Goed geholpen. Duidelijke adviezen gekregen en alles makkelijk online te bestellen Aflevering exact volgens afspraak en product is prima!!
Vriendelijk en gezellig personeel, prettige en zeer bereidwillige verkoopster en vlotte levering. Prima service. Zeer aanbevelenswaardig adres.
Ik heb mijn tuinmeubel aangeschat op afstand. Ik was zelf niet in de gelegenheid om naar de winkel te gaan vanwege mijn chemotherapie. Mijn ouders zijn naar de winkel gegaan en met videobellen via whatapp ben ik gholpen door mijn ouders die de tuinset hebben laten zien en uitgeprobeerd. De medewerker heeft mij toen persoonlijk te via videobellen peroonlijk te woord gestaan en al mijn vrahen beantwoordt. Binnen een uurtje was de bestelli gedaan. En binnen de afgesproken termijn was mijn bestelling geleverd en ik ben meer dan zeer tevreden. Alles klopte en paste mooi en alle advies die de verkoopmedewerker heeft gegeven was helemaal perfect. Ook dat het precies zou passen in de tuin op de plek die ik liet zien via de videocall. Ik kan niet anders zeggen dan goed advies en goede kwaliteit tuinmeubel. Ik geef een dikke 9. Beter je tuinmeubelen hier aanschaffem dan bij de tuincentra of bouwmarkten. De kwaliteit em prijsverhouding is perfect bij AVH Outdoor Tuinmeubelen en je krijgt echt Wicker materiaal die stevig en degelijk is. Al met al TOP!!! Dank team AVH Outdoor Tuinmeubelen ik ben super blij. Nu kan ik volop geniet in de tuin.
Werd goed geholpen, maar de levering van voetenbankje was anders dan op bestelbon stond. Probleem goed opgelost, maar bij afleveren het verschil melden had reactie en actie kunnen voorkomen.
Product zoals verwacht. Helaas iets later geleverd dan werd gezegd (1 dag)
Zowel telefonisch als per e-mail goed bereikbaar. Goede service bij klachten of vragen.
Gewoon eens even niets te klagen. Alles prima geregeld. O ja 1 dingetje; de chauffeur moet alles in zijn eentje doen, dat kan toch eigenlijk niet.
Wat een moeilijke keuze hadden we bij AVH er was gewoon teveel! We kwamen op een regenachtige zaterdag en het was redelijk rustig . We zochten stoelen en een tafel. Geen moeite was teveel met een kopje koffie erbij sjouwde we de stoelen van de ene hoek naar de ander voor de beste combi. Uit eindelijk een keramische tafel met 4 hele mooie stoelen gekocht en al op vrijdag gratis bezorgd. Ze zitten heerlijk,nu wel in de zon!! Bedankt Wilma
Ik had stoelen besteld,en nadat ze thuis bezorgd waren,bleek dat ze hier helemaal niet pasten. Heb dan een telefoontje gedaan ,en mocht ze gelukkig nog ruilen voor die andere kleur. Ben super blij nu,en nu past het plaatje wel !!!
Was iets beschadigd. Maar de oplossing is super. Dankjewel avh
In de winkel goed geholpen en bezorging was ook top!!!!
Zoals eerder vermeld, zeer goed geholpen en blij met onze aangeschafte stoelen.
Geweldig ruime showroom. Goede informatie gekregen. Snelle levering. Alleen jammer dat de bouten etc. Van de parasolvoet ontbraken. Andere dag geleverd met de post. Anders zeker 5 sterren gehad.
ons zoontje van 2 was mee om een tuinset te kopen, hij mocht naast papa alles proberen hoe hij het vond zitten. naast ons had de verkoper ook aandacht voor onze kleine man we hadden dan ook binnen een kwartier ons perfecte tuinset uitgekozen! wanneer hij nu ons tuinset aan iemand laat zien zegt hij gelijk wauw he mama ik gekocht hahaha
Eerste maal zijn wij op een vrijdag avond langs geweest, diverse mooie sets gezien maar eerst maar even thuis meten en nadenken. Op maandag besloten voor welke we wilde gaan, voor we in de auto stappen eerst gevraagd of het op voorraad was zodat we dit gelijk mee konden nemen. Geen enkel probleem. Eenmaal in de winkel bleek onze keuze niet de juiste keuze toch te lage rugleuning. Opnieuw een rondje en weer proefzitten zijn we tot de conclusie gekomen dat het de Mambo XL moest worden. Net voor sluitingstijd werd de loungeset nog uit het magazijn gehaald, zodat we konden gaan genieten. Eenmaal thuis bleek er 1 pootje gebroken, na een mailtje wordt dit per post toegestuurd. TOP SERVICE!
Na 2 jaar een paar twijgjes los van de tafel. Snel en perfect opgelost door de klantenservice. Nog steeds een zalige set met heerlijke kussens waar iedereen lekker op zit. Kwaliteit en service TOP.
Ordernummer: 46156 Beste ? We zijn tevreden op één detail na! op de binnenzijde van de rugleuning van één stoel is stiksel overgebleven die we niet durven verwijderen. Ik stuur in volgende mail een foto mee Met vriendelijke groeten, Alberic Sergooris
Jammer dat hij alleen was, we zij zeer tevreden met ons tuinstel en genieten er al volop van👍🏻
Super vriendelijk, een TOP service. Totaal géén klacht over jullie. Ga zo door 👍💪
Bij de levering van onze loungeset was beschermhoes in de vrachtwagen blijven liggen. Na een kort telefoontje werd direct de nalevering in gang gezet. Vriendelijk personeel
Vriendelijk en snel geholpen bij vragen
Zoals ik hoopte
Levering was sneller dan gezegd. Er werd mee gedacht om op leverdatum ook op juiste tijd te leveren. Zeer vriendelijk medewerkster aan de telefoon en de chauffeur was snel en heel vriendelijk. Echt top
Super snelle service! Goede levering! We zij echt kei blij met onze teak tafel van 4 meter !!! Hij staat prachtig in onze tuin op ons verhoogde terras !!!
Het is een top zaak Goeie service