Loungeset gekocht, voor mooie prijs en snelle levering. Telefonisch contact erg prettig en vriendelijk Ook het bezorgen erg snel en alles naar wens.
Mooie stoelen om te zien en aangenaam om in te zitten geweldig
Opzoek naar nieuwe tuinstoelen kwam ik op de website van AVH outdoor terecht. Gede service, aantal keren contact gehad en mijn ervaring is dat AVH outdoor goed meedenkt, vriendelijke en klantgerichte chauffeur die de stoelen kwam brengen en het aller belangrijkste: hele mooie teakhouten stoelen waar ik super blij mee ben! Ze voldoen aan mijn verwachting, goede prijs kwaliteit verhouding. Volgende keer weer naar AVH outdoor!
Zéér blij met de tuinset. Zitkwaliteit is uitstekend. Levering correct en volgens afspraak. Bij het uitpakken was er een beschadiging zichtbaar en ook dit is snel en correct opgelost (vervangen). Zéér tevreden ik bestel hier zeker nog en raad het ook anderen aan. Niet twijfelen.
Dit product kon ik nergens anders kopen in een winkel in de buurt (afmetingen waren niet rendabel om in het verkoopassortiment op te nemen). Online was dit het goedkoopste. En hoe blij waren wij met het feit dat de bank gemonteerd werd geleverd! Ook de bezorging was volgens afspraak en heel vriendelijk. Misschien nog een tip: Even aangeven dat er iemand thuis moet zijn die kan mee helpen om te tillen.
Je hebt we ze beloven. Top producten. Gewoon perfect.
Geweldig leuke hangstoel besteld. Binnen zeer korte tijd geleverd en duidelijke communicatie van zowel bedrijf als de medewerker die kwam leveren. De stoel zit binnen no time in elkaar, erg simpel. Hij zit heerlijk, lekker ruim en fijn dik kussen. Maakt de tuin helemaal af!
Ruim de tijd genomen, om alles uit te leggen en goed te vergelijken. Vriendelijk bespreking over de aankoop en bij bezorging een meer dan vriendelijke chauffeur. Bij het uitpakken, leek de set, niet in orde. Daarover gebeld en de mogelijkheden besproken. Daarna gebeld door de verkoper terug gebeld en prima uitleg gekregen, want de twinset klopte wel. Kort gezegd. De volgende keer gaan we weer naar AVH toe.
Vlotte levering van de goederen
Ma het bestellen kwam ik er achter dat de maat anders moest zijn. Dit was geen enkel probleem en werd zonder mokken aangenomen en en andere maar verzonden. Retour zenden ook prima geregeld.
De stoel voldoet volledig aan onze verwachting, precies zoals foto en beschrijving beloofde. En de precieze aflevering maakte het compleet genieten.
Al jaren eerder klant geweest. Wilde nog een uitbreiding van de gekochte stoelen en hockers. Nog twee stoelen en een tafel erbij gekocht waren nog dezelfde die eerder gekocht waren.
Wanneer je binnen komt laten de verkopers je eerst rustig rond lopen. Vervolgens komen ze naar je toe met de vraag of ze ergens bij kunnen helpen. Wanneer je aangeeft wat je zoekt wijzen ze je de weg in de zaak. Vervolgens laten ze je rustig lopen om vervolgens weer naar je toe te komen met de vraag of alles lukt. Wanneer je vragen hebt wordt er een deskundig antwoord gegeven. Eventueel vindt er een demonstratie plaats. Vervolgens wordt kun je ook over de samenstelling van de set praten. Bij de afhandeling kun je gebruik maken van koffie. Erg prettig allemaal. Bezorging is ook prima. Alles wordt daar neergezet waar je het wilt hebben.
Alles geleverd volgens afspraak en verwachting! Prima kwaliteit. Precies wat we gehoopt hadden.
Mijn Falcon kon ik maar niet gezellig maken met bloemen en planten. Nu, door het mooie buitenkleed is het totaal anders. Wat een kleed al niet kan doen. GEZELLIG!
Mooi bankstel, afspraken goed nagekomen. Kussens worden nog nageleverd. Niks mis mee!
Tuinmeubelen besteld bij AVH. Goed geholpen en geadviseerd in de winkel door de verkoper. Uiteindelijk telefonisch besteld. Een goede concurrerende prijs afgesproken. Goed contact met de bezorgafdeling. Chauffeur heeft ons gebeld toen hij onderweg was. Uiteindelijk zijn de meubelen netjes en vriendelijk gebracht. Meubelen waren onbeschadigd en volledig naar ons zin. Aanbevolen!
Niets meer dan lof
Zeer tevreden over de bestelprocedure en snelle levering van onze loungeset! Bij het uitpakken van de set bleken er een aantal beschadigingen aan te zitten, ondanks dat de set perfect verpakt zat. Onze klacht is professioneel en naar tevredenheid opgelost. Ik zou AVH Outdoor bij iedereen aanraden!
Ik had een bestelling geplaatst en ik heb nadien nog iets bijbesteld via de chat. Alles is heel vlot en correct verlopen. Het is heel fijn bij AVH klant te zijn. Nu genieten van de loungeset met een lekker glas wijn.
Nog net op de valreep een 4SO loungeset aan promotieprijs kunnen kopen. Zeer vlotte service. Enkel een pennenstreep op een van de kussens, maar dat wordt weldra rechtgezet.
Wij zijn van begin tot eind ontzettend goed geadviseerd en geholpen in de service. Ook wanneer er een probleem voordoet, gaat het contact snel en vriendelijk. Wij zijn hier ontzettend blij mee!
AVH Heeft een hele goede en klantvriendelijke dienstverlening, zowel voor als na de aankoop!! Bij aankomst staat alles klaar, en wordt het netjes in de auto gezet! Ook ruilen is geen probleem! Ik raad iedereen aan bij AVH te gaan kijken voor al je tuinmeubelen en overige accesoires!
Wat een mooie zaak en dat zo dicht in de buurt! Op een zondagmiddag naar toegetreden om alleen te gaan KIJKEN! Maar waar we zo’n mooie tuinset zagen dat deze gelijk verkocht was! En ook nog eens de vrijdag erna al geleverd! Helemaal top! Nu nog wachten op het zonnetje🌞 en dan genieten!
Hele leuke zaak begin juli per mail contact gehad wanneer loungeset weer leverbaar was toen al heel vriendelijk en snel antwoord in augustus toch maar naar de showroom geweest en geslaagd. De gene die ik op het oog had was in het echt nog mooier Super en vriendelijk geholpen en binnen 4 dagen netjes afgeleverd. En wat is die mooi en zit die lekker echt blij mee 😃😃😃