Helemaalblijmetdenieuwetuinset

Wat een mooie zaak en dat zo dicht in de buurt! Op een zondagmiddag naar toegetreden om alleen te gaan KIJKEN! Maar waar we zo’n mooie tuinset zagen dat deze gelijk verkocht was! En ook nog eens de vrijdag erna al geleverd! Helemaal top! Nu nog wachten op het zonnetje🌞 en dan genieten!

Top zaak

Hele leuke zaak begin juli per mail contact gehad wanneer loungeset weer leverbaar was toen al heel vriendelijk en snel antwoord in augustus toch maar naar de showroom geweest en geslaagd. De gene die ik op het oog had was in het echt nog mooier Super en vriendelijk geholpen en binnen 4 dagen netjes afgeleverd. En wat is die mooi en zit die lekker echt blij mee 😃😃😃

Prima stoel maar de maten op het website kloppen niet helemaal.

Heb de Capri dining stoelen gekocht. Prima stevige stoel en hij zit lekker, maar de hoogte van de armleuning is 69cm in plaats van de op de website vermelde 64cm. Nogal vervelend want nu pasten ze net niet onder de tafel. Natuurlijk opgelost door de tafel iets te verhogen

Snel, correct alles volgens afspraak

Vorige week besteld via internet. Direct daarna werd ik gebeld om een afspraak te maken voor de levertijd. De levering was exact volgens afspraak. Keurige aflevering door een sympathieke chauffeur. Ik kan AVH iedereen aanbevelen.

Stipt op tijd

De leverancier bracht de lounge proper naar het tuinhuis, bedankt

Service zoals service behoort te zijn

Op elke vraag een antwoord of snelle reactie. Zo zou het overal mogen zijn! Liefst!

Een geweldige zaak met een vakkennis top

Ruime keus goed geïnformeerd en een prima after sale.

Fijn geholpen aan een zeer goed zittende loungeset

Goed geholpen en niets was te veel, best wel wat vragen gesteld maar dit was geen probleem om ze te beantwoorden. We hebben nu een zeer goed zittende loungeset van 4SO. Bedankt

Personeel heeft een goede uitleg. Zeer beleefd en geeft je ook de tijd om samen te overleggen. Lekker bak koffie er bij. Prachtige zaak en een ruim assortiment. Wij bevelen hun aan. Je slaagt er altijd en de prijzen zijn goed

De levering is gebeurd zoals telefonisch afgesproken !!

De levering is gebeurd zoals telefonisch afgesproken !!

Vanaf het contact met de klantendienst (ik zat met een hoop vragen), tot aan de levering toe (3 dagen na bestelling!) was alles perfect! Kwaliteit van de produkten overtreft alle verwachtingen! In 1 woord: top!

Super service

Twee jaar geleden volledige set bij AVH gekocht. Dopjes van de set waren vies en plakkerig geworden en daar heb ik over gemaild met de klantenservice. Zonder problemen binnen 2 dagen een nieuwe set in huis. Top!

Verkeerde product gekocht, zonder problemen geruild

Snelle levering, fijn contact nadat ik er achter kwam dat ik verkeerd product had aangeschaft. Zonder problemen geruild.

Snelle en goeie service

Levering zoals afgesproken. Top !

Fantastische tuinset, uitstekend advies en goede bezorging

Wij waren super enthousiast, de winkel is ruim opgezet en heeft een goed variërend aanbod. De flexibiliteit, het advies en de afspraken die we konden maken waren top! Bezorging was ook goed geregeld, producten werden netjes in de tuin afgeleverd. Algehele score: 10!

Helemaal top.

Wij waren een beetje onhandig met het in mekaar zetten. 1 mailtje en we kregen gelijk goede uitleg.Helemaal TOP.

Gewoon goed

Zit heerlijk nu aan mijn vijvertje te genieten, jullie moeten er alleen ook nog mooi weer bijleveren!!!!

heel goed en goede service en prijs

Mooien grote zaak met veel keus en personeel snel leveren en nergens goedkoper

Snelle levering met vooraf telefonisch overleg. Super!

De bestelling werd keurig geleverd. Bij uitpakken ontbrak er wat, gemeld en ook weer snel toegestuurd gekregen. Prima service dus!

Mooie en oerdegelijke AHV Outdoor tuinset en snelle levering.

Goede voorlichting via snelle chat. Mooi materiaal en afwerking. Snelle en klantvriendelijke levering.

goede service

We hebben de fabri loungeset besteld. In eerste instantie waren wij niet tevreden, omdat de loungeset erg beschadigd en niet mooi afgewerkt was. We hebben toen contact opgenomen en hebben een nieuwe loungeset gekregen. Gelukkig werd hij ook snel geleverd. We zijn er erg tevreden over. Goede service!!

Wow!

Onder de indruk van Uw service en dienstverlening waarbij het product van hoog niveau is en de bezorging uitstekend en conform afspraak op tijd werd gerealiseerd. We zijn dan ook super blij dat we de aankoop van onze loungebank bij AVH hebben aangeschaft. We hebben nog een ideetje voor de bank, zodra hij klaar is sturen we een foto! Met vriendelijke groeten, Ton en Florence

Keurig

Eind juli 4 Roma Diningstoelen gekocht waarvan er 1 wel erg kraakte. Contact opgenomen met AVH outdoor meubelen. De telefoniste vroeg of ik onder de stoel wilde kijken of er iets kapot was. Na het verwijderen van de stofvanger zag ik dat er een rotan stang had los gelaten. Binnen een week werd de stoel vervangen terwijl ik toch aan de andere kant van het land woon en het hoogseizoen is. Super service 👍

Zoals je het graag ziet.

Op tijd geleverd, keurig te woord gestaan.

Goede kwaliteit

Gisteren ontvangen. Helaas niet volgens afspraak tussen 14.09 en 17.00 maar om 20.00. Wel netjes binnen 3-5 werkdagen. Nette monteur en alles metjes uitgepakt en gemonteerd. Lijkt me goede kwaliteit