Pluspunten

Zeer snelle levering, goede afspraken met chauffeur. Dehelijk product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Servicd

Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, vakkundige installatie en een goede kwaliteit van het product.

Pluspunten

Leuk Team wat wat snelle en goeie service levert.

De winkel verwarmen !! dan is het als koud is wat relaxter winkelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote winkel en assortiment met mooie producten Vriendelijke mensen Snelle levering. Geeft de indruk van een goed gerund bedrijf

Ik krijg mijn loungeset na twee dagen al geleverd. Jammer dat het hoekstuk ontbreekt en twee kussens een afwijkende kleur hebben. Dit is snel door het bedrijf gecorrigeerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service in de winkel geweldig.. Communicatie voor het bezorgen zeer slecht

Op tijd komen bij een bezorging.. En bij uitloop op tijd bellen dat de bezorging later word dan de Afspraak tijd

Pluspunten

Kwaliteit, correcte service en levering volgens belofte op de website

Pluspunten

levering en tafel zijn prima

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Eerste levering snel.

Bij ontbreking van klemmen en kussen die niet in orde was mail met foto gestuurd. Na 3 weken gebeld was iets fout gegaan en zou dezelfde dag nog op de post gedaan worden. Helaas 4 dagen verder en nog niets binnen. Dus service kan stukken beter

Pluspunten

goede service niet opdringerig en gratis koffie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke verkopers.

Communicatie omtrent levering van de stoelen verliep zeer slecht. Wij zouden gebeld worden om een afspraak te maken voor datum van levering. Nadat wij bijna een week later nog niks gehoord hadden, hebben wij een mailtje gestuurd. Reactie van AVH was dat de stoelen niet meer leverbaar waren. Geen excuses of een ander aanbod o.i.d. Dit terwijl op moment van kopen van de stoelen door 2 verkopers op 2 verschillende momenten werd aangegeven dat er meer dan 10 stuks op voorraad waren!! Bezorgers kwamen de stoelen afleveren, terwijl die datum niet met ons was afgesproken. Na de aflevering van de stoelen bleken de stoelen ongeveer 2 cm hoger te zijn dan gemeten in de winkel. Deze pasten dus ook niet onder de houten tafel. Met 1 stoel teruggegaan naar de winkel en bleek dat er van hetzelfde model een verschil was van 2cm in de stoelpoten. Door verkoper werd aangegeven dat dit inderdaad bekend was bij AVH!!! Helaas was dit vooraf niet bij ons bekend gemaakt.... Op moment van kopen was alleen het model aanwezig met een lagere stoelpoot. Zeer slechte service. Wij zullen onze slechte ervaringen met AVH delen via social media. Zo ga je niet met klanten om!!!

Pluspunten

keurig nette en snelle sevice

Pluspunten

prima ervaring met uw bedrijf

communicatie kan beter.......als het product niet op de afgesproken datum of week kan worden geleverd is niet erg maar laat de klant dat dan even WETEN Voorbeeld ? Bol.com die doen dat super goed !

Pluspunten

Grote keuze Zeer vriendelijk Niet opdringerig Vriendelijke chauffeur bij levering

Hoedje af voor Wilma

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

super geholpen in de winkel waar het best fris was. eindigde onder de heater met een bak koffie! Ook bij aflevering super netjes.

Pluspunten

Aardig en vriendelijk personeel

Pluspunten

Snelle offerte en levering

Meer variatie in kleuren van de kussens van de loungesets. Bij veel sets slechts één kleur beschikbaar

Pluspunten

Informatie over adapter voor parasolvoet klopte niet

Pluspunten

Het is zoals ze beloven, snelle service, vriendelijk onthaal en een behulpzame chauffeur. Alles is zéér goed ingepakt en met zorg behandeld. Ik ben alvast super tevreden. BEDANKT avh

Pluspunten

Top ! Heel tevreden van ons tuinset ! Corecte levering en vriendelijk personeel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede website met duidelijk info en afbeeldingen.. levering volgens afspraak.. product voldoet aan verwachting..

aflevering door chauffeur verliep minder correct.. ging ruw om met besteld product.. beschermend karton en plastic was half los gescheurd.. product was niet kapot, maar lichtjes beschadigd..

Pluspunten

snelle en correcte levering