Pluspunten
Behulpzaam en snel
Pluspunten
Men doet wat zij beloven, veel keuze, mooi materiaal.
VerbeterpuntenVoor de winter maanden, verwarming in de verkoopruimte.
Pluspunten
Prettig ontvangst, vriendelijk personeel, niet opdringerig, ruim assortiment, prijs kwaliteit goed, snelle levering!!
VerbeterpuntenAls een set in elkaar gezet moet worden is het beter om 2 personen te sturen bij de bezorging, hier betaal je extra voor en volgens de bezorger moet dit vaak alleen in elkaar gezet worden waarbij gehoopt wordt dat de klant mee helpt. Dat is jammer want de service is verder prima.
Pluspunten
Als je een vraag heb dan gaat dat via chat snel en makkelijk
VerbeterpuntenGing perfect
Pluspunten
Aandacht voor de klant. Goed luisteren. Zeer prettig geholpen.
Pluspunten
Goede service en vriendelijk personeel
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak
VerbeterpuntenHet uitpakken van het tuin set en het verpakkings materiaal mee terug nemen
Pluspunten
komen afspraken goed na.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenNeem het vuil gratis mee als services
Pluspunten
Grote showroom.
VerbeterpuntenBetere communicatie met de klant. Verschillende keren aan de telefoon gehangen omdat we het showmodel geleverd kregen en dat was niet de afspraak en bleven volhouden dat dit het showmodel niet was.
Pluspunten
De tuinstoelen waren snel geleverd en goed ingepakt. Heel blij mee.
Pluspunten
Reageren snel , vriendelijk, meedenkend
VerbeterpuntenVoor mij was er niets te verbeteren
Pluspunten
Snel te vinden op internet en mooie website
VerbeterpuntenVoor het maken van een afspraak om de tuinmeubelen af te leveren kan beter. Als iemand op dat moment dat er gebeld wordt niet aanwezig is, word er geen boodschap ingesproken. Daardoor duurde de levering langer dan was gepland. Misschien ook een email sturen met de datum van levering.
Pluspunten
correcte levering scherpe prijzen telefonisch goed bereikbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gevonden wat we zochten.
VerbeterpuntenBeetje donker en krap om te lopen in de showroom.
Pluspunten
Snelle aktie en positief personeel
Pluspunten
Goed afgeleverd
VerbeterpuntenSneller leveren sommige webschops leveren binnen 24 uur
Pluspunten
Prijs, service gericht, volop keus, vriendelijk, koffie bij binnenkomst
VerbeterpuntenTemperatuur in loods. Levering uitpakken en verpakkingsmateriaal meenemen.
Pluspunten
Snelle levering Uitstekende website Ruime keuze
Pluspunten
Heel veel keus bij AVH, personeel in de winkel heel vriendelijk en behulpzaam. Ook de jongeman die kwam bezorgen was erg behulpzaam.
VerbeterpuntenDe lounche set die gebracht werd was niet verstelbaar ,deze hadden we wel besteld ! Want zo stond hij in de showroom en op mijn rekening. Werd niet meer gemaakt vertelde deze jongeman. Ging snel kapot..... Dat had ik dan graag geweten voor deze in onze tuin stond!! Na mijn verzoek (want ik was het er niet mee eens)werd er wel wat van de prijs afgehaald. De bezorger kwam alleen, wat niet heel handig is.Ik heb zelf helpen sjouwen, de set is niet mega zwaar, maar om beschadigingen te voorkomen aan deurposten is het handiger om dat met zn tweeen te doen