Pluspunten
Mooie winkel met vriendelijk personeel. Erg veel keus!
VerbeterpuntenBij het bezorgen misten we een kussen. Het duurde erg lang voordat het kussen is opgestuurd
Pluspunten
Groot assortiment,goede prijzen en snelle levering.
VerbeterpuntenMisschien, nog meer adverteren .Grtz W.v.Driel
Pluspunten
snelle levering, vriendelijk te woord gestaan
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super goede en snelle dienstverlening! En bovenal een hele mooie tafel voor een mooie prijs!
Pluspunten
Prima spullen. Adequate klantenservice.
Pluspunten
Snel en op de juiste tijd geleverd
VerbeterpuntenEr was 1 bezorger dat niet handig is met een bank van 2.50 mtr lengte en een footstool van 1 vierkante meter. De verpakkingsmaterialen werden niet meegenomen.
Pluspunten
Aan. rader voor iedereen
Pluspunten
Snelle, correcte levering!
Pluspunten
De hadden een houten bank besteld. In het echt is die nog mooier dan op de foto. De bank was goed verpakt.
VerbeterpuntenDoor de drukte van het Passweekend duurde de verzending wat langer (2 weken)
Pluspunten
We zijn vriendelijk geholpen . Levering was binnen een week .Wij hadden een lounge set gekocht Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen Met onze ervaring
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Snelle levering. Goede service.
Pluspunten
Ruime keuze zelfs buiten het seizoen
VerbeterpuntenDe hal die gebruikt werd in het winterseizoen werd niet verwarmt. Gelukkig werden we ruim voorzien van warme dranken.
Pluspunten
Goed en redelijk geprijsd. Snelle bezorging. Groot assortiment.
VerbeterpuntenNog geen reactie gehad op insturen foto prijswedstrijd. Ontvangsbevestiging sturen had prettig geweest. Sowieso is het uploaden van de foto tijdrovend geweest, telkens een eror
Pluspunten
Was zelf niet thuis, maar na telefonisch contact is de bestelling netjes en in goede orde in onze tuin gezet.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenAflevermoment beter overleggen. Er werd een aflevermoment gemaild op 2e paasdag. Dit kwam ons niet uit omdat we dan niet thuis waren. De meubels werden ondanks dat we dit hadden aangegeven gewoon over het hek gezet.
Pluspunten
super service bij aflevering
Verbeterpuntensnellere levering
Pluspunten
Super geholpen .Duidelijke uitleg .
Pluspunten
Goede planning en communicatie vooraf. Bezorging werd later dan gedacht en werd netjes over gebeld. Ondanks late bezorging na lange dag, vriendelijke bezorging. Loungebank was ook netjes ingepakt en afgeleverd.
Pluspunten
Netjes op de hoogte gebracht omtrent de bestelling, en naderhand bij een kleine beschadiging keurig opgelost en omgeruild. Top
Pluspunten
Hele snelle service.
Pluspunten
Goed geholpen. Fijne winkel. Bezorging uitstekend.
VerbeterpuntenHeb ik niet.