Na een rit van dik 1 uur om bij avh te gaan kijken, werden we vriendelijk onthaalt bij binnenkomst. Ons werd gelijk ook een heerlijk bakje koffie aangeboden. Daarna lieten ze ons rustig rondkijken. Na ons te hebben georienteerd vroegen ze of ze konden helpen. We waren op zoek naar een hogere loungeset met een ronde hoek. We werden vriendelijk geholpen, maar we twijfelden nogal.het fijne vond ik, dat ze absoluut niet opdringerig over kwamen! We besloten om er even over na te denken en ondertussen ergens een broodje te eten. Daarna zijn we terug gegaan, even vriendelijk.onthaalt en hebben uiteindelijk een prachtige loungeset met tafel, stoelen en bznkjes gekocht! Het werd ook nog gratis aan huis afgeleverd! Echt super!!!
Wat je ziet op het plaatje klopt ook met de werkelijkheid! Een zeer tevreden klant.
Veel online keuzemogelijkheden. Super snelle bezorging. Fijne betaalmogelijkheden. Zoals je wilt dat een webshop is: gewoon gemakkelijk!
Wij genieten van zo wel onze aankoop zowel van uitstekende service, Snelle levering, vriendelijke en behulpzame chauffeur. Kortom alles is prima zonder twijfel !
Een deel van mijn loungeset begon door te zakken terwijl ik deze set net iets meer dan 2 jaar in mijn bezit heb. Contact opgenomen met AVH en na enige communicatie misverstanden stond op afspraak een chauffeur voor de deur om de bank mee te nemen om met spoed te repareren (ondanks het drukke seizoen). De volgende dag kreeg ik een mail van AVH met het verzoek om een bezorgafspraak te maken om een nieuwe bank te ontvangen. Zeer netjes want de bank was net uit de garantie. Top deal!
Top service!
Prima voorlichting, zij weten waarover zij praten, levering binnen afgesproken termijn en alles in één keer compleet.
Heerlijke relaxstoelen gekocht
Super fijne stevige parasol, goede service en ook telefonische mogelijkheid tot voorraad check!
Keurig op tijd
Was al ff op zoek naar nieuwe rotan zetels voor op het terras, na korte zoektocht kwam ik op de site terecht. Online betaling gedaan, en enkele dagen later alles netjes ontvangen aan de deur van jullie eigen mensen. Geeft ook meer voldoening of via x koerierdienst! Ben heel tevreden met mijn aankoop aldus, wie weet in de toekomst :-) Prijs-kwaliteit-levering- 10/10. Met vriendelijke groet, Hans.
Goede prijs, op tijd bezorgd door zeer vriendelijke bezorger👍
prima aanbod in de showroom, goed geholpen en uitstekende thuisbezorging
Ik werd netjes gebeld, of ze eerder konden leveren,ik kon niet direct weg van me werk en ze dachten met me mee om mij als klant tevreden te stellen. Dat is ze zeer zeker gelukt. Bedankt voor de geweldige service.
Goede communicatie Snelle afhandeling Perfecte naservice Zeer klatvriendelijk Aanrader Ps ook chauffeur pluim,super vriendelijk
Op zaterdag in de mooie en uitgebreide showroom geweest. Veel keus en geen vervelende verkopers. Rustig rond kunnen kijken en zeer vriendelijk geholpen door jonge man met kennis. Op de dinsdag erna werd de set al kosteloos! geleverd in de achtertuin. Heel blij mee. Klein haaltje in een zitkussen, maar wordt nieuwe voor geleverd. Zal jullie zeker aanbevelen 👍
De stoelen zitten echt heerlijk! Voor ieder ontbijt, lunch, diner ect. Er is altijd wel een moment om een zit te nemen. Of :) om even ‘stiekem’ weg te dutten. Familie gaf aan zelfs jaloers te zijn op de fijne zit. Een echte aanrader 👌🏻 voor jong en oud!
Leuke showroom en vriendelijke verkoper. Maar na aankoop begon de ellende. Bestelling incompleet en pas rond 2145 geleverd ipv 1600. Zelf bellen bellen en nog meer bellen wordt je van kastje naar de muur gestuurd. Tot 3x toe beloftes gedaan maar nakomen ho maar... na ruim maand pas eindelijk resterende spullen ontvangen. Leuke set, jammer van AVH
Helaas hebben wij moeten concluderen dat de communicatie van deze organisatie sterk te wensen overlaat. Op de website staat er een duidelijke leveringstijd met daarbij dat er binnen 3 dagen gecommuniceerd zal worden voor het maken van de een afspraak. Helaas hebben we zelf contact op moeten nemen om uberhaubt iets te weten te komen. Telefonisch de order geannulleerd daar de levering niet volgens afspraak kon plaats vinden. Volgende dag worden we wederom gebeld of de levering kan plaats vinden op exact dezelfde dag en tijd waarop wij reeds eerder hebben aangegeven dat dit niet kon. Ook is de order dus klaarblijkelijk niet geannulleerd. Website is verder goed op orde!
Wij ontvangen onze loungeset helaas beschadigd. Uiteindelijk kan je echt pas laten zien wat je kan als iets niet goed gaat. AVH heeft laten zien dat de klantenservice en de logistieke afdeling een geoliede machine is, snel een oplossing gevonden en met een week een nieuwe geleverd. Zeer klantvriendelijk en ik kreeg niet het gevoel dat ik als lastige zeurende klant werd gezien. Absoluut een aanrader!
Prettige communicatie. Goede ondersteuning telefonisch en email.
Zo fijn geholpen van bestelling tot aflevering echt super bedrijf
Zeer mooie meubels voor een goede prijs.
Heel prettig en vakkundig geholpen door Jari. Op woensdag gekocht, op donderdag gebeld voor de bezorg datum en vrijdagmiddag in huis. Alles was heel keurig ingepakt om schade te voorkomen. Genieten nu al een paar dagen met veel plezier van onze aankoop. We zijn er blij mee.
Ik had de set al binnen drie dagen in huis. Vriendelijke chauffeur, netjes ook alle verpakkingsmaterialen weer meegenomen. De set is waanzinnig mooi, precies zoals ik op de website had gezien. Ik ben er blij mee!