpas ook nog is onderweg was. Wilde heel graag de set op vrijdag ontvangen maar was zelf afwezig een bepaald tijdstip. Vrijdag werd die geleverd en ruim op tijd voordat ik weg moest.

Fantastisch bedrijf met goede service

Mooi bedrijf met heel veel keus. Laten je ook op je gemak een keus maken in de winkel en staan voor je klaar als je een vraag heb en geholpen wil worden.

Keurig een belletje voor aflevering!

Mooie zaak en veel keuze

Mooi kleed

Mooi kleed met zachte kleuren groen. Ben er erg bij mee

Goede verkoop presentatie met enthousiast gedraven personeel en vakkundig

Een snelle levering van een mooie parasol waar ik in de zomer niet onder kan verbranden!

Goede service voor een snelle levering

Vlotte service

Fijne tuin relaxe stoelen gekocht die alleen niet op voorraad waren en pas week later geleverd zouden worden Maar tot onze verassing waren ze er binnen 3 dagen🤗

Fantastisch product

Alles was goed, de bezorging, het product, super tevreden......

Snelle levering. Tuinset zit heerlijk , goeie service

Keurig bedrijf , vriendelijk

Alles verliep keurig , bezorging gewoon erg goed

Uitstekende service

je krijgt wat je koopt juiste product met de juiste service !!

De kop zegt genoeg goede parasol voet uit gezocht wieltjes rijden als een zonnetje (montage fluitje van een cent) planning belt op tijd op voor de bezorging die netjes verloopt op de juiste plaats dank hier voor !

goede service snelle levering

goede service snelle levering

Zeer goed verkoop advies.

Prettige ervaring gehad.

Nette zaak, goede prijzen

Nette winkel met veel keus in producten, loungesets, tuintafels , parasols enz., goede kwaliteit en prijsverhouding. Ga er zeker eens langs, aan te raden.

heel tevreden, :-).

Netjes te woord gestaan in de winkel, begrip voor wat wij wilde, oplossingen gezocht, ideeën aan voorgesteld. Bestelling gedaan, iets lange wacht tijd. Niet erg, was niet direct nodig. Boven verwachting drie weken geleden gebeld dat de bank binnen was. Heel netjes, de bezorging heel netjes. Gewoon goed.

Super geregeld

Onderdeel parasol kapot, hebben ze heel snel en netjes nieuw onderdeel besteld en geleverd.

.snel geleverd en past goed

snel geleverd en past goed

zo tevreden dat ik niet kan wachten tot de zon weer schijnt.

De set ziet er luxe en comfortabel uit. Als je eenmaal de verstelbare tuinstoel probeert,wil je er bijna niet meer uit.Zo relaxed.De levering was snel en degene die het bracht effectief en prettig in de omgang. Alle lof en zeker het aanraden waard.

een goed contact met snelle service

Telefonisch bestelling geplaatst, helder en vriendelijk medewerker gesproken, waarna een snelle afhandeling heeft plaatsgevonden. Goede communicatie en keurig aan huis bezorgd... als er dan een minpunt was, dan is dat het verpakking materiaal niet werd meegenomen. maar dat is een beetje zout op de staart

Perfecte stoel!

Met de stoel ben ik tot op heden, ik heb hem nog geen dag, bijzonder in mijn nopjes. Hij is groot, zwaar, ik vind hem mooi en hij zit als een zetel. Over de service heb ik wel iets. Ik heb eerst geprobeerd om hem via jullie eigen website te bestellen. Dat lukte niet - ik moest dingen invullen, die niet op de website stonden - toen heb ik jullie een mail gestuurd, daar kreeg ik niet eens antwoord op! Dan maar via Bol.com. En toen ging het allemaal vlekkeloos! Als ik jullie was zou ik zou ik de verkoopafdeling proberen te verbeteren.